Fotoğraf Ve Portfolyo Blogları İçin Blogger Teması

Bu aralar tema hazırlamak ve düzenlemek için pek vakit bulamıyorum.Ben de haır bir tema paylaşayım dedim ve PremiumBlogTemplates tarafından hazırlanan Myfolio temasını seçtim.
Tema oldukça sade ve gözü hiç yormayan bir tasarıma sahip.Özellikle fotoğraf ve portfolyo bloglar için bire bir.Başlığın altındaki menüye sayfa linklerinizi ekleyebilirsiniz.3 sütunlu footer bölümüne ise sosyal hesaplarınıza ait butonlar, etiket bulutu, arşiv gibi öğeler ekleyebilirsiniz.
MyFolio
       Myfolio Önizle   Myfolio İndir
Blogumun temasını nasıl değiştirebilirim? diyorsan oku => Blogger Şablon Yükleme

7 yorum:

  1. paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Aslında çok güzel bir tema. benim temaya yakın. Ama sidebarı olmaması kötü. Gerçi bir soru sormak istiyorum.bir çok yerde sorupta cevap bulamadığım bir soru Benim blog indexlenmede sorun yaşıyor ve ne kadar site haritası eklediysemde 3-4 gnlük yazılarım indexlenmedi. indexlenenlerin bazıları ise blogger-index diye bir siteye yönlendiriyor ve bu site neyin nesidir bilmiyorum. bkz : http://tinyurl.com/d74v8d4

    YanıtlaSil
  3. /atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=1000

    site haritası olarak sadece bunu ekleyin, başka bir site haritasına gerek yok.

    YanıtlaSil
  4. Diğer site haritalarnı sildim.sadece dediğinizi ekledim. Peki bu durumda şu ''blogger-index'' denen şeyden kurtulabilir miyim ?
    Ayrıca günlerdir eklediğim yazılar hala indexlenmemiş.

    YanıtlaSil
  5. blogger-index dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorum.Sanırım blogunuzda kullandığınız bir scriptten falan kaynaklanıyor o.Ben sadece size gönderdiğim site haritasını kullanıyorum ve bugün yayınladığım yazı dahil tüm yazılar indekslenmiş durumda.Bu birazda google botlarının sitenizi hangi sıklıkta ziyaret ettiğine bağlı.

    YanıtlaSil
  6. Fotografium Canon 600D profesyonel fotoğraf makinesi hediye ediyor! Yarışmaya katılarak Canon 600D , Manfrotto tripod ve Kata sırt çantası kazanma şansı yakalayın! http://blog.fotografium.com/fotografium-canon-600d-hediye-ediyor/ sayfasını ziyaret ederek yarışma hakkında diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.