Hello Bar: Bilgilendirme Çubuğu

Hello Bar isimli popüler servis bizlere bloglarımızda kullanmak üzere bilgilendirme çubuğu oluşturma imkanı sunuyor.Ücretli ve ücretsiz seçenekleri bulunan bu servis çoğu blogcu tarafından tercih ediliyor.Neden mi?

  • Gradient ekleme özelliği sayesinde aynı renkte fakat farklı desenlerde çubuklar oluşturabiliyorsunuz.
  • Diğer çubuklardan farklı olarak kapattıktan sonra tekrar açabiliyorsunuz.
  • Kaç kez tıklandığına dair istatistikleri görebiliyorsunuz.

İşte bu özellikleri Hello Bar’ı diğerlerinden farklı ve üstün kılıyor.Şimdi size Hello Bar’ı ücretsiz olarak blogunuza nasıl ekleyeceğinizi anlatmak istiyorum.

 

Hello Bar

 

 

1.Adım: Öncelikle ücretsiz üye olmak için Hello Bar ana sayfasına bulunan Free Sign Up butonuna bastığınızda açılan pencerede ki kutuya e-posta adresinizi yazdıktan sonra SIGN UP butonuna basın.

 

Hello Bar

 

2.Adım: ilk adımı tamamladıktan bir kaç saniye sonra e-posta adresinize Welcome to Hello Bar balıklı bir posta gelecek.Bu postada kullanıcı adınız ve şifreniz yazıyor.Hello Bar Login sayfasına giderek bu bilgilerle hesabınıza giriş yapın.

 

Hello Bar

 

3.Adım: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Hello Bar’ınızı oluşturmak için CREATE NEW butnuna basın.Settings bölümünden çubuğun ayarlarını yaptıktan sonra SAVE butonuna basın.

 

Hello Bar

 

4.Adım: Çubuğunuzun ayarlarını yapıp SAVE butonuna bastıktan sonra açılan penceredeki kodu kopyalayın ve şablonunuzun </head> kodundan önce yapıştırın.

 

Hello Bar

 

Bu paylaştığım üçüncü bilgilendirme çubuğu.Alternatifleri görmek isterseniz daha önce paylaştığım şeffaf kapatılabilir bilgilendirme çubuğuna ve Nedim Arabacı tarafından yapılan Noty bilgilendirme çubuğuna göz atabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Faydalı bir eklenti,teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok teşekkürler yararlı olacağına inanıyorum. Sizinde ayrıntılı anlatımınızla çok rahat şekilde bilgilendik. Şu anda blogumuza bizde ekledik.

    http://zrplus.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir eklenti bence
    www.bilgitara.com

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.