Tüm Zamanların En Özellikli Blogger Teması

Bu güne kadar gördüğünüz en orjinal Blogger temasıyla tanışmaya hazır mısınız? Giriş cümlesi size çok iddialı gelmiş olabililr ama temayı test edip özelliklerini görünce bana hak vereceksiniz.

 

Aslında premium olan bu tema ilk kodlandığında yanlış hatırlamıyorsam $20 civarında bir fiyata satılıyordu.Sonra ne oldu bilmiyorum temanın yapımcısı ücretsiz dağıtmaya karar verdi.İşte bu temanın özellikleri:

  • ThumbCropper: Bildiğiniz gibi normal temalarda ana sayfada yazıya ait resmin thumbnail şeklinde küçültülmüş haki gözükür.Bu temada kullanılan ThumbCropper aracı sayesinde yazının içerisindeki resim kırpılarak ana sayfada gözükür.
  • Sonsuz Scroll: Twitter2da ve bazı sitelerde sayfanın altında daha fazla diye bir buton yer alır ve o butona tıkladığınızda sayfaya yeni öğeler eklenerek saşağı doğru ayar.İşte bu temada da ileri-geri veya numaralı sayfa geçişleri yerine bu özellik kullanılmış.
  • 2 Renk Seçeneği: Temayı indirdiğinizde zip dosyasının içinde açık ve koyu renk seçenekleri için 2 adet .xml dosyası bulacaksınız.Eğer beyaz versiyonunu tercih etmiyorsanız gri versiyonunu da kullanabilirsiniz.
  • Tarayıcı uyumluluğu: Temalarda yaşanan en büyük sorulardan biridir farklı tarayıcılarda düzgün çalışmaması.Bu tema tarayıcı uyumlu olduğu için tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışmaktadır.

 

 

Premium Galeri Teması

 

         

 

Demosuna da baktıysanız bu temayı neden bu kadar övdüğümü anlamışsınızdır.Fotoğraf ağırlıklı blog yazanlar veya blogunu portföy gibi kullananlar için bu şiddetle tavsiye ediyorum bu temayı.Gördüüm tek zayıf tarafı ise sanırım yorum bölümü.

42 yorum:

  1. peki blogumuza uygulamanın en kestirme yolu nedir?

    YanıtlaSil
  2. Download butonuna basıp dosyayı bilgisayarınıza indirin.İçerisindeki .xml dosyasını şurada anlattığım şekilde blogunuza uygulayın.

    YanıtlaSil
  3. şablon gerçekten orjinal ama ben o kadar başlıktaki gibi iddialı bulmuyorum.Teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  4. @ehl-i blog
    Siz görünümünden bahsediyorsunuz sanırım.ThumbCropper ve sonsuz scroll özellikli başka bir tema ben henüz görmedim.Bu özellikleri bir Blogger temasına entegre etmek büyük mesele.

    YanıtlaSil
  5. Yalnızca blog içeriğine yüklenen resimler ana sayfada görünüyor. Embed kodu ile yüklenen YouTube videoları ise görünmüyor.

    Biraz uğraştırır ama .js dosyasına youtube thumbnail kodu işlenirse harika olur.

    Tema çok hoşuma gitti Serdar. Teşekkürler. İyi işler çıkarıyorsun. ;)

    YanıtlaSil
  6. Ben beğendim. Kullanacağım sanırım. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. facebooktaki gibi daha fazla olayi guzelmis tikliyon alta konular aciliyo sayfa acilmadan

    YanıtlaSil
  8. temadaki resimlerin kesilmesi çok kafama yatmadı.nasıl bi avantajı anlayamadım.onun dışında gayet estetik ve orjinal bir tema.dorpdown menünün unutulmamış olması da gayet güzel.eksik olarak sadece sosyal ağ bağlantıları kalmış.

    YanıtlaSil
  9. fena sayılmaz tema ayrıca hocam insanların sorunlarıyla bire bir ilgilendiğiniz için çok tşk ederim size

    YanıtlaSil
  10. Serdar hocam tema gayet güzel kenara koydum.
    Birşey soracağım bunun yanında.
    Bu xml leri bloggera yüklemeden html şeklinde açmanın bir yolu yokmu? konuyla alakasız olabilir özür dilerim.

    YanıtlaSil
  11. Bence gayet şık ve hoş bir tema. Arşivime ekleyeceğim.

    YanıtlaSil
  12. hocam merhaba tema bir harika. test bloguma uyguladım ancak soru ve sorunlarım var. 1. si Sonsuz Scroll fonksiyonu çalışmıyor. test amaçlı 50 yayın koydum 11 tanesini ana sayfaya aldı ve "daha fazla" (load more)düğmesi görünmüyor. 2. resimlerin hep sol üst köşesinden otomatik olarak kırpıyor. ortalayarak kırpmasını sağlayabilir miyiz. 3. sü başlığın altındaki sayfa sekmeleri görünmüyor. bu gibi sorunları çözebilirsem kesin kullanmayı düşünüyorum.
    saygılar.

    YanıtlaSil
  13. hocam yine merhaba, 2. ve 3. sorumun cevabını buldum. "load more" düğmesi ile ilgili sorunum kaldı.
    saygılar

    YanıtlaSil
  14. @Problem27
    Normalde yazılarda kullandığınız görseller ana sayfada belli boyutlarda göründüğünden bozuk gözükebiliyordu.ThumbCropper sayesinde yazıda kullandığınız resim hangi boyutta olursa olsun ana sayfada orantısız gözükmez.

    @ibrahim
    Herkesin sorunlarıyla ilgilendiğimi söyleyemem.Açık, net, saygılı ve samimi mesaj yazanların sorunlarıyla ilgilenip çözmek için elimden geleni yapıyorum.

    @Yunusemre Çelik
    Xml dosyalarını her hangi bir metin editörüyle açabilirsiniz.

    @mutfak gazetesi
    Temayı burada paylaşmadan önce çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için test blogumda denediğimde load more düğmesi çalışıyordu.Tekrar bakacağım.

    YanıtlaSil
  15. arşivime aldım güzel bir tema .

    YanıtlaSil
  16. hacam mrb. ilk defa yazıyorum. load more' tıkladığım zaman hep aynı yazılar çıkyor. yani aynı yazıları tekrarlıyor. bir çözüm lütfen...

    YanıtlaSil
  17. @fadime gözübüyük
    Ayarlardan ana sayfada gösterilecek kayıt saysını 7 olarak belirleyin.

    YanıtlaSil
  18. Benim tema görüntü olarak çok iyi ama bazı kodları çalıştırmakta sıkıntı çektiriyor.

    YanıtlaSil
  19. iyi günler... gerçekten hoş bir tema ama orjinalindeki gibi siyah ve beyaz temayı aynı anda solda bir butonla degişecek şekilde kullanma şansımız varmı? siyahın kodalarını yazıp tamamen siyaha çevirebiliyorum ama ikisini aynı anda kullanmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  20. Hayirli sabahlar hocam..anasayfayi degistirmemiz mumkun mu acaba?..
    Ornegin su anki sablonum gibi konular genislemesine alt alta goruntulenebilir mi?

    Tesekkurler..

    YanıtlaSil
  21. @Değmesin Yağlı Boya
    Bu şablonda benim de iyi bilmediğim değişik teknikler kullanıldığı için ana sayfada yapılacak bir değişiklik tüm özellikleri kaybetmeye neden olabilir.

    Normalde blog pager denen bir yöntemle ana sayfada konularım yan yana veya alt alta sıralanmasını ayarlayabiliyoruz ama bu temada yapabileceğimi hiç sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  22. hocam temayı kullanmaya başladım eksilerim artılarım hakkında yorum istiyorum ve 10 üzerinden kaç paun vericeksiniz : )

    YanıtlaSil
  23. @ibrahimfirat
    Kullanmaya başladıysanız eksilerini ve artılarını sizin yazmanız daha iyi olur hepimiz için.Ben sadece denemek için test bloguma yüklemiştim ve gördüğüm özellikleri yazıda yazdım.Bu kadar farklı özellikleri olan bir tema daha önce görmemiştim.

    YanıtlaSil
  24. tema ozellik bakımından 1o numara gorsel acıdan cok sade bunun uzerınde caıısyorum daha ıyı bır gorsellıge cevırmeyı ılerleyen zamanlarda net bılgı verırım eksı bır yonu yukarıda bır arkadas load more ye tıkladıkca heb aynı sayfaları acıyor demıs bu dogru kayıt sayısnı 7 de yabsak 15 de yabsak aynı genel bır sorun ama o kadarda onemı yok bu temayı herkez begenmeyebılır genelde temadan anlamayan kısıler begenmez

    YanıtlaSil
  25. hocam bu temanın yorum bolumunu sıtenızdeko makale var dıslı yorum bolum ozellstir diye herseyı denedım olmadı yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  26. @ibrahim
    Bu temanın yorum bölümü dişli olmadığı için o stilleri ekleyemezsiniz.

    YanıtlaSil
  27. Hocam tema güzel fakat bendede eski postları göstermiyor.
    1 kere aşağıya iniyor ikincisinde başa alıyor.
    ne yapmalıyım ?

    YanıtlaSil
  28. suan son hali bakın bakalım nasıl hocam yorum bölümünüde yaptım bu arada uzun uğraştan sonra

    YanıtlaSil
  29. Serdar abi kolay gelsin bloggerde oluşturduğum her menü için farklı tema ataması yapılabiliyor mu? yardımcı olursan memnun olurum abi.

    YanıtlaSil
  30. @osman
    Hayır, yapılamıyor.

    YanıtlaSil
  31. Teşekkürler Abi. bu tema hakkında bir sorum daha olacaktı. bu temanın arka planına resim ekleyebiliyor muyuz ekleniyorsa nasıl yapabilirim?

    YanıtlaSil
  32. @osman
    Şablonda ]]></b:skin> kodunu bulup üstüne şu kodları ekle:

    body{background:#FFF url(resim.png)}

    YanıtlaSil
  33. ben yükledim ama menü kısmı hiç çıkmadı neden olabilir?

    YanıtlaSil
  34. evet menü kısmı çıkmıyor ama manuel olarak bir çok eklenti menü ekleyebilirsiniz

    YanıtlaSil
  35. çok iyi hocam yorum kısmı biraz kusurlu ama o kadar da değil çok iyi :)

    YanıtlaSil
  36. Hocam Link Kırılmış Yenilemeniz Mümkün mü ?

    YanıtlaSil
  37. serdar bey.bloğuma xml dosysından bazı yayınlarımı içe aktadım.fakat.o yayınlardaki resimler görünmüyor.ne yapabiirim.teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  38. SERDAR BEY.BLOG ANASAYFADA GÖRÜNMESİ GEREKEN KAYIT SAYISI EKSİK GÖRÜNÜYOR.BİRDE KAYITLAR GÜN BAZINDA.HER SAYFADA SADECE GÜN BAZINDA KAYITLAR GÖRÜNÜYOR.OYSA AYARLARDA KAYIT BAZINDA YAPMIŞTIM.TEŞEKKÜR EDERİM.

    YanıtlaSil
  39. LINK Kırık lütfen yenileyin...

    YanıtlaSil
  40. link yok yardımcı olur musunuz lütfen

    YanıtlaSil
  41. Beğendim ama responsive özelliği yok.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.