Antalya'da Jaws Görüldü

Geçtiğimiz günlerde Antalya Konyaaltı Plajı'nda kurduğu açık hava sinemasında, 150 şanslı gencturkcell'liye deniz üzerinde Jaws filmi gösterimi yapan gnçtrkcll, organizasyonun başarıya ulaşması üzerine yeni arayışlara yöneldi. Gelen istekler doğrultusunda, bir sonraki gösterim için Rambo filmi üzerinde duran gencturkcell yetkilileri, açık hava sinemasını bu sefer Isparta Dağ Komando Okulu'nda düzenlemek için kolları sıvamış durumda.

"Atmosfer önemli"

Yeni projeleri hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için basın mensuplarının karşısına çıkan gencturkcell etkinlik temsilcisi Mehmet Ali, Antalya'daki organizasyon için gelen olumlu tepkilerin kendilerini bu tip organizasyonları çoğaltmaya ittiğini belirtti. Filmlerin gerçeğe yakın atmosferde izlenmesinin seyirciler için 3 boyutlu sinemadan bile daha etkili olduğunu vurgulayan Mehmet Ali, "Jaws gösterimin ardından çok sayıda mail aldık. Top Gun filmini Hava Harp Okulu’nda, Batman filmini Batman ilimizde hatta Yüzüklerin Efendisi'ni Orta Dünya'da izlemek isteyen pek çok üyemiz oldu. Ancak biz en sonunda Rambo'da ve Isparta Dağ Komando Okulu'nda karar kıldık" diyerek, karar alma sürecinde yaşadıklarını özetledi.

Filme katılım şartları

Dağ Komando Okulun'da Rambo'yu izleme fırsatını yakalamak için üyelerin bazı şartları da yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Mehmet Ali, "Amacımız film gösterimi sırasında herkesin Rambo'nun neler yaşadığını en iyi biçimde hissetmesi" derken, katılım koşulları hakkında şu bilgileri verdi "Isparta'ya gelmek isteyen gencturkcelli arkadaşlarımız, öncelikle tam teşekküllü bir hastaneden alacakları 'askerliğe elverişlidir' raporu ile en yakın askerlik şubesine kayıt yaptırmak zorundalar. Ardından da 2 aylık bir eğitimden geçirilerek her türlü şartta film izleyebilir hale gelecekler. Umuyoruz ki, hepsi aslanlar gibi gelip filmlerini izleyip sağ salim evlerine dönecekler..."

“Devrecilik yok…”

Son olarak, organizasyonda kesinlikle devrecilik diye bir şeye yer olmadığını sözlerine ekleyen Mehmet Ali, "Bizde devrecilik yok, sıracılık vardır. Kim kampanyadan faydalanmak için daha önce sms atarsa, gelir paşalar gibi filmini izler" şeklindeki sözleriyle Rambo izlemek isteyenlere önemli mesajlar verdi.



Bir bumads advertorial içeriğidir.

1 yorum:

  1. Merhaba,
    Teklif ücretlerini paylaşmak Bumerang ile yaptığımız kullanıcı sözleşmesine aykırı olduğu için bu konuda bilgi veremiyoruz.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.