Legit Blogger Teması [Animasyonlu Header]

Sıradışı özellikleriyle dikktimi çeken Blogger temalarını paylaşmaya devam ediyorum.Bugün paylaşcağım Legit isimli tema da Dzignine tarafından kodlanmış çok etkileyici bir tema.

 

Legit Blogger Template

 

DEMO & DOWNLOAD

 

Temada dikkatimi çeken başlıca özellikler şunlar:

 

  • Hareketli Header: Temaın en göze çarpan özelliği HTML5 teknolojisi ile oluşturulmuş Header bölümü.Bulut animasyonu gerçekte hoş olmuş.
  • Sağ & Sol Sidebar: Temanın içerik bölümünün sağ ve sol tarafında toplam 2 adet sidebar var.Sidebar’daki gadget başlıkla kullanılan özel font Türkçe karakterlerleri desteklemediği için Türkçe karakter kullanmamanızı öneririm.
  • Blog Başlığı: Header kısmındaki animasyonun bozuomaması için her zaman üst tarafta görmeye alıştığımız blog başlığı bu temada sol sidebarın en üstünde.

 

Sade ve şık bir tasarıma sahip Legit teması renk uyumuyla da başarılı bir çalışma bence.Kişisel bloglar için çok uygun bir tema.Animasyonlu header sayesinde ziyaretçilerin dikkatini çekeceğinizden emin olabilirsiniz.

7 yorum:

  1. çok şirin bir tema =)Hareketli header güzel olmuş

    YanıtlaSil
  2. benim sitem için önerebileceğiniz en iyi tema hangisi

    YanıtlaSil
  3. BEN KENDİ SİTEM İÇİN GÜZEL BİR TEMA BULAMIYORUM TAVSİYENİZ NE OLUR

    YanıtlaSil
  4. Tema seçimi zevk meselesi olduğundan benim beğendiğimi siz beğenmezsiniz ya da sizin beğendiğinizi ben beğenmem.O yüzden direk şu temayı öneriyorum demem yanlış olur.

    Eğer beğendiğim temaları merak ediyorsanız Facebook sayfasında paylaştığım temalara göz atabilirsiniz.Beğendiklerimi genelde orada paylaşıyorum.

    YanıtlaSil
  5. biliyorum çok zaman geçmiş üstünden ama, linki yenileme şansınız var mı acaba :)

    YanıtlaSil
  6. @Mor Ojem
    Şuradan indirebilirsiniz temayı
    http://btemplates.com/download/4419/

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.