Yüksek Kaliteli Twitter Kapak Resimleri

Bildiğiniz gibi Twitter, profil görünümünde bir değişikliğe giderek kullanıcıların kapak resmi kullanmasına imkan sunmaya başladı.Bu gelişmeyle birlikte internet girişimcileri de kolları sıvadı ve Twitter kapak fotoğrafları paylaşan siteler açmya başladı.

Ben de Twitter kapak fotoğrafı paylaşan sitelerden en popüler olanları bir araya gtirerek sizlerin kullanımına sunmak istedim.Ama önce Twitter kapak fotoğrafınızı nasıl değiştirebileceğinizi göstereyim.

Profilinizden Tasarım Ayarları sekmesini açtığınızda alt tarafta “Tasarımı kişiselleştir” bölümünde “Başlığı değiştir” butonunu göreceksiniz.Buradan Twitter kapak fotoğrafınızı değiştirebilirsiniz.

Aşağıdaki 20 adet kapak fotoğrafının hepsi yüksek kaliteli ve 1200x600 boyutunda.Kullanmak istediğiniz fotoğrafa tıklayarak tam boyutta açın.Tam boyuttaki resmin üzerine sağ tıklayarak bilgisayarınıza kaydedin.

Albert Einstein
Albert-Einstein
Arkadaşlar
arkadaslar
ArtWork
Artwork
Be Better
Be-Better
Be Original
Be-Original
Beyaz Fareler
beyaz-fareler
Çöl
Çöl
Ctrl – Esc
Ctrl-Esc
Dalış
Dalış
Deniz
deniz
Gün Batımı
Gün Batımı
Halkalar
halkalar
İmdat
imdat
İstasyon
istasyon
Kar
kar
Su
Su
Thinking
Thinking
Tokyo City
Tokyo-City
Yapraklar
yapraklar
Yıldız
yıldız

 

Bu arada;
Blog Hocam Twitter hesabında blog dünyası, SEO, sosyal medya ve dijital pazarlama ilgili bilgileri paylaşmaya devam ediyorum.Ayrıca beğendiğim blogları ve o bloglarda gördüğüm güzel yazıları takipçilerimle paylaşıyorum.Takip etmeyi unutmayın!

@BlogHocam

3 yorum:

  1. kapak fotorafı paylaşımlarınız devam edecekmi? paylaşımınız için saolun

    YanıtlaSil
  2. Önceliğim kapak fotoğrafı paylaşmak değil.Talep olursa elbette paylaşırım ama bu şekilde paylaşımlar bana pek keyif vermiyor açıkçası.

    YanıtlaSil
  3. istasyonu kullanabilirim

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.