#bimilyonneden: Taksici şefkati

Evde telefonumu bulamayınca telaşlandım, dışarıdan yeni gelmiştim, eve girdiğim gibi sokağa fırladım. Telefonumdan ümidi tam kesmişken, sokağın başında beni eve getiren taksiciyi gördüm, o da elinde telefonum beni arıyordu, o an anladım ki insanlık ölmemişti. Gerçekten de daha iyi bir dünyaya inanmak için #bimilyonneden var. Seninki ne?



Bir bumads advertorial içeriğidir.

4 yorum:

  1. Bugün nüfus müdürlüğünde işim vardı.. işim bittikten epey sonra farkettim ki cüzdanım yok..meğer veznede unutmuşum. memur sağ olsun alıp kenara koymuş, içine bile bakmamış...insanlık ölmemiş :)

    YanıtlaSil
  2. Geçenlerde otobüsle eve gidiyordum, yaşlı bir teyze otobüsü durdurdu ve şoföre: "Oğlum param yok; beni filanca yere kadar götürür müsün?" Dedi. Şöfor nazik bir sesle "Bin teyze" dedi. O an bir kez daha anladım ki insanlık ölmemiş.

    YanıtlaSil
  3. Bir örnek daha: Bir ara blogumla ilgili bir sorun oluştu ne yapacağımı bilmedim saat gece 11 di ve Blog Hocam Serdar Bey'e mail attım sağ olsun hemen cevap yazdı hem şaşırdım hem anladım ki insanlık ölmemişti. Tekrar teşekkürler hocam :)

    YanıtlaSil
  4. Sınavda adı yerine adını soyadını yazıp daha sonra soyadı kısmını görenleri... :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.