Bloglar Ve Kız Arkadaşlar Arasındaki 4 Benzerlik

Konuya geçmeden önce bu yazıyı eğlence için yazdığımı hatırlatmak istiyorum. Blogumu takip eden çok sayıda bayan arkadaş olduğunu biliyorum.Lütfen bu yazının eğlence için yazıldığını idrak ettikten sonra yazıyı okuyun.

Kızlarla bir alıp veremediğim olduğunu düşünmemeniz için şunu da belirtmek istiyorum.Ben yaklaşık 1 yıldır nişanlıyım ve evliliğin eşiğindeyim.Bu yazıyı yayınlamadan önce nişanlıma da okuttum ve beraber güldük.

 

Kız arkadaş

 

1. İkisi De Öngörülemez

 

Kız arkadaşın hangi olaya hangi tepkiyi vereceğini kestirmek zordur. Erkekler için sıradan olan bir konuya kız arkadaşları çok büyük tepkiler verebilirler.

Blogunuza özenerek yazdığınız ve çok fazla yorum alacağını tahmin ettiğiniz bir yazı okuyucular tarafından beğenilmeyebilir.Ya da bu konu çok tutar diyerek bir blog açarsınız ama sonuç fiyasko olabilir.

Kız arkadaşların da blogların da nerede nasıl tepkiler vereceğini önceden kestirmek oldukça zordur.

 

2. İkisine De Zaman Ayırmak Gerekir

 

Kız arkadaşınızı mutlu etmek istiyorsanız ona yeterince zaman ayırmalısınız.Hatta çoğu zaman hobilerinize, diğer arkadaşlarınıza ve ailenize ayırdığınız zamandan fedakarlık yapmanız gerekebilr çünkü kız arkadaşlar hep ilgi beklerkler ve bu konuda biraz bencildirler.

 

Blogunuzun başarılı ve popüler olması için ona da ciddi bir zaman ayırmalısınız. Kaliteli içerikler üretmek, blogun görünümünü geliştirmek, okuyucu kitles oluşturmak için onlarla iletişim kurmak… Bunları yapmak için bloguınuza vakit ayırmalısınız.

Hem kız arkadaşınıza, hem de blogunuza yeteri kadar vakit ayırmazsanız sonucun hayal kırıklığı  olması kaçınılmazdır.

 

3. İkisinin De Birden Fazlasını Yönetmek Zordur

 

Burada olayın doğruluğu ve etikliğinden bahsetmiyorum ama ortada bir gerçek var ki bir erkeğin aynı anda birden fazla kız arkadaşı idare etmesi gerçekten zordur.Hepsine eşit zaman ayıırmak, hepsini memnun etmek mümkün değildir. Bu yüzden erkek eninde sonunda bir yerde takılır ve kız arkadaşların tamamını kaybeder.

 

Aynı anda birden fazla blog yönetmek ve yazmak ta oldukça zordur.Hepsinin ayrı bir okuyucu kitlesi ve her birinin ayrı beklentileri vardır.Eğer 24 saatini PC başında geçiren işsiz güçsüz bir insan deilseniz bu beklentileri karşılamak imkansızdır.

Hem kız arkadaş için hem de blog için birden fazlasını idare etmeye çalışmak eldekilerin tamamını kaybetmeye yol açar.

 

4. İkisi İçin De Para Harcamak Gerekir

 

Türk erkeği centilmendir. Kız arkadaşını yemeğe çıkardığında hesabı kendi öder.Zaman zaman pahalı hediyeler de alır.Üstelik özel günlerin sonu yok.Tanışma yıl dönümü, sevgililer günü, dübya kadınlar günü… vs. Sonuç olarak tüm bunlar erkeğin para harcamasını gerektirir.

 

Blogunuz için de zaman zaman para harcamanız gerekerebilir.Alan adı almak, host kiralamak, tasarım yaptırmak, reklam yapmak… vs. Bunların hepsi için elinizi cebinize armalısınız.

 

!!! Hanımlar sıra sizde. Siz de erkek arkadaşlar bloglar arasındaki benzerlikleri yazın. Hem siz yazarken eğleneceksiniz, hem de okuyucularınız okurken. Bu konudaki postlarınızı merakla bekliyorum.

20 yorum:

  1. :)))) çok iyi yaa bu konuyu bende düşüneceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de neler yazacağınızı merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Hım güzel bir benzetme..Nereden baktığınıza bağlı.

    YanıtlaSil
  4. @zeynep
    Açıkçası yaşadıklarımdan çok gözlemlerimden yola çıkarak yazdım bu yazıyı.

    YanıtlaSil
  5. Evlat olarak görebilen de var.
    Yada çok özel bir eşya sürekli ilgi alaka ve özen göstermen gereken..
    Yahutta sevgili ansızın vazgeçilebilen!

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bi yazı olmuş, erkek arkadaşlarla blogların benzerliklerini yazmak da farklı, okunası bi post konusu.Bunun üzerine düşünüp hepimiz burda paylaşabiliriz :)

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. @Cansın Ekşi
    Kesinlikle yazmalısınız.Merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  8. :):) güzel gözlemler valahi, ben de gülerek okudum..ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  9. Şöyle bir durum da var. Ben blogumdan başka bir bloga yazınca kendi bloguma ihanet etmiş gibi hissediyorum ve o gece rahat uyuyamıyorum. Her sabah Bloguma girip ana sayfasına şöyle bir bakıyorum. Blogumun soyut bir varlık değil de beni yönlendiren bana fikir veren somut bir nesne gibi görüyorum. Buradan fazlası takıntıya kadar gider mesela blogunuzun anasayfasına girip laptopla uyumak gibi.

    YanıtlaSil
  10. @Furkan Özden
    Biraz fazla abartmışsın blog olayını sanırım :)

    YanıtlaSil
  11. Çok güldüm, üstelik aynen katılıyorum. Ve evet bunun erkek versiyonunu hazırlamak şart oldu, haydi kızlar iş başına :)

    YanıtlaSil
  12. bence oldukça başarılı ve doğru bir yazı olmuş.Ben henüz erkeklerle benzeştirecek bir blogger olmadım ya da düşünecek evreye geçmedim.ama yazan bir arkadaş olursa ilgiyle beklediğimi ve okuyacağımı bilsin :-))

    YanıtlaSil
  13. @Nihal Erpeden
    Neler yazılacağını gerçekten çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  14. Çok güzel ama bana kalsa blogculukla erkekler arasında çok fazla bir benzerlik olacağını sanmıyorum ama bayan blogcuların yazacağı yazıları bekliyorum...

    YanıtlaSil
  15. Blog yazmak çok havalı bir şey. Her gün acaba bu gün ne yumurtlayacak diye merakla bekleyen eşimin hallerinden anlıyorum sonra gelip beni bir öpüyor aferin kocacım eline aklına sağlık diye. Eriyip bitiyor sonraki yazımı daha iyi yazmalıyım sanırım aramızda bir şeyler olacak diye kasıp duruyorum :)

    YanıtlaSil
  16. sevgili blog hocam yazını gülümseyerek okudum,ben de nacizane bir şeyler yazdım bakalım erkekler ve bloglar hakkında okumak isterseniz buyrun ama erkekler alınmaca yok baştan anlaşalım:)
    http://kucukmutluluklardukkani.blogspot.com/2012/11/blog-ve-es-erkek-arkadas-arasindaki.html

    YanıtlaSil
  17. @başak pdr
    Yazınızı okudum, harika olmuş :)

    YanıtlaSil
  18. Mükemmel bir karşılaştırma. Bayıldım inan. Nişanlınızın anlayışını da ayrıca kutlarım.

    YanıtlaSil
  19. erkekler versiyonunu yazan çıkmadı mı ?

    YanıtlaSil
  20. @dostmektubu
    Ben bir yazı okudum.

    http://kucukmutluluklardukkani.blogspot.com/2012/11/blog-ve-es-erkek-arkadas-arasindaki.html

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.