Biraz Da Kitap Okuyalım

Hep blog, hep blog nereye kadar : ) Biraz da kitap okumak gerek öyle değil mi? Beni biraz tanıyanlar kişisel gelişime ve kişisel gelişim kitaplarına olan ilgimi bilirler. Özellikle de okuduğumda beni düşünceye iten, şaşırtan ve bir şeyler kazandıran roman tadında bir kitap olursa değmeyin keyfime…

 

gizli miras

 

Bu aralar ne okusam diye düşünüyorsanız, sizlere yukarıda bahsettiğim özelliklerde bir kitap önerim olacak. Gazeteci ve yazar Ahmet Karayün'ün ilk romanı olan “Gizli Miras”  kişisel gelişim meraklılarını ve roman okumayı sevenleri fazlsıyla tatmin edecek bir kitap.

 

Romanın ismindeki “miras” sözcüğü size parayı çağrıştırıyorsa veya romanın teması olan “intikam” denince aklınıza silah ve şiddet geliyorsa bu kitabın sizi şaşırtacağından emin olabilirsiniz. Kitabın fragmanı:

 

 

Gizli Miras’ın en şaşırtıcı yanı ise elbette kitabın sonu. Edebi eserlerde okuyucunun en dikkat ettiği bölümün “son”lardır. En azından benim için öyle. Bir kitabı okurken veya bir filmi izlerken hep kafamızda bir son kurgularız. Çoğu zaman da o eserin notunu nasıl sonlandığına göre veririz. İşte Ahmet Karayün’ün “Gizli Miras” isimli romanında ezberinizi bozacak, sizi çok şaşırtacak ve beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak bir final ile karşılaşaksınız.

 

1 Okuyucuma Kendi Adına İmzalı Kitap Hediye!

 

Kitap bloggerı bir arkadaşa güzel bir sürpriz yapmak istiyorum. Bu yazının altına yorum yazan ilk itap bloggerına Adom Yayıncılık’tan Ahmet Karayün imzalı “Gizli Miras” kitabını hediye edeceğim. Tek şart kitap bloggerı olması.

7 yorum:

  1. Kitap paylaşımları bloglarda gittikçe artıyor bu da çok sevindirici. Not ettim tavsiyenize uyark. Size iyi okumalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben ben istiyorum bu kitabı :) kitap yorumları da yazıyorum tabi :)

    YanıtlaSil
  3. Bu arada hediye kısmını şimdi gördüm. :)) Evet kşitap boggerıyım. ilhanucer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. @Ilhan Ucer
    Yorumunuz için teşekkürler. Kitabı size ulaştırmamız için bloghocam@gmail.com adresinden benimle iletişime geçebilirsiniz.

    @Hilal Akıncı
    Sadece 1 adet kitap hediya etme hakkım olduğu için bunu kitaplar hakkında blog yazan birine vermeyi uygun gördüm. Eğer yayın evi bir kitap daha verirse onu da size göndeririz :)

    YanıtlaSil
  5. TANITIM İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
    BENDE KEYİFLE KİTAP OKUYANLARDANIM
    HEMEN LİZTEME ALDIM
    HAYIRLI GÜNLER

    YanıtlaSil
  6. Ben de kitap istiyorum.Kitap hediyeli başka bir haberiniz olursa mutlaka ben de içinde olmak isterim.Sevgilerimle hocam.

    YanıtlaSil
  7. kodları yerleştirdim ama çalışmadı

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.