İndirim Kodlarıyla İnternetten Daha Ucuza Alışveriş

İnternet üzerinden alışveriş Türkiye’de gün geçtikçe büyüyen bir pazar. Eminim çoğunuz benim gibi online alışveriş yapıyorsunuzdur. İlk zamanlarda cesaret edemediğim ve uzak durduğum online alışverişin rahatlığını ve pratikliğini gördükten sonra elektronikten giyime, ev aksesuarlarından ofis ihtiyaçlarıma çoğu ürünü internet üzerinden almaya başladım.

 

Yazının başında belirttiğim gibi internet üzerinden alışveriş ülkemizde hızla gelişen bir pazar. Bu durum büyük bir rekabeti de beraberinde getiriyor. Firmalar, yeni müşteriler kazanmak için farklı promosyon teknikleri deniyorlar. Tüketici tarafında olduğumuz için bu durum bizim oldukça işimize yarıyor.

 

Firmaların sık kullandığı promosyon yöntemlerinden biri de indirim kodu uygulaması. İndirim kodları sayesinde internet üzerinden yaptığımız alışverişleri daha ucuza getirebiliyoruz. Peki bu promosyon kodlarını nereden ve nasıl temin edebiliriz?

 

indirimkodlarim.com

 

Türkiye’de henüz yeni bir firma olan ve birçok online mağazanın resmi paylaşım merkezi olan indirimkodlarim.com bu işi bizim yerimize yapıyor. Yüzlerce marka ve mağazada alışveriş yaparken kullanabileceğiniz kupon kodlarını bir araya getiriyor. Üstelik ücretsiz!

 

Örneğin Electro World’den 150 TL’lik teknoloji alışverişi mi yaptınız? Giriyorsunuz Electro World kupon kodları bölümüne, ücretsiz 50 TL’lik kuponu kullanıyorsunuz ve sadece 100 TL ödüyorsunuz.  Ya da D&R’dan bir kitap veya DVD almak istediniz. Giriyorsunuz D&R indirim kodları bölümüne, ücretsiz kargo kuponunu kullanıyorsunuz ve kargo ücreti ödemeden ürünleri satın alabiliyorsunuz. Harika değil mi?

 

Bunlar gibi pek çok özel indirim, fırsat ve hediye için indirimkodlarim.com sitesini incelemenizi öneririm. Unutmayın “Ucuza Almak Akıl İşidir!

4 yorum:

  1. Bencede internet üzerinden aynı ürünü daha fazla fiyatlara satmaya çalışan birçok firma var, hem daha fazla araştırma yaparak hemde kargoyu ucuza getirerek daha düşük fiyata ürünü satın alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Yine güzel bir paylaşım hocam :) Markafoni indirim kodunu bulunca çok sevindim. Forumlardan parayla satılan kodları, kuponları, hediye çeklerini vs. burada ücretsiz dağıtıyorlar. Harika! :) http://indirimkodlarim.com/markafoni

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar hocam benimde nacizane bir indirim kodları ve indirim kuponları sitem var http://indirimkodun.com incelersen sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. Siteye girdiğimizde Picodi diye farklı bir yer çıkıyor, çok güvenemedim. İsim mi değiştirdiler? Başka biri mi satın aldı acaba? Bu olayı öğrendikten sonra Google'de Aliexpress için aratınca http://promocodius.com/tr/magazalar/aliexpress-kupon diye bir adres çıktı. Güvenebilir miyim? Fikrinizi öğrenmek isterim..

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.