Alternatif Ödeme Yöntemi: Ukash

İnternet artık hayatımızın tüm noktasına girmiş bulunmaktadır. Sanal ortamda alışveriş birçoğumuz için vazgeçilmez bir tutkudur. Birçok insan zamanının birçoğunu sanal ortamda geçirmektedir.


Sanal ortamda alışveriş yaparken gerçekten çok dikkat etmemiz gerekir. Çünkü birçok güvenilir site olduğu kadar bir o kadar da dolandırıcı sitelerde mevcuttur. Alışveriş yaparken sitenin kalitesine her zaman içi dikkat etmemiz gerekmektedir. Çünkü sonuç olarak biz buradan ürün alacağız ve bunun karşılığı olarak para ödeyeceğiz.

 

Ukash

 

Sanal ortamdaki alışverişler ve bu alışverişlerdeki ödeme metotları hakkında her gün yüzlerce konu açılmaktadır. Amerikan şirketi olan Smart Voucher, bu tarz şikayetleri göz önünde bulundurarak ödeme sistemleri hakkında yeni bir soluk yaratmak istemiş ve ukash kartı piyasaya sürmüştür.


Öyle ki alışverişlerimizde bizlerden bir çok kişisel bilgiler istenilmektedir. Ukash kart bu tarz durumlarla karşı karşıya gelmemiz için tasarlanmış kullanımı son derece kolay ve basit olan 19 haneden oluşan elektronik bir pindir. Ukash logosunu gördüğümüz tüm sitelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

3 yorum:

  1. ukash pin kodu sayesinde İnternet üzerinden sürekli alışveriş ediyorum , bu ön ödemeli kart olmasa bu kadar rahat alışveriş yapamazdım kişisel bilglerimi vermeden sadece 19 haneli bir kod ile alışverişlerimi tamamlayabiliyorum

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.