AdSense Reklamlarını Blogger’da Yazı İçine Ekleme

Blogunuza eklediğiniz AdSense reklamlarına tıklanma sayısını arttırmanın en iyi yollarından biri reklamı yazı içinde göstermektir. Blog renklerine uygun olacak şekilde tasarlanmış metin reklamları ve banner reklamları blog yazısının içerisine gömüldüğünde tıklanma ihtimali çok daha fazla olacaktır. Bu da daha fazla kazanç demektir.

Yaklaşık 1 senedir takip ettiğim blogger arkadaşım +evde yazar  Adsense reklamlarını Blogger’da yazı içine eklemekle ilgili yardım isteyince bu bilginin başka AdSense yayıncısı olan blog yazarlarının da işine yarayacağını düşünerek blogda paylaşmaya karar verdim.


AdSense Reklam Kodlarını Convert Etme

Blogunuzun sidebar yani kenar çubuğuna eklediğiniz AdSense kodlarını yazı içerisine eklemeden önce convert etmeniz gerekir. Bunun için pek ücretsiz online araç mevcut. Google’da “adsense code converter” diye bir arama yaparsanız onlarca araç bulabilirsiniz.
Bunlardan birini açarak kutuya adsense reklam kodlarınızı yapıştırdıktan sonra “convert” butonuna bastığınızda kodlarda ki bazı karakterlerin değiştiğini göreceksiniz. Convert edilmiş reklam kodu artık blog yazısına eklemeye hazır hale gelmiştir.

Adsense reklam kodlarını convert etme
Sıra reklam kodlarını yazının içerisine gömmeye geldi.

1. AdSense Reklamını Yazının Solunda Gösterme

Bunun için yazının HTML sekmesini açarak reklamın gözükmesini istediğiniz yere aşağıdaki kodu ekleyin.

<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'> 
<div style="float:left;margin-right: 5px;">
Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek</div>
</b:if> 


2. AdSense Reklamını Yazının Sağında Gösterme
Bunun için yazının HTML sekmesini açarak reklamın gözükmesini istediğiniz yere aşağıdaki kodu ekleyin.

<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'> 
<div style="float:right;margin-left: 5px;">
Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek</div>
</b:if> 


3. AdSense Reklamını Yazı Başlığının Altında Gösterme
Bunun için Şablon > HTML’yi Düzenle yolunu takip ederek Ctrl + F tuş kombinasyonunun yardımıyla <div class='post-header'> kodunu bulun ve bunun hemen altına aşağıdaki kodları ekleyin.

<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'> 
<div style="text-align:center;margin-bottom: 5px;">
Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek</div>
</b:if> 


4. AdSense Reklamını Yazının Sonuna Ekleme

Bunun için Şablon > HTML’yi Düzenle yolunu takip edereke Ctrl + F tuş kombinasyonunun yardımıyla <div class='post-footer'> kodunu bulun ve bunun hemen üstüne aşağıdaki kodları ekleyin.

<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'> 
<div style="text-align:center;margin-top: 5px;">
Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek</div>
</b:if> 

İlgili kodlar eklendiğinde reklam yerleşiminin nasıl olacağını şu grafikte göstermeye çalıştım:

adsense reklam kodlarını yazının içerisine gömme

Son olarak kodlarda renkli gösterdiğim yerlerim anlamlarını işlevlerini paylaşmak istiyorum. İsteğinize göre onları da değiştirebilirsiniz.

- Kırmızı renkle gösterdiğim değer reklam yazı arasındaki boşluğu belirler. Dilerseniz 5px yerine başka bir değer girebilirsiniz.

- Mavi renkle gösterdiğim kodlar reklamların ana sayfada değil sadece yazı başlığına tıklayıp yazının içerisine girince gözükmesini sağlar. Eğer ana sayfada yazıların tamamını gösteriyorsanız mavi renkle yazdığım kodları silebilirsiniz.

Herkese bol kazançlar!

79 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim Serdar Bey, dikkatle inceleyip uygulamaya çalışacağım. Bakalım başarabilecek miyim.. Emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. serdar hocam güzel paylaşım ancak uygulayacak olanlar adsense yerleşim politikalarını dikkate almalarını hatırlatmak isterim yakınlık uzaklık ayarlarınızı güzel bir şekilde ayarlayın adsense reklam yerleşim politikaları hangouts da seminerde sorduğum soruya yazı içerisinde reklamlarla içerik ne kadar uzaklık olması gerekitğinde bi soru sormuştum yanlış hatırlamıosam 20px denilmişti ayrıca devamını oku kullanan arkadaşların bazıları daha değişik yöntemler denemelerini tavsiye ederim yani style kodları yardımıyla yerleşimlerini düzgün bir biçimde ayarlayabilirsiniz ayrıca yazı içerisine yazınızın akışna göre değişik yerlere koymak isteyen arkadaşların sağına soluna altına veya üstüne ne kadar boşluk tanımlayabileceklerini şu anlattığım yazıda da inceleyerek kontrol edebilirsiniz. http://www.afolog.com/2013/09/resim-reklam-etrafina-bosluk.html yani yazı yazdınız yazınızı html olarak görüntülerken kodu ekleyerek her yazıya göre reklam yerleşimi yapabilirsiniz. Kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. @evde yazar
    Rica ederim. Takıldığınız bir yer olursa buradan sorabilirsiniz.

    @Hüseyin AFACAN
    Yerleşim politkikalarında reklamı gizlemek, sanki içeriğğin bir parçasıymış gibi göstermek yasak ama 20px uzaklık olacak diyen kişi halt etmiş. Dünyada kaç kişi yazıyla reklam arasında 20 px boşluk bırakıyor ki? Benim kodlarda belirttiğim 5px yterli hata fzla bile olabilir. Önemli olan kullanıcıları yanlışlıkla reklamlara tıklamaya itmemek.

    YanıtlaSil
  4. evet hatta benide çok tereddütte bırakmıştı google adsense sayfasından seminer düzenleyen vatandaş sorulara cevap vermişti hatta 4 ay kadar ben adsense ye kabul edildikten sonra hiç bir yerleşim yapamamıştım atılırım die çünkü google forumlarında konuyla ilgili yerleşimlerim uygunmu diye sorduğumda konu başlığı altına reklam koymamı gayette ayırt edilebilir tarzdayken çok yakın konu içinden dışına koyun diye birisi uyarmıştı neyse şu anda bende uyarıları pek sallamıyorum zaten google adsense politika ihlali sayfası açıldığından bu yana politikaya ters düşenleri uyarıcaklar die cesaretlenip uyguladım her yazıya uygun yapıyorum ve yüzde %2 %3 to ile (bazı reklam birimlerinde) yoluma devam ediyorum. bazen çok yanıltıcı bilgiler olabiliyor. bazı arkadaşlarım normal şekildeyken banlanmıştıda hani ufak bir hatırlatma niteliğinde söylemek istedim

    YanıtlaSil
  5. hocam denedim olmadi hic bir sey gorunmuyorum mavi yada kirmizi yazilarla oynamadim
    reklam kodunu converte etim solediginiz kodu bulup arasina yapistirdim ama basliga tiklayinca gorunsun bolumundeki kodu kullandim ama reklam cikmiyorum
    saygilarimla

    YanıtlaSil
  6. hocam umla hatalarindan dolayi uzgunum nasil blog yazicaksam ben

    YanıtlaSil
  7. @yazdirmaca makale
    Kodları yazının oluştur değil HTML bölümünden eklediğinize emin misiniz?

    YanıtlaSil
  8. çok güzel bir yazı olmuş. Elinize sağlık hocam

    YanıtlaSil
  9. evet hocam sablondan HTML yerine de kodu bulup oraya yapistirdim bir sorun oldu ama bende cozemedim bir kac kez farkli yerlerede yapistirdim ..

    YanıtlaSil
  10. Konuya yakinligi var diye dusunerek soruyorum alan adi yonlendirmesi yapildiktan sonra ana sayfada reklamlar gozukmuyor on izleme yapilan yerde gorunuyor lakin malesef geri getiremedim bu konuda destege ihtiyacim var tesekkur ederim yeni adres _ www.tarihimiz.info _ blog adi www.gercektarihdeposu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. SElam hocam Welcome to Google Tag Manager! bu konuyla ilgili bir makale bekliyorum sizden hocam ben yeni kayit yaptim ama tam olarak ne ise yariyor anlamista deyilim
    bir izleme kodu veriyor body nin sonrasina ekle diyor ben ise body yi bulamiyorum butun oklari aciyorum buldugum sadece su body sag tarafinda (>) bu isaret yok baska body varmi blogda
    saygilarimla

    YanıtlaSil
  12. @yazdirmaca makale
    <body> kodu bzı Blogger şablonlarında şu şekilde bulunur:

    <body expr:class='&quot;loading&quot; data:blog.mobileClass'>

    YanıtlaSil
  13. selam hocam soylediginiz kodun altina verilen izleme kodunu kopyalayinca test asamasinda hata veriyor altina koyulmasi gerek ne altta ne ustte calistiramadim
    Google tag manager lazimli bir seymidir ugrasmaya degermi bilemedim

    YanıtlaSil
  14. @yazdirmaca makale
    Adsense kodunu convert edince hata vermemesi gerekiyordu. Bilemedim niye hata verdi... Google tag manager hakkında yeterli bilgim olmadığı için sizi yanlış yönlendirmek istemem. Biraz zaman verirseniz detaylı araştırma yapıp blogda paylaşayım.

    YanıtlaSil
  15. Selam hocam Blog sablonunu degistim simdi calisti Bende anlamadim eski sablonda birseylerimi sildim acaba simdi farkli bir sablon koydum sorun kalmadi reklam sayfanin icinde artik zahmet icin tesekkur ederim hocam

    YanıtlaSil
  16. iyi akşamlar benim blogu açalı 8-9 gün oldu günlük 250-300 kişi cıvarı suan bir trafik oluyor benim sorum su serdar bey ben blogumda kazançlar butonuna girince google adsense katıl butonu kapalı suan blogunuz adsense uygun degil diyor benim bu botunu açmam ne kadar sürede olur ben hergün istikrarlı bir şekilde güzelce içeriğimi giriyorum özgün bir şekilde yardım ederseniz çok sevinirim .

    YanıtlaSil
  17. süper bir paylaşım teşekürle hocam. tam aradıgım konuda buydu.

    YanıtlaSil
  18. Süper bir paylaşım.
    Hocam benim google adsense hesabımı bloggerda etkileştirmek istiyorum ama ilk sitemin adı yazıyor bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz?

    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  19. verdiğin bilgiler için tşkrler. fakat bir sorum olcak daha yeni yeni blog yazmaya başladım. blog yazıları içinde yazdığın kodları nasıl turuncu çerçeve içine aldınız bunu merak ediyorum

    YanıtlaSil
  20. @Huseyin Unlu
    Şu şekilde: http://bloghocam.blogspot.com/2011/05/blog-yazlarnda-kod-gostermek-icin-kod.html

    YanıtlaSil
  21. yazının tam ortasında sağında veya solunda değilde yine ortasında göstermek mümkün mü ? mümkünse kodları HTML de nereye yerleştirmeli ?

    YanıtlaSil
  22. Yada şöyle mi olmalı ?
    b:if cond='data:blog.pageType == "item
    div style="float:central;margin-central: 5px;
    Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek</div
    /b:if

    YanıtlaSil
  23. @seviminaskanasi.com
    Şu şekilde yapabilirsiniz:
    <b:if cond='data:blog.pageType == "item"'>
    <div style="text-align:center">
    adsense kodları buraya</div>
    </b:if>

    YanıtlaSil
  24. Serdar Bey Merhaba...
    1 numaralı reklam alanının kodunu ben bir türlü bulamadım. En üst ve en altta gitti denediğim yerlerde. Left kelimesi ile de tek tek aradım ama bulamadım. Birde bunları denerken 1 yayın içinde alt alta aynı haber çıkar oldu :/ Lütfen yardımcı olun. Ayrıca dilerim sizi google Türkiye ekibinin blogger yetkilileri arasında görebiliriz kısa zamanda. Çok başarılısınız. Gerçek anlamda hoca!... :)

    YanıtlaSil
  25. @Mehmet Yazar
    1 numaralı alanı yani reklamı yazının soluna eklemek bulmanız gereken bir kod yok. Yeni bir yazı oluştururken sol üstte HTML ve oluştur sekmeleri vardır. Yazıyı oluştur sekmesinde yazdıktan sora HTML ekmesine geçip yazının en başına verdiğim kodu ekleyin.

    YanıtlaSil
  26. Blogger'da Ayarlardan/ Yayınlar ve Yorumlar/Kayıt şablonu/ kısmına convert ettiğiniz kodunuzu ekleyebilirsiniz. Her yayında kodunuza göre kayıtın soluna, sağına veya ortasına adsense reklamı cıkacak. www.techrehber.com

    YanıtlaSil
  27. merhaba,
    bir çok blogda blogger üzerinden widget ile eklediğim adsense kodları mevcut. bu işi yapmak için adsense hesabımıza gidip reklamlarım sekmesinden kod almamız gerekiyor anladığım kadarıyla. bu konuda bir kaç sorum olacak :

    ben yazının altına 468x60 reklam banner koymak istiyorum. bunun için aynı blogdaki bu boyutta bir banner kodunu almamın bir sakıncası olur mu? yada daha geniş düşünecek olursak başka blogdaki herhangi bir boyuttaki banner kodunu alıp istediğim bloga bu şekilde yerleştirebilir miyim?

    başka blogda görüntülenen bir kodu koyduğum için adsense performans raporlarında (hangi blogdan ne kadar tıklama olduğu gibi) karışıklık meydana gelebilir mi?

    YanıtlaSil
  28. Aynen, raporlamada karışıklık olur. Aynı ölçüde başka bir reklam oluşturmalısın.

    YanıtlaSil
  29. sağ sütunda bu şekilde ekleme yapabildim ama yazı içine ekleyemedim, yardım lütfen www.testkitabi.tk

    YanıtlaSil
  30. hocam ne zamandır bu blogu yazıyorum( soryorulmaz.blogspot.com) adsense reklamı aldım 1 gün sonra kapatıldı ne kadar blog vs açtıysam hepsi için adsense aldıysam kapatılma nedeni hep aynı nedeni :

    Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik. Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı bırakmaya karar verdik. Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.


    sizce içerikler nedeni ilemi kapatılıyor ?

    ve bu blog için çok uğraştım yardım ederseniz ; bazı içerikleri çıkarmam vs. çok makbule geçer.

    çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  31. @osman kaman
    İlk defa karşılaştım böyle bir mesajla. Adsense yardım forumuna sorun isterseniz.

    YanıtlaSil
  32. sağolun hızlı cevabınız için danışıyorum şimdi

    YanıtlaSil
  33. Hırsız var.
    http://bilgic-adam.blogspot.com.tr/2014/02/adsense-reklamlar-bloggerda-yaz-icine.html

    YanıtlaSil
  34. Serdar hocam bende sizin anlattığınız şekilde bloguma adsense kodları ekliyorum ancak blog sayfamda reklamlar değil adsense kodlarının kendisi gözüküyor nasıl düzeltebilirim teşekkürler

    YanıtlaSil
  35. Hocam başlık ile reklam arasına da 5px koymak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

    YanıtlaSil
  36. Yaptım ama maalesef olmadı sorun ne acaba her hangi bir şekilde hiç bir şey görünmüyor

    YanıtlaSil
  37. Hocam ne kadar işime yaradı bilemezsiniz. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  38. ben reklam kodu yerleştirmeme rağmen reklam çıkmıyor .gatget/html java script reklam kodunu yerleştiriyorum kaydet e tıklıyorum ama reklam çıkmıyor hocam

    YanıtlaSil
  39. ben reklam kodu yerleştirmeme rağmen reklam çıkmıyor .gatget/html java script reklam kodunu yerleştiriyorum kaydet e tıklıyorum ama reklam çıkmıyor ..aynı sorun bende var ne yaptıysam olmadı.

    YanıtlaSil
  40. Eski yayınlarda gözükmüyor önizleme kısmında gözüküyor ancak yayında gözükmüyor

    YanıtlaSil
  41. Olmadı, reklam yerine kodlar görünüyor :S

    YanıtlaSil
  42. bu kodları ekledim bi kaç hafta önce çalıştırdım ama sonrasında seo hakkında bırseyler ogrenıp denerken h etıketlerı bold ıtalık falan gıbı seyler kullandıgım makalelerımdekı reklamlar gorunmez oldu..
    http://www.tarzdedektifi.com/2015/06/jean-kot-gomlek-ve-ceketle-etek-kombini.html (GÖZÜKÜYOR)
    http://www.tarzdedektifi.com/2015/06/gladyator-sandalet-modelleri-kombinleri.html (GÖZÜKMUYOR üzerinde çalışıyorum hala adsense nasıl gözükebilir diye)

    Bu durumun sebebi hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim...

    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  43. Hiç bir işe yaramıyor çünkü adsense kodu etkinleştirmiyor. Ancak kodu önce birkaç saat gadget olarak yayınlayıp daha sonra converte ederek şablona yerleştirilirse belki olabilir ama bu defada adsense politika ihlaline takılabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  44. Merhabalar ben bisey sormak istyrm blogumda 30 yazi var adsenseye baglamak istyrm her seyi yaptim ama adsense butonu etkinlesmedi blogu acali 5 gun oldu 1 kez basvurmaya calistim yetersiz icerik dedi. Ama googledada gorunmuyor sitem napmaliyim :-(

    YanıtlaSil
  45. Merhabalar
    Adsense kayıt oldum. Onaylandı. Reklamlarda görünmeye başladı.Ancak benim sormak istediğim reklamlara tıklama yok denecek kadar az.
    Blogumdaki reklam yerleşimine bakabilirmisiniz?
    Önerilerinizi bekliyorum...

    YanıtlaSil
  46. Hocam çok denedim ama olmadı nerelerde yanlış yapıyor olabiliriz?

    YanıtlaSil
  47. Serdar bey öncelikle yazı için teşekkürler,bloğunuzu severek takip ediyoruz gerçekten faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz,sağolun.Benim bir sorunum var.Eğer bilgi verebilirseniz çok sevirim.Blogger da bir sitem var.Bunun için adsense e başvurdum.Adense ana sayfasında Bir reklam birimini başarıyla oluşturdunuz yazısının karşısında onay işareti var.Bunun altında Reklam kodunu...adresine yerleştirin yazısında onay işareti yok.Henüz googledan adsense onay mailide gelmedi.Fakat blogger yerleşimde adsende reklamlarını ekledim.Sitede reklam alanlarında reklamlar boş olarak görünüyor.Öğrenmek istediğim acaba başvuru incelemesi tam bitmediği içinmi reklamlar görünmüyor,yoksa reklam kodunun yerleşimindemi bir sorun var.Sitemin alan adı bana ait bununla ilgili bir sorun olabilirmi acaba?Kolay gelsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AdSense'in onay süreci 2 aşamalıdır. İlk aşamayı geçtikten sonra sizden reklam birimi oluşturup sitenize eklemeniz istenir ve ikinci onay sürecine girilir. Bu süreçte sitenize eklediğiniz reklam boş gözükür. Eğer ikinci onayı da alırsanız boş reklam yerlerinde otomatik olarak reklamlar gözükmeye başlar.

      Sil
    2. çok teşekkur ederim

      Sil
  48. Serdar bey, kodları convert edilmiş bir adsense reklam biriminin yayın içine yerleştirilmesi Google'nin program politikalarına aykırı diye biliyorum. Nitekim sizin blogta da yayın içinde adsense reklamı yok. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır, reklamları yazı içerisine eklemek politikalara aykırı değil.

      Sil
  49. Reklamları koydum oldu ancak reklamlar sayfa ortasında değil sayfanın soluna yanaşık bir şekilde oldu.Bunu çözebilirmiyiz?
    Bİrde table border='0' yazılı yerdeki 0 değerini değiştirdiğimiz zaman reklamların etrafında çerçeve oluşuyor buna adsense birşey dermi yapılmalımı sizce.

    YanıtlaSil
  50. b:if cond='data:blog.pageType == "item"'
    table border='0'
    tr
    td <div style='float:left;padding:0px 5px 0px 0px;'
    Convert Edilmiş Gooogle Adsense Reklam Kodu 1 Buraya Gelecek
    /div /td
    td div style='float:right'
    Convert Edilmiş Gooogle Adsense Reklam Kodu 2 Buraya Gelecek /div /td
    /tr
    /table
    /b:if

    Küçük büyük işaretleri silinmiştir.

    YanıtlaSil
  51. Bilgiler için teşekkürler, peki yazının orta bölümüne reklam kodu koymak istediğimiz zaman nereye ekleyeceğiz. Yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  52. hocam okadar dikkatlice uyguladım ama author adı sızın adınız cıkıyor bir türlü bulamadım hatayı

    YanıtlaSil
  53. Çok teşekkür ederim uzun zamandır uygulamayı düşündüğüm bir şeydi

    YanıtlaSil
  54. bende orta bölümüne ekleyemedim

    YanıtlaSil
  55. çok tşk ederim hocam

    YanıtlaSil
  56. Merhaba Ben ekledim bir hat vermedi ama güncellediğimde reklam kodu çıkmıyor.Lütfen yardım edin
    www.wid10.com

    YanıtlaSil
  57. ben 3.yöntemi uyguladım çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  58. sizlere bir sorum var.
    ben bloggerin mobil versiyonundada reklam göstermek istiyorum
    nasıl yaparım

    YanıtlaSil
  59. hocam ben adsense den reklam kodu aldım. Onaylanmış hesabınızda var diyor .Kodu koplyalayıp yapıştır diyor adsense ana sayfasında. Ama bir türlü bloğuma yapıştıramadım. Şablondan html düzenleye giriyorum etiketlerin altına yapıştırıyorum ama önizle dedğimde olmuyor hata gösteriyor. Bir türlÜ YAPAMADIM. Bana yardımcı olurmusunuz lütfen... :(

    YanıtlaSil
  60. hocam sizinle Nasıl iletişime geçebiliriz www.klarnethane.com

    YanıtlaSil
  61. XML, satır 1339, sütun 26 ayrıştırılırken hata oluştu: The entity "Auml" was referenced, but not declared hatası veriyor hocam acil yardım

    YanıtlaSil
  62. Bloguma bi göz atar mısınız eksikler neler?
    bitkideryasi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zeynep Hanım
      Sitenizi inceledim içerikler gayet güzel ve faydalı .
      Ama sitenize girdiğimde tema gözüme çok battı.Yerinizde olsam bir seo puanı yüksek,Hızlı,Şık bir magazin teması satın alırdım.Benden size öneri ücretsiz bir tema almayın.lisanslı bir tema alın.Size uygun bir tema var bende satın aldım isterseniz tasarımcı ile konuşabilirim

      Sil
    2. Bu sitede bu temayı almış.
      Örneğine bakabilirsiniz.
      Satin almak isterseniz bana bir mail atabilirsiniz

      Demo Tema
      http://www.nuriozzkan.com
      Email
      info@wid10.com

      Sil
  63. Merhabalar arkadaşlara yardımcı olmak adına bilgi vereyim dedim, reklam kodlarını https://codeconvertergoogleadsense.blogspot.com.tr/ doğrudan burada düzenleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  64. Makale ortasına nasıl yerleştirebiliriz?

    YanıtlaSil
  65. Merhabalar hocam; masaüstü temaya, yazı içine eklediğim Adsense reklamının mobilde de gözükmesini istiyorum sizinki gibi. (Eklediğim kod masaüstü temada gözüküyor ama mobilde gözükmüyor) Bunun için mobile='yes' gibi bir şeyler mi yapacağız? websitem: www.negidernet.com

    YanıtlaSil
  66. "El ile ekleme" derken bir düzeltmeye yapayım hocam. Post gönderirken kullandığımız oluştur/HTML bölümü değil hocam. Temanın içindeki post-header-line-1'/>
    <b:if cond='data:blog.pageType == "item"' kodunun altına ekledim, masaüstünde gözüküyor sıkıntı yok ama mobilde gözükmüyor.

    YanıtlaSil
  67. Serdar bey,yazı içine reklam yerleştirdim. Ancak kodu şablonu düzenle kısmından değil de, HMTL kısmına yapıştırdım. Bu durumda her yazı için tek tek kodu yapıştırmam gerekiyor. Bu sıkıntı olurmu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Hayır sıkıntı olmaz. Ben de bu yöntemi kulllanıyorum.

      Sil
  68. Merhaba hocam, elinize sağlık güzel bilgilendirme olmuş. Hocam 2 aydır adsense başvurusu yapmış olmama rağmen hesabım askıda duruyor. Ne onaylandı ne de onaylanmadı. https://elitpara.blogspot.com.tr/ adresimi inceleyip hala neden adsense reklamı alamadığım hakkında bilgi verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  69. Serdar selamlar,
    Peki ya atlama aralığından sonra gösterilmesi için nereye nasıl bir kod girmemiz gerekiyor? Başka bir sitede bir paylaşım da benzer bir konu görmüştüm yalnız o her yazı için tek tek girmemiz gereken bir şey sitede 1000'in üzerinde yazı olduğu zaman bunu yapabilmek mümkün değil. Yorumlar arasında bu tarz bir soru da göremedim yardımcı olursan herkes yararlanabilir. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  70. Merhaba bu yazınızı başka bir site kopyalamış farkındasınızdır belki bende yeni keşifettim.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.