Kol Saati Satışları Hızla Artıyor

Son yıllarda, alışveriş merkezlerinin de hızla açılmasıyla birlikte, giyim kuşamla alakalı sektörler altın çağını yaşıyor. Biz tüketiciler, hemen hemen her alanda ürün çeşitine boğulmuş durumdayız, dersek abartmış olmayız heralde. Teksil, aksesuar, züccaciye, ev alaetleri her alanda durum aynı. Bizim için tabiki çok iyi, kendimize uyanı seçebilme şansımız artıyor.

Biz biraz aksesuarlar içinde sayılan, ama şık gözükmek adına önemi büyük olan saatler üzerinde duracağız. Küçük aksesuarlar olmalarına rağmen, tarzımızı yansıtan en önemli araçlardan biridir. Saatler; zamanı göstermenin dışında, giyisilerimizi de tamamlarlar. En göze çarpan ve akılda kalıcı olan aksesuardır. Çoğumuz bunun farkındayız ki; saat saatışları gitgide artıyor. Yüzlerce marka ve binlerce model, içinden çıkılmaz bir seçenek denizine bırakıyor bizi.

Bu denizde belki size yardımcı olacak birkaç tavsiyede bulunalım. İster erkek saati , ister de bayan saati alalım. En dikkat edilecek nokta ; aldığımız saati giyisilerimizle kolayca uydurabilmektir. Daha açık söylemek gerekirse alacağımız saatin, daha şık durması için nelere dikkat etmeliyiz? Başta renk tabiki. Alacağımız yada takacağımız saatin rengi çok önemlidir. Saat kordonlarıda rengin en baskın olduğu yerdir. Saat alırken kordonları elbiselerinize uyan saatler almak daha çok işe yarar. Bu renkleri seçerken, ara renkler tercih etmeye dikkat edin. Mesala siyah yerine füme gibi. Böylece daha çok renkle kullanabilme olasılığınız artacaktır. Kordonu koyu bir saat seçtiyseniz, kadranı açık renk,

kordonu açık renk seçerseniz, kadranı koyu renk olsun. Buda daha kullanışlı hale getirecektir.

Saatlerden bahsederken birkaç marka saymadan olur mu?  Bilmeyenimiz yokyur Casio ‘yu. Casio saat modelleri ; fiyat ve kalite yönünden çok mantıklı oldukları için, en çok satan saat markasıdır. Modellerin fiyatları hem uygun hemde kalitelidir. Ayrıca model çeşitleri oldukça fazladır.

Bahsedeceğimiz diğer marka ise ; Diesel. Kendine has bir tarzı olan Diesel, spor yada spora yakın modelleriyle bizleri kendine aşık etmiş bir markadır. Diesel saat modelleri ; hem erkek hemde bayan kol saati modellerinde benzersiz ürünler sunmaktadır. Özetle kesinlikle bir Diesel saat kolunuzda olmalı diyelim.

Son markamızda Guess. Gene fiyat, model ve kalite yönünden baktığımızda öne çıkan markalardan birisidir. Guess saat modelleri; biraz daha bayan saati ağırlıklıdır. Özellikle abiye kol saati almak istiyorsanız kesinlikle Guess saat modellerine bir göz atın. Ne kadar zor beğenirseniz beğenin, eminim birkaç tane hoşunuza giden saat bulacaksınız.

3 yorum:

  1. Salam! Cox boyuk traffiki var blogunuzun!

    YanıtlaSil
  2. Özellikle Armani saatlarini de unutmamak gerekir cok iyi saatleri var...

    YanıtlaSil
  3. ben seiko cuyum

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.