Ofis Malzemeleri Nereden Alınır?

Kağıt, kalem ve masaüstü gereçleri ile ofis malzemeleri biter mi? Teknoloji ürünlerinden, mutfak ihtiyaçlarına; kırtasiyeden, mobilyaya kadar uzayan ofis malzemeleri en uygun ve en kısa zamanda nereden alınır, gelin bir göz atalım!

Dükkan dükkan gezip esnaf alışverişi yaparak geleneksel ofis ihtiyaçlarını karşılama dönemi; yerini yeni trend e-ticarete bıraktı. İnsanlar ofis içi için gerekli olan tüm ihtiyaçları, bir o kapıya bir bu kapıya giderek satın almak yerine; web üzerinden bir tıkla alabilir hale geldiler. Özellikle zaman ve maliyetler konusunda kurtarıcı olan bu yeni sistem; tüm firmalara online olarak ofis malzemelerine ulaşabilme kolaylığını getirdi.

Ofis ortamı için ihtiyaç duyulan ofis gereçleri denince, akla ilk olarak fotokopi kağıdı, kartuş, kalem, klasörler, delgeç ve bloknot gibi ufak tefek ihtiyaçlar gelir. Ancak satın almalar bu kadar sınırlı bir kategoriden ibaret olmadığı gibi, ofis alışverişi denince mutfak malzemeleri, temizlik malzemeleri ve gıda ürünleri de akla gelmelidir.


Çıktı alacağınız yazıcıdan, üzerinde bütün çalışmalarınızı yürüteceğiniz masalara; sarf malzemelerinden, gıda tüketim ürünlerine kadar geniş bir yelpazeye uzanan ofis malzemeleri; hem karlılık açısından uygun fiyatlara bulmanız gereken, hem de ofis ortamınız için olmazsa olmaz ihtiyaçlardır.

Ofis malzemeleri ana kategorilere ayrıldığında; ofis kırtasiye malzemeleri, kağıt ürünleri, kartuş ve tonerler, ofis cihazları, mobilya ve hırdavat ve teknoloji ürünleri olarak tek bir çatı altında toplanabilir. Ancak ofis çalışanlarının hijyenik bir ortamda çalışmaları gerektiği ve bu insanların yeme-içme ihtiyaçlarının da olduğu unutulmamalıdır. Tuvalet,mutfak ve ofis içi için gereken tüm temizlik malzemeleri ve çay, kahve molaları için ihtiyaç duyulan gıda ve mutfak malzemeleri de yapılacak ofis alışverişi listesinde yer alacaklar arasındadır.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ürünleri stok dahilinde ve uygun fiyatlarla sunan AVANSAS; ofis için ihtiyaç duyduğunuz malzemeleri bulabileceğiniz online ofis marketidir. Oluşturduğunuz ofis alışverişi listesindeki tüm ürünlerin sitede yer alması yanı sıra; sipariş verdiğiniz tüm ürünlerin online markette daima stoklanmış olduğunu bilmek ise, sizi depolama gibi büyük bir dertten kurtarır.

Ofisin baş aktörü olan bilgisayar, monitör ve tamamlayıcı aksesuarlar; kahve molalarını şenlendiren çikolata, bisküvi ve şekerleme gibi gıda ürünleri yanı sıra; mağazalara uçuk fiyatlar ödememeniz ya da ikinci el dükkanları bir bir gezmemeniz için ofis içini dolduran modüler ve kullanışlı tüm mobilyaları beğeninize sunan Avansas.com, bir araya topladığı ofis malzemeleri yanında ofis dekorasyonunuza da katkıda bulunur.





Bir boomads advertorial içeriğidir.

8 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Eskisi kadar aktif değil bu yer. Neden?

    YanıtlaSil
  3. Sen 4-5 yılını bu bloga ver.
    Herkes gelsin bir şekilde faydalansın bir şeyler öğrensin.
    Bir tane reklam yazısı yazıp üç beş kuruş kazanmak isteyince de böyle nankörce eleştiri al..

    Blog hocam bana göre bu eleştirileri hak eden bir blog değil.

    Eleştirmek yerine şu adsense reklamına tıklayayım da bi faydam olsun demezler zaten öyle adamlar.

    YanıtlaSil
  4. @1 Delinin Günlükleri
    Benzer bir yorumu ben yazacaktım ki zor tutmuştum kendimi. Yıllardır yazdığı makaleler ile birçok blog yazarına hocalık etmiş bir kişi için böyle yorumların yazılması gerçekten üzücü. Zaten Serdar Hoca işlerinden dolayı yoğun olduğunu ve eskisi kadar bloguna zaman ayıramadığını söylemişti. Buna rağmen yazılan yorumlar çok yersiz. Bu bloga faydası dokunmayanların söz hakkına sahip olması da ayrıca yersizlik.

    YanıtlaSil
  5. Blog Hocam Tebrik Ederim Çok Güzel Bir Yazı Yazmışsın . Bende yeni bir blog açtım kısa bir süre sonra paylaşacağım.

    YanıtlaSil
  6. Harun istenci bey'e cevaben.Öncelikle blog hocam sahipsiz değildir bunu bilin.Tek satırlık yazıyla eleştirilecek kadarda basit bir blog değildir.Bende dahil olmak üzere bir çok blogger blog hocam sayesinde çok şey öğrendik.Bir çok blogger satış ortaklığı sayesinde evine ekmeğini kazanmaktadır.Ciddi bir iş ve ciddi bir sektördür.Çıkın sokağa nerde anıtın kuntin adamlar varsa onlarla uğraşın.Blog camiasında isim yapmış insanlara laf atıp kendinizi küçük düşürmeyin.

    YanıtlaSil
  7. Bloghocam'ı koruyan güzel ve vefakar bir takip kitlesinin olması gayet güzel. Kırtasiye malzemesi ihtiyacını nereden karşılayabileceğinizi gösteren bir yazı. Çalışma hayatınızda işinize yarayacak bir bilgi.

    YanıtlaSil
  8. Ofis malzemelerini doğru seçmek ve en iyi kalite ofis malzemelerini kullanmak son derece gayet başarılı ve detaylı bir yazı olmuş emeğiniz için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.