Blogger Sadece Blog İçin Değildir

İlk bakışta yayınların yeniden eskiye doğru sıralandığı klasik bir blog sistemi gibi gözüken Blogger’ı yakından tanıyıp işin içerisine girdiğinizde aslında çok farklı amaçlarla kullanabileceğiniz komple bir içeri yönetim sistemi olduğunu görebilirsiniz.

Örneğin Blogger için geliştirilmiş hazır şablonları kullanarak oluşturulmuş oyun sitelerini, video sitelerini, portföy sitelerini, şarkı sözü sitelerini vs. sıkça görüyoruz. Bunlar dışında yaratıcılıklarını kullanarak farklı projeler üreten kişiler de mevcut. Üstelik bu şekilde AdSense ve diğer reklam modelleriyle ciddi gelirler de elde edilebiliyor.

Bunlara güzel bir örnek olarak gösterebileceğimiz iş başvuruları projesini sizlere tanıtmak isterim.

iş başvuruları


Blogger alt yapısı ve ücretsiz bir tema ile oluşturulan bu sitenin tek maliyeti alan adı. Fakat rağbet gören bir alan iş ilanları ve başvuruları ile ilgili bilgilerin verildiği içerikler paylaşılarak akıllıca bir proje geliştirilmiş.

Blogger ile oluşturulan bu sitede çeşitli firmaların personel alımları ile ilgili bilgiler, başvuruların nasıl yapılacağı gibi içerikler mevcut. Böylece hem insanların ihtiyacı olan bilgi sunulmuş, hem de fırsata çevrilerek güzel ve kazançlı bir proje meydana çıkmış.

Üstelik yüzlerce iş ilanı ve bu ilanlara başvuru formunun bulunduğu projenin  Google Play Store’da bir de Android uygulaması var.

Bir fikriniz mi var?

Sizin de blog yazmak dışında çeşitli proj fikirleriniz olabilir. Eğer Blogger platformu üzerinde bu fikrinizi hayata geçirebiliyorsanız yapmanız gereken tek şey iyi bir domain almak. Siteniz Google sunucularında güvenle barındırılacaktır.

Önünüzde size tanıttığım isbasvurulari.net gibi bir site var. Bu siteyi inceleyerek feyz alabilir, fırsatın nasıl kazanca dönüştürülebileceğini görebilir, farklı projeler için nasıl içerikler üretildiğine bakabilirsiniz.

18 yorum:

  1. Siteyi inceledim. Gayet kullanışlı bir arayüze sahip. Bende iş ilanları üzerine değil de daha rekabeti az olan bir konu üzerine böyle bir site yapmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. İnsanın daha fazla zaman geçirmesini sağlayan güzel bir site. Renklerin psikolojisi epey kullanılmış.

    YanıtlaSil
  3. Hocam Merhaba Adsense'ye Başvuru Yaptım Sizce Sitem Kabul Edilir mi ?
    http://nitelikmedya.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Güzel ve başarılı bir site

    YanıtlaSil
  5. Çeşitli iş ilanlarının olduğu güzel bir site

    YanıtlaSil
  6. Faydalı makaleler yayınlayarak bizleri aydınlatıyorsunuz teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. İş imkanları olması başarılı umarım herkes emeğinin karşılığını alır

    YanıtlaSil
  8. iş ilanları yayınlayan diğer siteler gibi düzmece bir site.çoğunda olduğu gibi iş ilanları ya daha önceki bir zamana ait ya da asılsız.İş arıyorsanız işkur a bakın arkadaşlar...Bakın bütün ilanlar demedim çoğu ilanlar dedim.

    YanıtlaSil
  9. güzel seo çalışması yapılmış "a101 iş başvuru formu" 2. sırada

    YanıtlaSil
  10. Tema hakkında bilgisi olan var mı acaba?

    YanıtlaSil
  11. Başarılı bir çalışma olmuş. blogger ile yapılmış böyle siteleri görmek gurur verici

    YanıtlaSil
  12. Başarılı bir çalışma sonucundan her türlü site için düzenlenebiliyor. Yapmanız gereken en başta ne istediğinize karar vermeniz. Bu yüzden hedefiniz çok önemli.

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Sade,kullanışlı,önü açık bir site olmuş.Staj başvurularına kadar her kesim için faydalı olacağını öngörüyorum iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  15. Benim blog açarken hiçbir fikrim yoktu. Sonra kendimi eğlendirme ve istediğim şeyleri bir araya toplama fikriyle bir şeyler yaptım. Ziyaretçi olur yada olmaz ilgilenmiyorum, ben öylesine takılıyorum.
    http://enisbaydemir.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  16. Merhaba. Blogger üzerinden müzik dinleme servisleri de yok değil, anakafa olarak 2008'den bugüne yayındayız. Farklı ve son çıkan müzikleri paylaşıyoruz. Bizleri de unutmayın.

    Sağlıcakla...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.