Blogunuza Yeni Okuyucular Kazandırmanın 4 Yolu

Eğer yeni bir blog oluşturduysanız bu bloga ziyaretçi çekmek çok zordur.Her konuda o kadar çok blog mevcut ki rakiplerinizin arasından sıyrılıp insanları blogunuza çekmek hiç kolay değil.Bu yazımda yazdığım 4 maddeye ağırlık vererek blogunuzu insanlar tarafından farkedilmesini sağlayabilir böylece yeni okurlar kazanabilirsiniz.

 

Blogunua Yeni Okuyucular Kazandırmanın 4 Yolu

1. Kaliteli İçerik Yazın

 

Herkes başarılı bir blogun en önemli anahtarının kaliteli içerik olduğunu bilir.Eğer kaliteli içerikler yazamanız insanların yazılarınızdan daha fazla söz etmesine blogunuzu referans göstermelerine yardımcı olacaktır.

 

Ayrıca spesifik bir konuda blog yazmanız ve sadece o konuya odaklanarak kaliteli ve düzenli yazılar yazmanız okuyucu sayınızı artıracaktır.

 

2. İlgili Bloglara Yorum Yazın

 

Blogunuzla aynı konuda yayın yapan bloglara yorum yazmak yeni okuyucular tarafından farkedilmek için en iyi yoldur, hatta ilk zamanlarda uygulanabilecek en etkili strateji olduğunu söyleyebilirim.Yorumlarda spam gibi görünen ve yazıya hiç bir değer katmayan yorumlar yazmayın.Diğer yorumlcuların ve yazarın dikkatrini çekecek yorumlar yazmaya çalışın.

 

Tavsiye yazı: Bloglara Yorum Yazma Stratejim

 

3. Sosyal Medya’yı Kullanın

 

Sosyal medya sitelerini kullanmak, blogunuza yeni okuyucular kazandırmak için en etkili ve en kolay yollardan biridir.Yeni yazdığınız yazıları üşenmeden sosyal imleme sitelerinde paylaşın.Ayrıca Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini aktif bir şekilde kullanarak blogunuza iyi bir ziyaretçi akışı sağlayabilirsiniz.

 

4. Misafir Blogcu Olun

 

Blogunuzun konusuyla ilgili bloglara konuk yazar olarak o blogun okuyucularının dikkatini çekebilirsiniz.Eğer insanlar yazınızı faydalı bulurlar ve yazılarınızdan daha fazla yararlanmak isterlerse blogunuzu ziyaret etmeye başlsyacaklardır.

 

Tavsiye yazı: Misafir Blogculuk - SSS

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.