Bayan Bloggerlar Ve First Steps

Hiç ummadığınız yerlerden çok ilginç ve yeni yazı fikirleri çıkarabilirsiniz. Bu yazıda da bayan bloggerlar için yeni yazı fikirleri için ilham alabilecekleri platformlar olan alışveriş sitelerinden bahsedeceğim.

Örnek vereceğim site bebek ve doğum hediyeleriyle önplana çıkan First Steps sitesi. First Steps, bütçenize ve zevkinize en uygun sevgililer günü hediyesi, yıldönümü hediyesi, anneler günü hediyesi, babalar günü hediyesi, doğumgünü hediyesi, öğretmenler günü hediyesi, yılbaşı hediyesi, bebek doğum hediyesi, baby shower hediyesi, kişiye özel hediye, hediye sepeti alternatiflerinde güvenebileceğiniz bir online mağazadır. Peki First Steps’den ne gibi yazı fikirleri çıkarabilirsiniz? Gelin beyin fırtınası yapalım…

first steps

Yeni doğan bebeğe alınabilecek 10 hediye

First Steps’de birbirinden güzel yeni doğan bebek hediyeleri var. Bu kategoriyi ziyaret edip yeni doğan bir bebeğe alınacak 10 hediyenin listesini yaparak okuyucularınızla paylaşabilirsiniz.

Özel günlerde alınabilecek 10 hediye

First Steps’de sadece yeni doğan bebekler için değil, anneler günü, babalar günü, yılbaşı gibi özel günler için de birbirinden güzel hediyeler var. Bu özel günler yaklaştığında, o özel güne ait kategoride beğendiğiniz hediyelerden bir Top 10 listesi yapabilirsiniz.

Ürün yorumları

First Steps’de blogunuzun konusuyla iilgili pek çok ürün olabilir. İnsanlar bu ürünleri almadan önce daha önce kullanan kişilerin yorumlarını merak ederler. Özellikle de blog yazarlarının fikirlerini. Siz de bütçenize ve ihtiyacınıza göre çeşitli ürünler satın alarak bunlar hakkındaki fikirlerinizi ve deneyimlerinizi insanlarla paylaşabilirsiniz.

DIY fikirleri

First Steps’den DIY yani “kendin yap” paylaşımları yapan bloglar için harika fikirler çıkabilir. Sitede gördüğünüz ürünlerin nasıl yapıldığını araştırarak ya da kendiniz bularak bunları okuyucularınızla paylaşabillirsiniz.

Ayrıca First Steps’in ilham verici bir tasarımı da var. Sitenin tasarımından, kullanılan renklerden ve öğelerden de esinlenip blog tasarımınızda yenilikler yapabilirsiniz.

6 yorum:

  1. teşekkürler, siteyi inceleyeceğim ilginç görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Yine cok guzel bir makale hocam bu konudan bir guzel Makale ancak siz cikartabilirdiniz bende genelde politik yapziyorum ana tema bu ama web de cok arandigi icin bazi blogger eklentileri koydum bu fikride biri si verdi rang artsin diye neyseki bundan su an vaz gectim ve asli konuma yine surekli politik yazmaya devam edecegim en azindan corba gibi olmasin basarilarinizin devamini diliyorum saygilar

    YanıtlaSil
  3. Firststeps, kuruluşundan bu yana yıllardır tanıdığım, bildiğim, işini gerçekten de mükemmel yapan bir firmadır. İsabetli bir örnek seçmişsiniz:)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim ileride lazım olursa kullanırım :)

    YanıtlaSil
  5. güzel paylaşım teşekküler hocam dikat cekici bir yere benziyor bende göz atam:)))

    YanıtlaSil
  6. Merhaba bu guzel paylasım ve onerılerınız ıcın tesekkurler :) ugramak ısternız bloguma da beklerım

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.