Twitter Artık Türkçe

Sosyal medya kullanıcılarının aktif bnir şekilde kullandığı Twitter, Türkçe ve Rusça dil seçenekleriyle Facebook gibi "öneri-çeviri" sistemiyle gelişerek ilerleyecek. Bu sistemle kullanıcılar çevirilerini gönderebilecek ve belli bir çoğunluğu sağlanan kelimeler onaylanacak.

 

 

Twitter Nedir?

 

Twitter kısaca, anlık düşüncelerinizi paylaşmaya yarayan 140 karakter limitli bir sosyal paylaşım sitesidir.Siz o an ne yaptağınızı, ne düşündüğünüzü 140 karakterle yazarsınız, sizin ne yaptığınızı veya ne düşündüğünüzü merak eden kişiler ise sizi takip ederek bunlardan haberdar olurlar.


Blogcular için ise Twitter’ın şöyle bir avantajı vardır.Blogunuzdaki güncellemeleri twitter hesabınızda paylaşarak sizi takip edenlerin yazılarınızdan anında haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.Örneğin ben BlogHocam twitter hesabında bu blogdaki güncellemmeleri anında paylaşıyorum ve BlogHocam’ı taklip eden Twitter kullanıcılarının yazılarımdan anında haberdar olmasını sağlıyorum.



Twitter’ı Nasıl Türkçe Kullanabilirim?

 

Twitter’ı türkçe kullanmak için öncellikle hesabınıza giriş yaparak sağ üst tarafta kullanıcı adınıza tıklayın ve Settings bölümüne girin.Açılan sayfada Language kısmını Turkish olarak değiştirin ve kaydedin.BöyleceTwitter’ı Türkçe olarak kullanabilirsiniz.


Türkçe Twitter
Blog Hocam’ı Twitter’da takip etmek ve yeni yazılardan Twitter aracılığıyla anında haberdar olmak için buraya tıklayın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.