Arşiv Sayfamı Nasıl Oluşturdum?

Blog Hocam’ın arşiv sayfasına hiç baktınız mı? Ben bir süredir kenar çubuğunda Blogger’ın klasik arşiv eklentsini kullanmak yerine tüm yazıları listelediğim bir arşiv sayfası kullanıyorum.Okuyucularımdan Şimal Hanım arşiv sayfasını nasıl oluşturduğumu sormuş.Hemen anlatayım.

 

Arşiv

 

1.Adım: Öncelikle Blogger kumanda panelinden yeni bir statik sayfa oluşturun.Sayfa ismi olarak ben arşiv yazdım.Siz isteğinize göre tüm yazılar, tüm içerik gibi farklı isimler de verebilirsiniz.

 

2.Adım: Oluşturduğunuz arşiv sayfasının HTML’yi Düzenle bölümünü açın ve oraya aşağıdaki kodları yazın.

 

<script src="http://yourjavascript.com/9184200431/blogtoc-min.js" type="text/javascript">
</script>

<script src="http://bloghocam.blogspot.com/feeds/posts/default?max-results=9999&amp;alt=json-in-script&amp;callback=loadtoc">
</script>

 

Kodlarda düzenlemeniz gereken yerler:

Kırmızı renkle gördüğünüz blog adresimin yerine kendi blog adresini yazmanız yeterli.

 

Not: Blogunuzdaki yazı sayısı arttıkça arşiv sayfasının yüklenmesi yavaşlar.

90 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. @Furkan ÖZDEN
    Senin blogunda Facebook sayfan için otomatik beğenme scripti olduğu için ziyaret edemiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Serdar Bey selamlar;
    Anlattığınız şekilde sayfayı oluşturdum.Ancak benim blogumda daha önce oluşturduğum epey kategori vardı.Sitemi ziyaret ederseniz görebilirsiniz.(Filmleri puanlara,türlerine yapım yıllarına vs ayırarak etiketlemiştim.)O nedenle sayfa çok karışık oldu.Sizin kullandığınız şekle getirebilme imkanım vardı?
    Şuan ki şöyle oldu ; http://www.afterdarkhorrormovies.com/p/arsiv.html
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. hocam ben de uyguladım çok da güzel oldu ancak benim arşivim etiketlere göre sıralandı ve dolayısıyla çok fazla grup oluştu. gruplamayı nasıl daha kompakt hale getirebilirim. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. @Fatih varlık, @mutfak türk
    İkinizin sorunu da aynı olduğu için tek bir cevap yazıyorum.

    Blogger'da kategori oluşturmak için etiketleri kullanıyoruz bildiğiniz gibi.Örneğin ben bir arşiv eklentisi paylaştığım o yazıya arşiv, eklenti gibi etiketler atamak yerine Blogger Eklentileri etiketi atıyorum bu sayede diğer tüm blogger eklentilerine de aynı etiketi atayarak bu şekilde kategoriler oluşturuyorum.

    Arşiv sayfasının özelliği de etiketleri listelemek olduğu için eğer blog yazmaya başladığınız andan itibaren yazıları kategorize etmek yerine her yazı için farklı etiketler belirlediyseniz böyle olması çok normal.

    Çözümü var ama eğer blogunuzda fazla sayıda yazı varsa biraz uğraştırır.Tek tek tüm yazılarınızın etiketlerini değişitirip benim gibi kategoriler haline çevireceksiniz.Tabi bunu yapmaya üşenmiyorsanız.

    YanıtlaSil
  6. yanıt için teşekkürler. ben de öyle düşünmüştüm, belki daha pratik bir çözüm öneriniz olabilir mi acaba diye bir umut sormuştum. ama bütün paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. Hemen paylaşmanız çok iyi oldu, Çok teşekkür ederim, Sayfamı oluşturdum, Etiketleme durumunu ayarladıktan sonra bende arşivimi yayınlamış olacağım. Bu durum adsense içinde çok faydalı. Her blog için çok önemli. Büyük paylaşım, teşekkürler!

    YanıtlaSil
  8. @furkan senin yaptığından da farklı olarak akordiyon şeklinde arşiv sayfası var.Kendi bloguma ekledim.

    YanıtlaSil
  9. Sayenizde Burada arşiv sayfamı oluşturdum.
    Bir de Burada harika bir resimli arşiv var. Bu arşivi nasıl yapabileceğimiz konusunda bir fikriniz varsa bana yardımcı olabilir misiniz*

    YanıtlaSil
  10. @Gülsüm GÜVEN TUNCER
    Öncelikle arşiv sayfanızda benden bahsettiğiniz için teşekkür ederim.Verdiğiniz linke baktım o sayfada özel bir yöntem kullanılmamış.Bildiğimiz klasik tablolar oluşturulmuş ve hücrelerin her birine resimler thumbnail olarak yerleştirilmiş.Her yeni yazıda bu sayfayı manuel olarak güncellemesi gerektiği için hiç pratik değil.

    YanıtlaSil
  11. Peki, benzeri bir resimli arşiv için widget oluşturulmamış mı hiç. Çok güzel bir uygulama aslında. Html ya da css bilsem günlerce uğraşmayı göze alırdım ama henüz bu konuda çok yetersizim. Eğer bir yerlerde resimli arşiv eklentisi gözünüze ilişirse bana haber verirsiniz değil mi? Böyle bir blog oluşturduğunuz için çok teşekkür ederim. Takipçinizim. Her yazınızı mutlaka okuyor ve ilgimi çekenleri de uyguluyorum. Tekrar teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

    YanıtlaSil
  12. Eğer o sitede olduğu gibi manuel olarak ekleyecekseniz hemen bir tablo oluşturabilirim ama 100den fazla yazınız var.Tek tek bunları eklemek fazlasıyla sabır ve zaman gerektirir :) Otomatik olarak oluşturulan benzer bir resimli arşiv uygulamasıyla karşılaşırsam mutlaka haber veririm.

    Blogum hakkında söyledikleriniz için de çok teşekkür ederim.Sizler iyi ki varsınız.

    YanıtlaSil
  13. Tşk Ederim Bloğuma uyguladım güzel Oldu.

    YanıtlaSil
  14. http://oblogbu.blogspot.com arşiv sayfasını yaptım yalnız yeni kayıtlarım eklenmiyor etiket mi yapmam lazım ama diğerlerinde yapmadan toplandılar..

    YanıtlaSil
  15. Hayır etiket eklemenize gerek yok.Arşivin kendiliğinden güncellenmesi gerekir.

    YanıtlaSil
  16. teşekkürler de bende liste şeklinde olmadı karıştı ilgilenirseniz sevinirim .

    YanıtlaSil
  17. Siteni 130 Arama Motoruna Kaydet-Arama Motoruna KayıtAdobe Dreamweaver CS5 [Full]Windows 7 Full Frame Cam Şeffaflık[Full]Pes 12 [Full]Windows 8 Yayın Öncesi GörüntülerKonuşan USB Bellek İle Dosyalarınız Emniyet AltındaIntel'in Yeni Aile Üyesi Ivy BridgeMount and Blade: Warband - 2010[Full]Internet Download Maneger 6.11 Build 8 [Full]Winrar'da partlara bölmek-Rar Dosyası BölmeMicrosoft Office 2007 Enterpise [Full]Blogger Yazı...
    yan yana çıkıyor..

    YanıtlaSil
  18. Hocam neden olmuyor.Bu kodu aynen yapıştırdığım zaman sayfada sizin arşiviniz yayınlanıyor fakat kırmızı yere kendi sitemin adresini yazdığım zaman bom boş sayfa çıkıyor neden böyle oluyor ? :(

    YanıtlaSil
  19. @Ahmet Sağlam
    Yazılarınıza etiket giriyormusunuz?

    YanıtlaSil
  20. Hayır hocam etiket girmiyorum.Etiket konusunda da bilgim yok ufak bi açıklama yaparsanız bu konuda sevinirim.

    YanıtlaSil
  21. Yazıyı yazdıktan sonra sağ taraftaki etiketler kısmına yazıyla ilgili etiket girmelisiniz.

    YanıtlaSil
  22. Serday Bey yazımı yazarken sağda etiketler kısmı var kutucuğun içine arşiv bölümünün olduğu linkinimi yazmalıyım.Etiketler kısmına yazıyla ilgili etiket girmelisiniz derken bunumu kast ettiniz ?

    YanıtlaSil
  23. Hayır yanlış anladınız.Örneğin spor ile ilgili bir yazı yazdıysanız etiketler kısmına spor yazın, teknoloji ile ilgili bir yazı yazdıysanız etiket olarak teknoloji yazın.

    YanıtlaSil
  24. Etiketlelmelerim tamam, dediğiniz sayfa içinde tüm işlmeleri yaptım. ama hiç birşey çıkmıyor blogumda.
    İlgilenirseniz çok sevinirim yenibirsoyadimoldu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  25. @ÖZLEM SEZEN
    Kumanda panelinden arşiv isminde bir sayfa oluşturup yazıda verdiğim kodları arşiv sayfasının HTML bölümüne yapıştırın. Daha sonra yerleşimden sayfalar isimli gadgetı ekleyin.

    YanıtlaSil
  26. Ben dinamik şablon kullanıyorum her şey ok ancak Arşiv sayfasına tıkladığımda sadece arşiv yazan bir yazı çıkıyor onu da tıklayınca yeni boş bir sayfada açılıyor etiketler. Şablon hatası mı yine acaba. ?

    YanıtlaSil
  27. Hocam harika oldu.Var olun....

    YanıtlaSil
  28. Ben yaptım yazdım kodu olmadı !! ??

    YanıtlaSil
  29. hocam etikete, aya, yıla göre değil yazara göre arşiv yayınlamak istiyorum. mümkün mü? çok yazarlı bir blogda yazıyoruz. yazarın adına göre yazarın tüm yazılarını listeletmek mümkün mü? mümkünse söz konusu liste nasıl oluşturulur.

    YanıtlaSil
  30. @Safa Gayret
    Malesef, yazara göre otomatik arşiv oluşturan bir scripte hiç rastlamadım.

    YanıtlaSil
  31. bloghocam şu olabilir mi peki, mesela benim blogumda kullandığım iki etiketim var biri A diğer B. Ben sadece A etiketli konularımım gözüktüğü arşiv sayfası hazırlamak istiyorum?

    YanıtlaSil
  32. @Derin Uzay
    Açıkçası denemediğim için net bir şey söyleyemiyorum ama ikinci bölüm kodu şu şekilde değiştirirseniz olacağını tahmin ediyorum.

    <script src="http://bloghocam.blogspot.com/feeds/posts/default/-/etiket?max-results=9999&amp;alt=json-in-script&amp;callback=loadtoc">

    YanıtlaSil
  33. Serdar bey çok teşekkür ederim çalıştı verdiğiniz kod.

    YanıtlaSil
  34. Serdar bey bütün yazılarda yeni yazıyor neden ?

    YanıtlaSil
  35. Serdar Bey @Derin Uzay ın belirttiği sistemi bir kaç defa alt alta kullanarak sadece istediğimiz etiketlerin görünmesini sağlayabilir miyiz? Kullandığım etiketler zaten belli.

    Deneme blogumda sizin verdiğiniz kodu kullandım şu linkteki http://goo.gl/24OGJr gibi bir durum oluştu. Biraz daha derli toplu olsun istiyorum.

    YanıtlaSil
  36. Yukarıda yazdığımı iki etiket girerek kısaltılmış linkteki sayfada denedim ama yine de çözüm olmadı.
    10. sınıf soru bankası ve
    11. sınıf soru bankası
    etiketlerini girmeme rağmen diğer etiketler de göründü ve aynı konular tekrar tekrar çıktı.

    YanıtlaSil
  37. Merhaba, dediklerinizi yaptım gayet de güzel oldu. Lakin yazıların sonunda "Yeni" yazıyor. Bunu nasıl kaldırabiliriz? Ben istemiyorum yazmasını.
    Selamlar.

    YanıtlaSil
  38. @Ömer Faruk
    Javascript dosyasını not defterinde açıp yeni yazısını sildikten sonra, ksydedip tekrar clouda yüklemeniz gerekir.

    YanıtlaSil
  39. Kusura bakmayın ama dediklerinizden bir şey anlamadım, bu konuda sizin kadar bilgili değilim. Hangi dosyayı indireceğim? Ve hangi cloud'a yükleyeceğim. Yukarıdaki yeşil renkli dosyaları mı diyorsunuz?

    YanıtlaSil
  40. blogtoc-min.js isimli dosyanın içerisinde javascript kodları var. Oradan yeni yazısını kaldırıp kaydettikten sonra dropbox veya benzeri bir online dosya depolama aracına yükleyin. Linkini de buradakiyle değiştirin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki not defterinde yazıyı düzenledikten sonra uzantısını ne olarak kaydedip internete yükleyeceğim?

      Sil
  41. Uzantıyı değiştirmeyin js olarak kalsın.

    YanıtlaSil
  42. Tamam, bi' deniyeyim bakim.

    YanıtlaSil
  43. blogtoc-min.js dosyasını nasıl indireceğiz, yukarıdaki yeşil bağlantı adresine tıklıyorum, indirme dosyasını bulamıyorum. Biraz açık yazar mısınız Serdar Bey, herkes sizin kadar bilgili değil blog konusunda. :)

    YanıtlaSil
  44. Öncelikle bilgi için teşekkür ederim. 2005 yılından bu yana blog yapoıyorum. 2008 yılında Google' de bloglar için yada bir sitenin googlede yer alması için bir Google önerisi vardı. Diyorlardı ki bir site sayfasında yüzden fazla link olmamalı. (Aksi halde bloğunuz spam sayılabilir.) parantez içinde yazdığım cümle varmıydı net hatırlamıyorum. Ama bir sayfada 100 de fazla link olmaması gerektiği konusundaki uyarı yada bilgiyi çok net hatırlıyorum. Belirttiğiniz tarzda arşiv sayfası yapınca yüzden fazla yazımız varsa bunların linki yüzü geçecek. Bu bloğun spam sayılmasına yol açabilir mi? Google Halen böyle bir kuralı sürdürüyormu? Bunu merak ettim.

    YanıtlaSil
  45. @Uzmanrehber
    Benim arşiv sayfamda 500den fazla link var ve hala spam değilim :)
    Şaka bir yana Google hangi sayfadan hangi sayfaya hangi krlime üzerinden link verildini vs hesaplıyorr. Dolayısıyla spam olarak değerlendirmesi mümkün değil.

    YanıtlaSil
  46. hocam güzel oldu elinize sağlık
    yeni yazan yayınlar için ne kadar zaman ayarladınız mesela bir yazı yayınlandıktan kaç gün sonra yeni yayın olmaktan çıkar

    YanıtlaSil
  47. @Mustafa DERTLİ
    Süreyle alakalı değil. Son 10 yazının yanında "yeni" yazar.

    YanıtlaSil
  48. Hocam yukarda bana verdiğiniz cevaba teşekkür ederim. Madem spam olmuyor bende http://uzmanrehber.blogspot.com.tr/p/site-arsivi.html adresinde arşivimi listeledim. Şimdi şu var. Etiketlerin üstünde link olmasın yani etiketlere tıklayan bir yere gidemesin istiyorum. Mesala "Hukuk" etiketim var oraya tıklayan "Hukuk" la ilgili son yirmi yazıyı bir sayfada görebiliyor. Ben ise "Hukuk" etiketine tıklayan bir yere gidemesin yani etiketlerde link olmasın istiyorum. Bunun bir yolu var mı?

    YanıtlaSil
  49. Uzmanrehber; yanlış anlamayın; ancak arşiv sayfanızdaki herhangi bir yazıya (linke) tıklandığında, ilgili yazıya gidilemeyecekse, arşiv sayfası oluşturmanızın mantığı nedir acaba?

    YanıtlaSil
  50. Rıdvam Özkan bey ben yazıların linkine tıklanınca o yazıya gidilmesin demiyorum. Yorumumu dikkatle okursanız sadece etiket başlığında link özelliği olmasın istiyorum. Mesela http://uzmanrehber.blogspot.com.tr/p/site-arsivi.html adresinde yani arşiv sayfamda "BLOG YADA SİTE YAPANLARIN İŞİNE YARAYACAK BİLGİLER" şeklinde etiket yada kategori ismi var. Bu etikete tıklayınca bu etikete sahip yirmi yazı olduğu gibi bir sayfada çıkıyor. Ben bunu sevmiyorum. Ve bloggerin etiketler özelliğini de onun için kullanmıyordum. O Etikete tıklayınca sadece o etiketle ilgili ilk yirmi yazının aynı sayfada olduğu çıkması bana hoş gelmiyor.

    YanıtlaSil
  51. Ha etiket zaten bunun için vardır diyorsanız. Bence hayır. Etkete tıklanınca o etiketle ilgili başlıklar çıkmalı ve ziyaretçi o başlıklara tıklayarak o sayfayı bulmalı. Bunun için ben etiket özelliğini kullanmıyordum. Örnek olarak benim sayfamda "Hukuk" etiket başlığına tıklayın görürsünüz. Hukuk etiketine sahip 20 yazı olduğu gibi çıkıyor. Bence ise sadece yazıların başlıkları çıkmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizi şimdi daha iyi anladım ve bu konuda sizinle aynı fikirdeyim. Keşke yazıların tümü değil de sadece başlıklar görünse. Bilgi eksikliğinden dolayı bu şekilde idare ediyoruz artık. İyi çalışmalar.

      Sil
  52. @Uzmanrehber
    Dediğiniz mümkün ama blogtoc-min.js dosyasından düzenleme yapmak gerekir.

    YanıtlaSil
  53. selam bizde çizik olmaz sponsor reklamınız açılmıyor bilginize

    YanıtlaSil
  54. Serdar hocam 1 Şubat 2014 00:14 tarihli yorumunuzda bahsettiğiniz düzenleme nasıl olcak? Bilgi verirmisiniz?

    YanıtlaSil
  55. @Uzmanrehber
    Becerebilsem tam yeri yazacaktım ama ne yazık ki beceremedim. Javascript konusunda bigili br arkadaşınız varsa onun için kolay olur diye tahmin ediyorum.

    YanıtlaSil
  56. @Bloghocam @Rıdvan Özkan Konuyu hallettim sayılır. Devamını oku bağlantısını blogger atlama aralığı kullanarak başlığın hemen altına (yanı bloğa yazı yazma alanının en üstüne) aldım. Bu şekilde sadece başlık gözüküyor. Etikete tıklayanda o etiketle ilgili 20 başlığı görüyor sadece.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akıllıca bir çözüm bulmuşsunuz. Peki hocam ana sayfada yer alan yazılar için de atlama aralığını başlığın hemen altına mı ekliyorsunuz, yoksa icerikler önceki sayfalara gectikten sonra tekrar düzeltiyor musunuz?

      Sil
  57. Rıdvan Özkan bey Anasayfada yer alan yazılar içinde atlama aralığı başlığın hemen altında olacak şekilde ayarladım. Aslında Anasayfada yazının bir kısmıda çıksa daha iyi olur ama o zaman Anasayfada sunduğum ilk beş yazıya hiç etiket vermemem gerekecek. 5. yazı 6. yazıya düşünce atlama aralığını yazının en başına alıp o 6. yazıya etiket vermem gerekecek. Öylemi yapayım ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  58. Ana sayfada yazının bir kısmının olması, daha şık olur sanırım; ancak bu sizi uğraştırır, canınızı sıkar. En iyisi, atlama aralığını tüm yazı başlıklarından sonra kullanmak. Tabi ki siz daha iyi bilirsiniz.

    YanıtlaSil
  59. Ok Rıdvan bey. başka tarz bi çözüm daha var. Onu yapıncada fikrinizi alırım.

    YanıtlaSil
  60. Hocam merhaba ben bunu siteme ekledim yalnız küçük bir sorun çıkıyor ortaya oda sayfanın sağındaki sayfa kaydırma çubuğu kayboluyor,sanki sayfa bıraz genişliyor gibi oluyor neden acaba?Kodu kaldırınca düzelti

    YanıtlaSil
  61. Hocam ben bu kodu ekledim ama arşiv sayfamda isteleme çıkmıyor

    YanıtlaSil
  62. ben ekleme yatım ama olmuyor.
    daha yeni bloklamaya başladım bloğumda sizin gibi arşiv oluşturmak istiyorum dedşiklerinizi yaptım lakin olmadı galiba etiket olarak girdiğim için başlıkları
    daha yeni başladığım için düzeltme imkanım yüksek çünkü yazım az .nasıl kategoriye çevirip sizin gibi arşiv oluşturabilirim bloğum incelermisiniz http://degisimsrp.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  63. Yukarıdaki yorumlarımda Blogger'de bir etikete tıklayınca 20 yazı birden olduğu gibi çıkmasının hoş olmadığını yazmıştım. İdeali o Yazıların başlıklarının çıkması başlığa tıklayınca da yazıya ulaşmamız demiştim. Bu şekilde etiket yapmak mümkünmüş. Nasıl olduğunu http://uzmanrehber.blogspot.com.tr/2015/07/bloggerde-sadece-etiket-basliklarini.html burada anlattım. İlgilenen arkadaşlar bu adresini verdiğim sayfadaki kodları kullanarak yapabilir.

    YanıtlaSil
  64. çok teşekkür ederim bende tam olarak böyle bir şey arıyordum elinize sağlık

    YanıtlaSil
  65. Teşekkürler Serdar Abi. Arşivi bloğuma ekledim süper havası oldu. :)

    http://sozvesiirler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  66. Hergün yeni konular öğretiyorsunuz, yazınız hala güncelliğini koruyorsa bu sizin gerçek bir blog yazarı olduğunuzu gösterir.
    Emeğinize sağlık. TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  67. Sizden öğrenip arşiv oluşturmuştum. Fakat şimdi bakıyorum da hep eksik gözüküyor. Mesela 30 adet kitap özetim var normalde, etiketleri de doğru fakat sadece 9 tane gözüküyor. Sebebi ne olabilir ki. Diğer etiketlerde de aynı sorun var.
    Hatta etiketlerini 'kitap özeti' olarak yazdım yine değişen bir şey olmadı.

    YanıtlaSil
  68. www.yollardahayatvar.com blog adresim de.

    YanıtlaSil
  69. Şimdi sorunu buldum ama düzeltmeyi bilmiyorum.
    27.07.2013 den önceki yazılarım gözükmüyor arşivimde. Nereden ayarlayabilirim acaba ?

    YanıtlaSil
  70. özlem hn.a cevap bekliyorum:)))

    YanıtlaSil
  71. Öncelikle yazılarınız için teşekkürler çok faydalı oldu benim için. Blog siteme ziyaretlerinizi beklerim http://teknolojidehbr.blogspot.com.tr
    Mümkün olduğunca özgün içerikler yazmaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  72. ben denedim ama hiçbir sonuç alamadım blogumun yanında bulunan Blog arşivi kısmında sadece 1 blog var 2 tane olması gerekirken nedeni nedir lütfen açıklar mısınız çok sevinirim yardım ederseniz

    YanıtlaSil
  73. Merhaba, arşiv tamam da bende rastgele yayın denedim o olmadı. nerede yanlışlık yapıyorum? Karışık liste adında bölüm çıkıyor ama hiç birşey görüntülenmiyor! neden olabilir? kadirgaripoglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  74. Her bir seferde 150 satır daha fazlası gözükmüyor! İkinci sayfa nasıl oluşturulur? Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  75. Blogumun orijinal arşiv sayfasını yanlışlıkla kaldırdım, düzeltmenin bir yolu var mı acaba, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  76. hocam selam oldu güzelde yanlız etiket olyını iptal etme varmı yani sadece URL linklerini alsın bu haliyle bir konuda 7-8 konu gösteriyor:(

    YanıtlaSil
  77. Çok yararlı bir paylaşım teşekkürler...
    siir-sepeti.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  78. Hocam merhabalar. Yazılarınızı, blog açmaya karar verdiğim günden beri aktif olarak takip ediyorum ve fazlasıyla yararlandım bu zaman kadar. Size bir sorum olacak arşiv sayfası eklemeyle alakalı. Verdiğiniz kodları girdiğimde ''Bu sayfa, blog HTTPS üzerinden görüntülendiğinde güvenliği ve kullanıcı deneyimini etkileyen karma içeriğe neden olabilecek HTTP kaynakları içeriyor.'' hatası alıyorum. Nasıl düzeltebileceğimi biliyor musunuz acaba? Teşekkürler şimdiden

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.