Blogger, Dinamik Şablonlar İçin Sidebar Ve Gadget’ları Duyurdu

Bildiğiniz gibi Google geçtiğimiz sene Dinamik Blogger şablonnlarını kullanıma sunmuştu.Görsellik ve hızlı çok tatmin etmesine rağmen kullanılabilirlik açısından zayıf olması nedeniyle pek rağbet görmemişti Blogger kullanıcıları tarafından.

 

Blogger, Dinamik Şablonlar İçinSidebar Ve Gadget’ları Duyurdu

 

Blogger’ın dinamik şablonları geliştirmesi bekleniyordu ki ilk hamle atıldı.Google yaptığı açıklamayla dinamik şablonlarda açılır kapanır bir sidebar ile bazı gadgetların kullanıma açıldığını duyurdu.Sidebar’a ekleyeileceğiniz gadgetlar ise şunlar:

 

  • Blog Arşivi
  • İzleyiciler
  • Etiketer
  • Profil
  • Bağlantı listesi
  • Abonelik Bağlantıları

Bakalım bundan sonra dinamik şablonlar ile ne gibi yenilikler gelecek.Ben bu kadar yaygara yapılarak duyurulan dinamik şablonlar ile ilgil çalışmaların bununla sınırlı kalacağını düşünmüyorum.

7 yorum:

  1. Evet bende bugün farkettim bu gelişmeyi.Blog temamı değiştirmek isterken epeyce bir deneme yapsamda pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim..En azındna benim içime sinmesi biraz daha zamana ihtiyacım var..neyse blog hocam benim sizden bir ricam var bloguma uygun bazı değişikler yapmak bazı bölümleri derleyip toplamak istiyorum.bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.önerebileceğiniz hazır bir şablon varmıdır..birde sizinki gibi face, twetter..vs eklentileri aynı bölümde nasıl gösterebilirim.
    şimdilik bu kadar bir yorum yazdım pir yorum yazdım:)) selametle kalınız.

    YanıtlaSil
  2. Ben beğendiğim temaları blogda paylaşıyorum ama önemli olan sizin nasıl temaları beğendiğiniz.E-posta ile nsıl bir tema aradığınızı detaylı olarak yazarsanız yardımcı olmya çalışırım elbette.

    face, twetter..vs eklentileri dediğiniz yer neresi bilmiyorum ama ben kullandığım hemen hemen tüm eklentileri blogda paylaştım.Eğer arşivde bulamadıysanız onu da mailde yazabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. merhabalar blog umda dinamik şablonları kuulanıyordum. sonra şablonlar bölümüne girip düzenleme yapayım derken başka bir şablonu bloguma uyguladım ve şu anda tekrardan dinamik şablonlara geri dönüş yapamıyorum... seçeneklerde çıkmıyor. bunun sebebini biliyormusunuz? google dinamik şablonları kapattı mı?

    YanıtlaSil
  4. Hayır. Şablon > Özelleştir dediğinizde dinamik görünümleri seçebiliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar dinamik şablonda gadget ekleyemiyorum bir yardım edermsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Hocam kolay gelsin konuyu hem canlandırayım hemde bir soru sorayım dedim. Öncelikle adsense'ye başvuru yaptım. Baya bekledikten sonra "Reklam kodunuzu uygulayın" şeklinde mail geldi. Blogumda dinamik görünüm kullanıyorum. Reklamların ekli olmasına rağmen reklam kodları sitenizde ekli değildir diyor. Eklememi istiyor. Dinamik görünüm olduğu için şüpheleniyorum. Acaba bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz ?

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.