Facebook Hayran Sayfanıza “İletişim Formu” Uygulaması Ekleyin

Ben de dahil çoğu blogcu blogları için bir Facebook hayran sayfası oluşturarak milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan Facebook’ta hem takipçilerine yeni içeriklerinden haber veriyor, hem de takipçi sayısını arttırarak blog trafiğini arttırmaya çalışıyor.

 

Facebook’tan gelen trafiği arttrmak için sayfanıza daha çok vakit ayırmalı, hayranlarınızla sürekli iletişim halinde olmalısınız.Bunun için çeşitli Facebook uygulamalarından faydalanabilirsiniz.

 

Son 2-3 ayda Blog Hocam Facebook Sayfası’nın hayran sayısı oldukça arttı.Facebook üzerinden soru ve görüşlerini iletmek isteyen hayranlar ya benden kendilerini arkadaş olarak eklememi istiyorlar, ya da paylaştığım öğelerin yorum kısımlarını kullanıyorlar.

 

İnsamların Facebook sayfam üzerinden bana ulaşmalarını kolaylaştırmak için sayfama bir İletişim sekmesi eklemeye karar verdim ve benim gibi başkalarının da işine yarayabileceğini düşünerek iletişim sekmesini nasıl eklediğimi burada anlatmak istedim.

 

1.Adım: Kullanacağımız ContactMe uygulamasına giderek Get Started butonuna basıyoruz.

 

Facebook Hayran Sayfaları İçin İletişim Formu Uygulaması

 

2.Adım: Listeden uygulamayı hangi sayfaya eklemek istiyorsak onu seçiyoruz ve Contact Me-Easy Contact Tabs for your Fanpage Uygulamasını Ekle butonna basıyoruz.

 

Facebook Hayran Sayfaları İçin İletişim Formu Uygulaması

 

3.Adım: Sol taraftan Contact sekmesini tıklayıp form kutusuna e-posta adresimizi yazıp hesabımı oluşturuyoruz.( Oluşturduğunuz bu iletişim formu aracılığıyla gönderilen mesajlar buraya yazdığımız e-posta adresine geleceğinden kullandığımız bir e-posta adresini yazıyoruz. )

 

Facebook Hayran Sayfaları İçin İletişim Formu Uygulaması

 

4.Adım: Hesabımızı oluşturduktan sonra kullanacağımız iletişim formunu görebiliriz.Buradaki Customize My Form yazan yerden isteğe bağlı olarak formu özelleştirebilir ve Admin bölümünden yönetici paneline ulaşabilirsiniz.

 

Facebook Hayran Sayfaları İçin İletişim Formu Uygulaması

7 yorum:

  1. Çok güzel bir paylaşım soal abi:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir paylaşım elinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Hocam para istedi bu uygulama benden :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Serdar hocam

    Bu uygulamayı koydum ancak mail adresimi yazıp setup account a tıkladığımda herhangi bir tepki alamıyorum. Sebebi ne olabilir biliyor musunuz?

    + Blog sayfamdaki paylaşımları facebook sayfama otomatik olarak nasıl aktarabilirim? Bulamadım da :(

    YanıtlaSil
  5. bilgiler konularda araştırmalar bölümünde gereken konularda öğrenebilecek önemli erkeklerin resimleri sizden gönderebilmesini sizden istiyorum saygılar dilerim selim kasapoğlu

    YanıtlaSil
  6. Bende blog sayfamdaki paylaşımları facebook sayfama nasıl aktaracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim:)

    YanıtlaSil
  7. merhabalar, anlatım için tşk ederim. uygulamanın türkçesi yok mu acaba?

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.