2012 Bumerang Ödülleri Başlıyor

Bumerang network bloglara ilk desteğini trafik sağlayarak vermeye başlamıştı. Ardından belkide Türkiye’nin en kazançlı ve en güvenilir kazanç sistemi olan bumads ile bloglara maddi destek vermeye başladı.

Zaman zaman düzenlediği özel etkinliklerle blog yazarlarını bir araya getiren ve onların gsosyalleşerek güzel vakit geçirmesini sağlayan Bumerang’ın etkinliklerinden biri de, ilkini geçen sene gerçekleştirdiği blog ödülleri.


Bumerang ödülleri 2012 etkinliği için de başvurular başladı.6 farklı kategoride en iyi blogların seçileceği yarışmada blogcular birbirinden güzel hediyelerin yanısıra Mirkelam ve İskender Paydaş konserleriyle de eğlenceli bir gün geçireceğe benziyor.

Ödül Töreni

Blooglar Hangi Kategorilerde Yarışacak?

 

Blogların yarışacağı kategoriler şunlar:

En Tarz Blog: Sitede kullanılan görsellerin içerikle uyumlu bir biçimde bütünleştiği, tema tasarımıyla ve uyumlu renk kullanımlarıyla dikkat çeken, ziyaretçilerine kolay ve rahat bir okuma olanağı sunan, özgün, yaratıcı tasarıma sahip, site menüsünde anlaşılır ve kolay kullanım sağlayan siteleri kapsar.

En Çalışkan Blog: Hedef kitlesine uygun içerik zenginliği ve geniş arşivi ile dikkat çeken, blog içeriklerini düzenli aralıklarla güncelleyen, okuyucularına benzersiz araştırmalar sunan, yazılarını video ve görsellerle zenginleştiren, özgün ve farklı anlatıma sahip bilgileri içeren siteleri kapsar.

En Sosyal Blog: Okuyucularına kendi alanında özgün içerikler sunan, sosyal medyayı yakından takip ederek aktif kullanan, tüm platformlarda okuyucularıyla etkileşim halinde olan, okuyucu yorumlarına önem veren, sitesini faydalı widgetlarla zenginleştiren siteler bu kategoride değerlendirilecektir.

En Bilge Forum: Belirli bir konu üzerine yoğunlaşmış, belirlenen konu üzerinde güncel paylaşımları bulunan, oturmuş bir içerik paylaşımcı kitlesine sahip, konu ile ilgili farklı bilgi ve paylaşımları içeren, içeriklerini doğru kategorilendiren, tasarım olarak kullanışlı forumları içerir.

En İyi Yerel Site: Güncel il ve ilçe haberlerinin bulunduğu, ekonomi, etkinlik, kültür& sanat ve siyasi içeriklere yer verip tasarım açısından da özenli olan siteler bu kategoriden başvurabilirler.

En Uyumlu Site: Arama motorlarıyla uyumlu, tüm browserlarda (tarayıcı) sorunsuz çalışan, içeriklerine mobil cihazlardan da kolayca erişilebilen, site yüklenme hızına önem veren siteleri içerir.

Yarışmaya Nasıl Katılabilirim?


1. Bumerang ödüllerin 4 aşaması var.Bunlarda ilki katılım aşaması.Yarışmaya katılmak için yarışma başvuru sayfasına giderek formu esksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız yeterli.

2. İkinci aşama ise onay aşaması.Başvurunuzu değerlendiren editörler şartları sağladığınıza kanaat getirdikleri taktirde başvurunuzu onaylayacaklar.

3. Üçüncü aşama halk oylaması aşaması.Katılımınız onaylandığında size bir link ve şablon kodu verilecek.Bu link ve şablon yardımıyla ziyaretçileriniz veya takipçileriniz blogunuza oy verebilecekler.Halk oylamasında maniplasyonların önüne geçmek için cep telefonu onayı gerektiğini de hatırlatayım.

4. Son aşama ise jüri değerlendirmesi aşaması.Halk oylaması sonucunda, her kategoride en çok oyu alan 10 blog jüri değerlendirmesine sunulacak ve hürinin belirlediği 3 bloga ödül verilecek.

 

Kategori Birincilerine Verilecek Ödüller

 

Kategori birincilerine verilecek ödüller arasında göze en çarpanı The New iPad olsa gerek.Bunun dışında sponsorlar tarafından sürpriz hediyelerin verileceği ve geniş kapsamlı basın duyuruşarının yapılacacğı da belirtilmiş.

 

Ben katılmayı düşünmüyorum.Katılacak arkadaşlara başarılar dilerim.Umarım adil bir değerlendirme olur ve hakedenler kazanır.

BOL ŞANS!

Kaynak: http://bumerang.hurriyet.com.tr/bumerang-blog-odulleri.htm

11 yorum:

  1. Sen katılacak mısın serdar abi

    YanıtlaSil
  2. Yine yazıyı okumamışsın Hasan.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar serdar bey, katılmamanızın özel bir sebebi var mıdır acaba? '' Umarım adil bir değerlendirme olur ve hakedenler kazanır. '' kısmı biraz manidar bir gönderme mi?

    YanıtlaSil
  4. İyi olan kazansın ne diyelim :)

    YanıtlaSil
  5. @Sercan Sak
    Katılmamamın özel bir sebebi yok.Sadece kendimi iddialı görmediğim için katılma gereği duymadım.

    Yanlış anlaşılmasın kimseye gönderme yapmadım, "hakeden kazansın" lafı temenniydi.

    YanıtlaSil
  6. Bence katılmalısınız... Bence blog olarak bilge, sosyal ve uyumlusunuz...

    YanıtlaSil
  7. @Çağdaş Gamze Kocamangil
    Çok teşekkür ederim :) Ben ödülümü bu tür yorumlarla alıyorum zaten.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir uygulama; kamçılıyor insanı daha da. Keşke katılsaydınız, ama hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil
  9. Serdar abi en çalışkan blog kategorisinde katılmalısın bence.Biz destekleriz seni.çoğu şeyi buradan öğrendim ben .bence katılmalısın.

    YanıtlaSil
  10. yorumlarım niye silindi hocam ?

    YanıtlaSil
  11. @Taylan Demiray
    Silinen bir yorum yok.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.