“En”lerin Meydanına Davetlisiniz

Sizlere Türkiye’nin “en”lerinin seçildiği bir online yarışma platformu olan En Türkiye’yi tanıtmak istiyorum. Sitenin çalışma mantığı çok basit. Çeşitli kategorilerde “en”lerin seçildiği yarışmalar düzenleniyor. Oylama sonucunda en çok oy alan kişi de ödüller kazanıyor.

 

Ne Tür Yarışmalar Var?

 

“En” yarışmaları her zaman olağanüstü yetenekli olmanızı gerektiren yarışmalar değildir. Bazen beceriksiz olmanız da size muhteşem ödülleri kazandırabilir. Örneğin yarışmalar “ En iyi ses yarışması “ gibi yetenek gerektiren yarışmalar olabileceği “Başınızdan geçen en komik anınız “ başlığı ile açılmış bir yarışma da olabilir. Her türlü şartta iki altın kural vardır birincisi 2. veya  3. ‘ye ödülümüz yok ikincisi ise yarışmalarımızın sonu yok elbet birgün sizde kendinize uygun bir yarışmaya katılarak hafife alınmayacak ödüller kazanabilirsiniz.

 

En Türkiye’ye Nasıl Üye Olabilirim? Yarışmalara Nasıl Katılabilirim?

 

1. Adım: En Türkiye ana sayfasına giderek sağ üstte bulunan üye ol butonuna tıklayın ve üyelik formunu doldurun.

 

En Türkiye Üye Ol

 

2.Adım: Üyelik formunu başırılı bir şekilde doldurduktan sonra kullanıcı sözleşmenizi kabul etmeniz ve ondan sonra gelecek üyelik bilgileri sayfasındaki bilgileri eksik olarak doldurmanız gerekmektedir.

 

En Türkiye Üyelik Bilgileri

 

3. Adım: Ana sayfada bulunan En Vitrini bölümünde yayında olan yarışmalar listelenir.
Bu vitrinden kendinize uygun yarışmayı seçer üstüne tıklarsanız o yarısmaya katılan
diger yarışmacıları asagıdaki resimdeki gibi listelenmis bir şekilde görürsünüz..
Açılan sayfadaki “ yarışmaya katıl “ butonu ile yarışmalara katılabilirsiniz.Eger
yayında olan yarışma katılıma kapalı sadece oy verebileceginiz bir yarışma ise
bu sayfada “ oylamaya katıl ” butonunu görürsünüz.

 

En Türkiye Yarışmalar

 

4. Adım: Üye girişi yapıp herhangi bir yarışmanın listeleme sayfasındaki “yarışmaya
katıl” butonuna bastıgınızda asagıdaki sayfaya yani yarısmaya katılma
sihirbazına yönelirsiniz. Bu bölümdeki adımları teker teker ilerleyerek yarısmaya
katılım aşamasını gerçekleştirmis olursunuz.

 

En Türkiye Yarışmaya Katılım Sihirbazı

 

5. Adım: Girdiginiz içerigin uygun bulunması halinde siz de katılanların arasında yerinizi alırsınız. Bu aşamadan sonra en çok oyu almanız ve jüri üyelerinin onaylaması halinde
yarışmayı kazanan siz olur muhtesem ödülün sahibi siz olursunuz.

 

 

Blog Yazarları Neden Üye Olmalı?

 

Bu sitede en iyi makale, en iyi blog, en iyi blog yazarı, en iyi blog tasarımı gibi konularda da yarışmalar düzenlenecek. Her kategoride blog yazan kişiler için çok uygun yarışmalar olacak. Üstelik bu yarışmalardan birinde kazanan siz olursanız, yarışma sponsorunun vereceği ödüllerin dışında En Türkiye ana sayfasında reklamınızın yapılacağını da belirtmek isterim.

 

Ne bekliyorsunuz? Hemen üye olun!

9 yorum:

  1. İlgin bir platform olmuş akşam daha detaylı inceleyeceğim saol serdar abi siteyi tanıttığın için....

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir site dediğin gibi amatör Blog Yazarları için faydalı olabilir hocam

    YanıtlaSil
  3. Hocam bence kayıt için erken daha site yeni kurulmuş ( 12 mart ) sahsen üye oldum ama üyeliği iptal ettim sadece içeriğini görmek için üye oldum ama sonra yeni olduğu için üyeliği iptal ettim ileride bakarız artık :D

    YanıtlaSil
  4. İlginç buldum ve hemen baktım siteye. üyelik kativayonu için cep telefonu istemesini anlayabiliyorum. Ama kazandığınız ödülü göndermek için nüfus kağıdının önlü arkalı fotokopisini isttemeleri bana tuhaf geldi. TC kimlik numarası ile her şeyin yapılabildiği ülkemizde takdir edersiniz ki bu isteklerinden rahatsızlık duydum ve üye olmaktan vazgeçtim.

    YanıtlaSil
  5. Hayır amacınız ne milletin bilgisayarını baltalayarak? Para kazanmak istiyorsan sana her gün 50 kuruş atalım zengin ol..

    YanıtlaSil
  6. Kaspersky koruma programım bu siteyi açmamı engelliyor hocam.Güvenilir olduğundan emin misinzi? Kötü amaçlı program diyor...

    YanıtlaSil
  7. Sitemizde herhangi bir güvenlik açığı mevcut değildir fakat sebebini anlayamadığımız bir şekilde kaspersky antivirüs yüklü bilgisayarlada bu uyarıyı veriyor..Bununla ilgili kaspersky ile iletişime geçildi geri dönüş bekliyoruz..Sorun virüs sitemiyle ilgili çünkü bunun dışında bir şikayet almadık henüz..Geçici olarak virüs sisteminizin ayarlar bölümünden internet koruması seçeneğinden enturkiye.com sitesini güvenilir siteler arasına ekleyebilirsiniz..

    enturkiye.com ekibi

    YanıtlaSil
  8. merhaba arkadaşım burdan silebilirsiniz http://www.kart.web.tr/2013/02/18/ukash-virus-nedir-ve-ukash-virus-temizleme-nasil-olur/

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.