Twitter’da Tweet Geçmişini İndirme

Twitter, geçtiğimiz yıl Aralık ayında Tweet geçmişini indirme özelliğini bazı ülkelere açmıştı ancak Türkiye bu ülkeler arasında yoktu. 22 Mart itibriyle Türkçe’nin de arlarında bulunduğu 12 dil için Tweet geçmişini indirebilme özelliği duyuruldu.

 

Tweet Arşivini Nasıl İndirebilirim?

 

Tweet Geçmişini İndirme

 

Tweet arşivinizi indirmek için sağ üst taraftaki çark ikonuna tıladıktan sonra açılan menüden Ayarlar’a tıklayın. Sayfanın alt tarafında Arşivini iste butonu göreceksiniz. Bu butona tıkladıktan sonra arşivinizin oluşturulduğu ve en kısa sürede e-posta adresinize gönderileceğini bildiren bir uyarı mesajı alacaksınız. 1-2 dakika içerisinde Tweet arşivinizi indirmeniz için gerekli olan link e-posta adresinize gönderilir.

 

Twitter Geçmişi

 

E-posta adresinize gelen postayı açtığınızda indirme linkini göreceksiniz. Bu linke tıklayarak indirme sayfasına ulaşabilirsiniz. Bilgisayarınıza indirdiğiniz tweets.zip dosyasını ayıkladığınızda index.html şeklinde bir dosya göreceksiniz. O dosyayı web tarayıcınızda açarak tüm Tweet geçmişinize ulaşabilirsiniz.

 

Tweet Geçmişi

 

Bu yeni haberi verdikten sonra sizleri Blog Hocam Twitter hesabını takibe davet ediyorum. Blog Hocam Twiiter sayfasına sadece yeni yazılarımı paylaşmıyorum. Sosyal medya, blog dünyası, SEO ve dijital pazarlamaya dair haberleri beğendiğim yazıları, tavsiye ettiğim blogları da tweetliyorum. Ayrıca blogcuları ilgilendireceğini dşündüğünüz yazılarınızı mentionlamanız halinde retweet ediyorum.

 

http://twitter.com/BlogHocam

3 yorum:

  1. bu faydalı paylaşım için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Ben hala anlayabilmiş değilim. Kendi tweet arşivimi nerede ve nasıl kullanabilirim ?

    YanıtlaSil
  3. Silinmiş tweetlerimizi de görebilecek miyiz?

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.