Kupon Sihirbazı’ndan Hediye Kazananlar Belli Oldu

Kupon Sihirbazı ile ortaklaşa yaptığımız etkinliğin kazananları belli oldu. Katılımın çok  olması için her yaş grubuna hitap edecek hediye seçenekleri koymamıza rağmen beklediğim ilginin olmadığını söylemeliyim. Ben firmaların tanıtımı karşılığında ücret almak yerine sizlere bu tür etkinliklerle hediye vermeyi istiyorum fakat katılımın düşük olması bundan sonraki tanıtımlar için beni düşündürmüyor değil.

 

Birazcık sitemden sonra sonuçlara geçeyim : ) Katılımcıların listesi Kupon Sihirbazı Yönetiminde olduğu  için çekilişi onlar yaptı ve sonuçları bana gönderdiler. Sortea2 aracı ile yapılan çekilişin ekran görüntüsü ve kazanan şöyle:

 

Kupon Sihibazı Çekiliş Sonucu

 

Kazanan arkadaşın ismi Beste Mina. Kendisini tebrik ediyorum. En kısa sürede iletişime geçilecek ve listedeki hediyelerden istediği bir hediye adresine gönderilecek.

 

Gelelim Kupon Sihirbazı’nın özel ödülüne. Bildiğiniz gibi Kupon Sihirbazı hakkında bir tanıtım yazısı yazarak o yazı üzerinden en çok trafik gönderen kişiye özel bir ödül verilecekti. O ödülü kazanan kişinin ismi Serdar Akkaya. İlgli yazısını buradan görebilirsiniz.

 

Kampanyaya katılan arkadaşlarla birlikte Kupon Sihirbazı yönetimine ve özellikle Eylül Çeviker’e göstermiş oldukları ilgi ve güvenden ötürü sonsuz teşekkür ediyorum.

 

Blog Hocam’da sürpriz hediyeler ve etkinlikler devam edecek. Takipte kalın!

13 yorum:

  1. Hediye kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. İyi günlerde kullansınlar. Hediyelere beklenen ilginin olmamasının birçok nedeni olabilir. Araştırmak lazım.

    YanıtlaSil
  2. Sadece 1 kişiye hediye verilecek olması olumsuz bir durumdu anlıyorum ama katılım şartı çok basitti. Neyse sağlık olsun.

    YanıtlaSil
  3. Tek kişiye hediye verilmesi katılıma ilginin düşük olmasının temel sebebi olabilir. Birden fazla kişiye hediye verilse ve hediyelerde daha çok çeşit olursa ilgi çekeceğine inanıyorum. Farklı hediye türlerine ilgi yoğun olur. İnsanlar değişik şeyleri seviyor. Sağlık olsun.

    YanıtlaSil
  4. şanslı arkadaşları tebrik ederim darısı bizlere diyelim inş..

    YanıtlaSil
  5. Mesela ben bu yazıyı kaçırmışım.
    Kazananı tebrik ediyorum güle güle kullansın hediyesini.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Serdar Bey,
    Ben de size desteğinizden ötürü teşekkür ederim. Evet, katılımın daha fazla olmasını bekliyordum gerçekten ancak belki milletimizin "mail adresi" ile kayıt yapmaya çekinmesi buna asıl nedenlerden olabilir. Bir sonraki kampanyamızda daha az "özel bilgi" gerektiren ama biraz daha faydalı birşeyler yapmayı diliyoruz :)
    Ayrıca her katılımcıya da tek tek teşekkür eder, kazananları kutları!
    Sevgiler
    Eylül

    YanıtlaSil
  7. serdar abi 7 hediye vardı 1 kişi hepsini mi kazandı?

    YanıtlaSil
  8. @fatih çetin
    Hayır, istediği 1 hediyeyi kazandı.

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşı tebrik ederim. Güle güle kullansın.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Serdar Bey,
    Siteminizi anlıyorum, en azından ben kendi adıma neden katılmadığımı belirtmek isterim. Açıkçası bu gün yaparım, yarın yaparım derken süreci kaçırdım. Bir de Eylül Hanım'ın belirttiği gibi siteye üye olmak da zor geldi açıkçası.. Ama bir sonraki çekilişinizde olacağım, söz :)

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar,
    Yazmış olduğum ilgili makale bana güzel bir hediye kazandırdı, kuponsihirbazi'na ve bloghocam'a çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir etkinlik olduğunu söyleyebilirim. Arkadaşlara tebriklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  12. Herkese merhabalar
    Öncelikle kazanan şanşlı kişi olarak Serdar Bey ve Eylem Hanım'a bu güzel organizasyon için teşekkür ederim.
    Böyle katılımlarda ilk hediye kazanışım dolayısıyla benim için daha özel ve daha heyecan verici .
    Çok mutlu oldum ve çok güzel bir hediye sahibide oldum
    Tebrik eden herkese de teşekkürlerimi iletirim
    Beste Mina
    Kitaplık Güncesi

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.