İnternet Ve Teknoloji Gündemini AOrhan İle Takip Edin

Blog dünyasında en sık karşılaştığınız blog türleri internet ve teknoloji konulu bloglar olsa gerek. Ancak bunların çok azı kendi içeriğini kendisi üreterek başarıyı yakalayabiliyor.

 

Mesleği makina mühendisliği olan ve başarılı arayüz tasarımlarıyla tanınan Ahmet Orhan’ın blogu olan AOrhan.com 2009 yılında yayın haytına başlamış ve o günden beri güncelliğini koruyarak yayın hayatına devam etmeyi başarmış ender teknoloji bloglarından.

 

aorhan.com

 

Teması ve tasarımyla pek çok bloga ilham vermiş olan AOhan.com, internet ve teknoloji gündemini okuyucularına aktarmanın dışında Wordpress, oyun ve mobil gibi konulardaki zengin içeriğiyle geniş kitlelere ulaşmayı başarmış bir teknoloji blogu.

 

Teknoloji ve Wordpress konulu yazıların ağırlıkta olduğu kişisel bir blog olarak yayın hayatına başlayan AOrhan.com, zamanla kategori ve yazar sayısını arttırarak kişisel blog olmaktan çıktı ve bir internet topluluğuna dönüştü. Bu başarısı çeşitli firmalar tarafından da fark edildi ve onlarca firma AOrhan.com’a sponsor oldu, olmaya da devam ediyor.

Peki internette binlerce teknoloji ve internet konulu blog olmasına rağmen, AOrhan.com’u bu kadar popüler yapan faktör neydi diye soracak olursanız şöyle açıklayabilirim: AOrhan.com diğer sıradan teknoloji blogları gibi belli kaynaklardan aldığı haberleri yayınlamıyordu, internet ve teknoloji gündemine ait gelişmleri kendi yorumunu katarak okuyucuylarıyla paylaşıyordu. Bu da doğal olarak fark yaratıyordu.

 

Teknoloji ve internet gündemine dair faydalı ve güncel yazılar okumak isteyenlere AOrhan.com’u tavsiye ediyorum.

3 yorum:

  1. Hemen hemen bütün başlıkları keyfle tıkladım......

    YanıtlaSil
  2. mrb,iletisim formunuzu jotformdan hazirlamissiniz ne zaman bakacaginiz belli degil diye direk buraya yazmayi uygun gördüm,kusura bakmayin..

    http://siteismi.blogspot.com/feeds/posts/default yazdigim uygulamlari kabul etmiyor..acaba bloga sunucularin engelimi var..ornek feed burner abanelerine yazilar göndermiyor,feed burnere bakiyorum sadece nisan ayina kadar olanlar gösteriliyor...etiket cekimi yapildiginda belli bir tarihin nisan ayindakiler gösteriliyor..ben bir cozum bulamadim yardimci olursaniz sevinirim

    YanıtlaSil
  3. Tavsiye için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.