Kupon Dünya İle İndirimli Alışveriş Keyfi

Webrazzi Summit 2013’de Hanzade Doğan Boyner’in konuşmasını takip etme fırsatı bulmuştum. Konuşmasında HepsiBurada.com için söylediklerini düşündüğümde e-ticaret’in Türkiye’de ne kadar büyük yol kat ettiğini ve ilerleyen yıllarda aynı hızla büyümeye devam edeceğini gördüm.

 

Gerçekten’de online alışveriş sitelerinin ilk çıktığı yıllarda kafamızda onlarca soru işareti vardı. Güvenlik, hizmet, kargo gibi konulardaki soru işaretlerinin, e-ticarete alışma dönemimizi uzattığını söyleyebiliriz sanırım. Peki şimdi durum ne? İnternet kullanıcılarının çok büyük bir bölümü alışverişlerini internet üzerinden yapabiliyor ve online alışverişin avantajlarını sonuna kadar kullanıyorlar.

 

Kendimden örnek vereyim. Mesai saatlerim çok düzenli olmamakla birlikte genellikle 7.30 – 17.00 arası diyebilirim. İş yoğunluğu olduğunda hafta sonları da çalıştığımı belirteyim. İşin dışında ilgilenmem gereken bir eşim, ailem ve arkadaşlarım var. Tabi bir de Blog Hocam : ) Bunca yoğunluğun arasında ufak tefek market alışverişleri dışında kişisel alışverişlere pek zaman ayıramıyorum. Bu durumda da imdadıma online alışveriş siteleri yetişiyor.

 

İnternet üzerinden alışveriş yapmanın sayısız avantajı var. Bunlardan başlıcaları:

  • Mağaza mağaza, reyon reyon dolaşmakla vakit harcamaz ve yorulmazsınız. Pek çok alternatife kısa sürede ulaşır ve zamandan tasarruf edersiniz.
  • Mağazalar için açılma veya kapanma saatlerini düşünmezsiniz. 7 gün 24 saat istediğiniz mağazaya girerek alışveriş yapabilirsiniz.
  • Alışveriş merkezlerinin gürültü ve kalabalığına karışmadan oturduğunuz yerden mağaza mağaza dolaşabilirsiniz.
  • Ve en önemlisi indirim kuponları sayesinde alışverişinizi daha ucuza getirebilirsiniz.

 

Yazının devamında indirim kuponlarını kullanarak nasıl ucuza alışveriş yaptığımı anlatacağım. Aynı adımları takip ederek siz de ucuz alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Öncelikle KuponDünya sitesine giderek yüzlerce mağaza ve siteye ait indirim kuponlarından birini seçmek. Örneğin ben kendime bir adet ayakkabı, eşime bir adet gömlek ve anneme bir adet kazacak alacağım. Ayakkabıyı Enmoda’dan, gömleği Lidyana’dan, kazağı da DeFacto’dan almak istediğim için KuponDünyası’nda  Enmoda indirim kodu, DeFacto indirim kuponları ve Lidyana indirim kuponları bölümüne giriyorum.

 

enmoda.com indirim kuponu


Resimde gördüğünüz gibi Enmoda indirim kuponları sayfasına girdiğinizde aktif indirim kuponlarının listesini görürsünüz. Ben %20 indirim sağlayan kuponu kullanmak ve istiyorum ilgili butona basarak indirim kodunu kopyalıyorum.

 

Daha sonra DeFacto’ya giderek almak istediğim ayakkabıyı ve numarasını seçtikten sonra satın alma sayfasına geçiyorum.

 

enmoda.com indirim kuponu

 

Burada siparişimin detayları ve bunun hemen altında indirim kodu için ayrılmış bir kutu görürsünüz. Bu kutuya KuponDünyası’ndan aldığım kodu girdikten sonra uygula butonuna basıyorum. Sonuçta  229 TL tutarındaki ayakkabıya %20 (45.80TL) indirim uygulanıyor ve alışverişi 183.20 TL’ye yapabiliyorum.

 

Gördüğünüz gibi indirim kuponları sayesinde ekstra hiçbir şey yapmadan ucuza alışveriş yapabiliyoruz. Siz de ucuz alışveriş yapmak istiyorsunuz KuponDünya Mağazaları’nı ziyaret edin ve alışveriş yapacağınız sitenin ismine tıklayarak indirim kuponunu ücretsiz alın.

4 yorum:

  1. Hocam ben kullanıyordum kupondünya ' yı çok güzel indirimlerden yararlanabilecegimiz bir platforum .

    YanıtlaSil
  2. Siteleri gereksiz spamlarla dolu. Hem sitelerinde pek indirim kupon kodu vs. de yok. İndirim ve kupon kodları arayanlara İndirim Kodlarım'ı http://indirimkodlarim.com/ tavsiye edebilirim. Adamlar bu işi profesyonelce yapıyor. 20'ye yakın ülkede olmaları ise bunun kanıtı.

    YanıtlaSil
  3. Www.kupondunyam.com indirim kuponlar ve güncel kampanyaları takip edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.