Tek Taş Pırlanta Çekilişi Sonuçlandı

Sare Pırlanta sponsorluğunda gerçekleştirdiğim ve 3 kişiye tek taş pırlanta yüzük vereceğimiz çekiliş yapıldı. Şuana kadar bir problem çıkmadı ve çekiliş takviminde belirlediğimiz günde şaşma olmadan kazananları açıklayabiliyorum.

 

Kazananlara geçmeden önce katılımda bulunan arkadaşlara teşekkür edtmek istiyorum.  Bana reklam kampanyası teklifiyle gelen firmalardan ödeme alarak klasik reklam çalışması yapmak yerine çekilişle okuyucularıma ödül vermelerini istiyorum. Siz bu etkinliklere ilgi gösterdikçe verilecek ödüllerin sayısı da çeşidi de artacaktır. Buna emin olabilirsiniz.

 

Sare Pırlanta Çekiliş Sonuçları

 

Gelelim tek taş pırlanta yüzükleri kazananlara. Resimde de gördüğünüz gibi çekiliş sonucunda ismi ilk 3 sırada çıkan Abdullah Top, Zeynep Efe ve Nesrin Koç şanslı katılımcılar oldular. 

 

Eğer tek başına bu resim bir şey ifade etmez derseniz (ki haklısınız) çekilişin yapıldığı anı her zaman olduğu gibi videoya kaydettim. Aşağıdaki videoda çekiliş anını izleyebilirsiniz.

 

 

Kazananlar belki kendileri kullanacak, belki birilerine hediyecekler orasını bilemem ama kullanacak kişilerin iyi günlerde kullanmasını dilerim. Son olarak bu güzel etkinliğin hiçbir promblem çıkmadan gerçekleşmesini sağlayan Seli Hanım’a ve elbette Sare Pırlanta’ya çok teşekkür ederim.

10 yorum:

  1. Çekiliş ve hediye için, Serdar Bey'e - bloghocam.blogspot.com'a ve Sare Pırlanta'ya çok çok teşekkür ederim. Hediye, beni blog dünyası ve bloghocam ile tanıştıran eşimin - http://hayatbilgisiblog.blogspot.com'un olacak :-) Onun adına da sizlere tekrar teşekkür eder iyi günler dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Kazanan arkadaşları tebrik ederim, yeni çekilişiniz olursa elbette yine katılırım. Bir gün bana da çıkar elbet:)

    YanıtlaSil
  3. Kaçırdık mı :)
    Tebrikler kazananlar güle güle kullansın:)

    YanıtlaSil
  4. Ayy inanmiyorum :) cok tesekkurlet. Suan mailimde bir sikinti var mesaj atamadim, aksama hemen gonderecegim bilgilerimi

    YanıtlaSil
  5. kazananlar hayırlı uğurlu olsun. inşallah iyi günlerde kullanırlar. bende katıldım ama kısmet size. : ))

    YanıtlaSil
  6. merhaba ,
    çok sevindim tarif edemem,çok çok teşekkür ederim,
    Çekiliş ve hediye için, Serdar Bey'e & bloghocam.blogspot.com'a ve Sare Pırlanta'ya çok çok teşekkür ederim. Diğer kazanan arkadaşları da kutlarım.
    SEVGİLERİMLE..

    Zeynep Efe

    YanıtlaSil
  7. kazananları tebrik ederim. hayırlı uğurlı olsun :)

    YanıtlaSil
  8. Kazananları tebrik ederim, iyi günlerde kullansınlar.

    YanıtlaSil
  9. hediyem geldi teşekkürler..
    https://www.facebook.com/selvi.efe/posts/3622131928284

    YanıtlaSil
  10. harika bir düşünce, teşekkürler.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.