Blogger Dostu Tablet

Bir blogger olarak en çok ihtiyacım olan donanım veya cihazları sorsalar ilk sıraya tabletimi koyarım. Bloggerların zihni sürekli açıktır ve eçevresinde olup bitenlerden ilham alarak içerik üretirler. Yazı fikrinin nasıl, nerede, ne zaman geleceği belli olmadığı için yanımızda ya bir not defteri ya da daha teknolojik bir çözüm olan tablet bulundurmalıyız.

 
Önceleri ben de not defteri ve kalem kağıtla idare etmeye çalışırken bunun pek de verimli olmadığına artık tablet almam gerektiğine karar vererek piyasada ihtiyaçlarımı karşılayacak table arayışlarına başladım.

 
Öncelikle kullanımı kolay bir tablet arıyordum. Malum bloggerlar bol bol klavye kullanırlar. Alacağım tabletle blog yazılarımı kolayca yazabilmeliydim. Ayrıca seyahatlerimde kolayca taşıyabileceğim ve elektriğe ihtiyaç duymadan uzun süre kullnabileceğim bir tablet olmalıydı. Şık bir görünüşü olsa da hiç fena olmazdı hani :)

 

acer w511

 
Bu özelliklerde bir tablet ararken http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/tabletler linkinde, Acer W511 ile karşılaştım. Ayrılabilir klavyesi, 18 saate kadar dayanabilen şarjı ve minimal tasarımı ile ihtiyaçlarımı karşılıyordu. Ancak tablet almak tek başına yetmezdi. Bir de internet paketim olmalıydı ki ihtiyaç duyduğumda blguma veya çevrimiçi servislerime erişebiliyim.  Tam da bu noktada Turkcell'in avantajlı teklifleriyle karşılaştım. Acer W511 ve  internet paketine bir arada avantajlı bir fiyata Turkcell güvencesiyle sahip oldum. Artık dilediğim yerde bloguma erişebiliyor ve yazılarımı yazabiliyorum. Siz de Acer W511 gibi kullanışlı bir tablete turkcell avantajlarıyla sahip olmak isterseniz burayı ziyaret edebilirsiniz.

5 yorum:

  1. hocam bir blog yazarinin olmazsa olmazindan bahsettiniz guzel bir cozum bulmus sunuz bence ideal hem tablet ve internet pakedi bir arada cok faydali olacaktir Bu arada Turkiyedeki 3G hizmetleri cok iyi tatile geldigimde sasirdim cok hizli oldugunu gordum yasadigim ulkede okadarda hizli deyiller evlerde fiber internet olmasina ragmen (super hizli) sokaga ciktigimizda google bile zor aciliyor Turkiyedeki arkadaslari bu konuda sansli sayiyorum yakinda 4G hizmetleri basliyacakmis kimbilir nasil hizlari gorecekler

    Ayrica sizin ve butun bloggerlarin Yeni yilini kutluyorum saygilar

    YanıtlaSil
  2. Bence kaliteli bir android işlemcili akıllı telefon her işi görür.

    YanıtlaSil
  3. @yazdirmaca makale
    Yurt dışında hiç denemdiğim için kıyaslayamıyorum ama ben burada Turkcell kullanıyorum ve 3G hızından çok memnun.Bu arada ben de size ve tüm BH okuyucularına iyi seneler dilerim.

    @Berk
    Ben telefonu sadece konuşmak için kullanıyorum inanın mecbur kalmadıkça SMS bile göndermem. Akıllı telefonum olmadığı için bir şey diyemiyorum ama ben o kadar küçük ekrana ufacık tuşlarla yazı yazabilecek kadar yetenekli değilim sanırım.

    YanıtlaSil
  4. çok kullanışlı ve görselliği olan bir tablet almayı düşünürsem alacağım tablet budur yani :) paylaşım için teşekkürler Serdar Bey

    YanıtlaSil
  5. Android işlemcili telefon benim işimi görüyor şimdilik.lakin bi tablet şart tadi.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.