Seyahat Ederken Kontörsüz Kalmak!

Son yıllarda seyahat bloglarının sayısı arttı. Bunu Blog Hocam’ın okuyucu profilinden de anlayabiliyorum. Son zamanlarda pek çok seyahat/gezi blog yazarından yorum ve mesaj alıyorum. Bu kez onların ve sık sık yurt dışı seyahati yapanların işine yarayacak bir yazı yazmak istedim.

 
Yurtdışı seyahatlerinde yaşanan en büyük problemlerden biri (eğer faturalı bir hattınız yoksa) kontör problemidir. Düşünsenize bir Roma seyahatinizde ailenizi, eşinizi, dostunuzu özlediniz ve sesini duyma ihtiyacı hissetiniz ama kontörünüz yok. Roma’da nerede bulacaksınız bir Turkcell, Vodafone veya Avea bayisi. Aynı durum yurt dışına giden sevdikleriniz için de geçerli. İşte bu çok büyük bir problem ama bu yazıda tanıtacağım site olan Fonmoney bu probleme son verecek.



Fonmoney Nedir?

 
Fonmoney farklı ülkelerdeki cep telefonları için kontör yüklemeyi sağlayan bir online satıcıdır. Kontör yüklenecek cep telefonu numarasını girdikten sonra, o cep telefonu hattına ne kadar kontör yükleneceğine ve ödeme şekline karar verdikten sonra kontör yükleniyor. Ödemeler Paysafecard, kredi kartı ve banka havalesi ile yapılabiliyor ve kontör yükleme işlemi sadece birkaç saniye sürüyor. Aşağıda nasıl kontör yükleneceği ile ilgili hazırlanan videoyu izleyebilirsiniz.





Fonmoney hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.fonmoney.net ve http://www.facebook.com/FonmoneyTuerkiye adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

6 yorum:

  1. Tamda haftaya yurt dışına çıkmadan önce, bu haber ilaç gibi geldi.
    Teşekkürler hocam, devam.

    YanıtlaSil
  2. Benimde başıma çok geldi. Sonra faturalı hatta geçtim. Sorunu kökten çözdüm . Bunu daha önceden yazsaydın faturalı olmazdım ama .Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. blog hocamın eski ruhu kalmadı artık,son paylaşımların yarıdan fazlası reklam.hiç paylasmayın daha iyi bence.

    YanıtlaSil
  4. yorumlama kısmnda anonim nasıl ekli oluyor

    YanıtlaSil
  5. kredi veya banka kartı varsa bu gibi sistemlere gerek yok. bankanın web sitesine gir, ordan tl'yi yükle. yeterki internet olsun. ekstra ücret vererek tl yüklemeye gerek yok.

    YanıtlaSil
  6. Adsız olarak görünecem ancak bi adım var :) neyse güzelmiş hacı

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.