TemplateMonster Sponsorluğunda Tema Kazanma Şansı!

Bugüne kadar genellikle Blogger kullanıcılarının işine yarayan paylaşımlar yaptığım için Wordpress ve Joomla kullanıcısı okuyucularımdan haklı olarak pek çok talep geldi. Belki onların taleplerini karşılayacak içerikler üretmem şuan için söz konusu değil ama yılın son günlerinde onların da çok işine yarayacak bir etkinlik düzenlemek istedim. 3 kişiye çekilişle dilediği bir Template Monster teması vereceğim. Fakat öncelikle bu çekilişe sponsor olan Template Monster hakkında biraz bilgi vermek isterim.

Tema çekilişi

TamplateMonster; profesyonel şablon ve tema sektöründe dünyaca bilinen ve uzun yıllardır hizmet veren bir firmadır, bu firmanın mağazasında 20,000 ‘in üzerinde çeşitli temalar bulunmaktadır. Joomla temalar, WordPress temalar, Web sitesi şablonları ve saymadığım bir çok hazır CMS sistemleri için fazlasıyla tema arşivine sahiptirler. Firmanın yaptığı işleri incelemek isterseniz www.templatemonster.com/tr/ adresini ziyaret ederek şablon ve temalara yakından göz atabilirsiniz.

Kulağa oldukça hoş geliyor deyilmi? Bir çok okuyucumun bu çekilişe katılacağından eminim fakat sadece 3 şanslı okuyucum bu temalara ücretsiz olarak sahip olabilecek. Çekiliş sonucunda kazanan okuyucularım TemplateMonster sitesinde bulunan herhangi bir şablon veya temayı hiçbir kısıtlama olmaksızın projelerinin gereksinimlerine göre özgürce alma hakkı kazanacak. Tabi ki, ömür boyu tema destegi, tema lisansı ve bütün avantajlardan sınırsızca yararlanabilecekler. Şimdi bu çekilişe katılabilmek için yapmanız gerekenlere bir göz atalım.

Premium Tema Çekilişline Nasıl Katılabilirim?


Aslına bakarsanız işin en kolay kısmı burası diyebiliriz. Yapmanız gereken oldukça basit; bu yazının altına yorum yapmanız yeterli olacaktır. Ancak hangi temayı neden kazanmak istediğinizi yazmanız gerekmektedir.

Örnek katılım şablonu:

İsim:Serdar Kara
E-mail: bloghocam@gmail.com
Seçim: Kendime ait bir kişisel blog sayfası kurmak istiyorum bu yüzden #36392 numaralı WordPress temanın benim için iyi bir başlangıç olabileceğine inanıyorum.

Sizlere tema seçimlerinizde ufak bir tavsiye vermek isterim. İleriye yönelik bir atılım düşünüyorsanız seçiminizi Responsive temalardan yana yapmanız akıllıca bir hareket olacaktır. Günümüz web dünyası mobil üzerinde yoğunlaşmaya başladı ve bu temalar her türlü ekran çözünürlüğünde çalışabildiği için size bir avantaj sağlayacaktır.

Temaları www.templatemonster.com/tr/ adresinden özgürce seçebilirsiniz!

Katılım Koşulları

Tüm okuyucularım sadece 1 kez çekilişe katılma hakkına sahip olacaklarıdır ve ayrıca çekilişe katılmış olduğunuz mail adreslerinizin doğru olduğundan emin olmalısınız, çünkü sizlere yollayacağımız promosyon kodlarını e-posta yolu ile ileteceğiz.

Premium tema çekilişimiz 06 – 13 Aralık tarihleri arasında geçerliliğini koruyacaktır.


Hepinize bol şanslar!

 

 

Kazananlar:

 

16-12-2013 12-17-16

Hüseyin Ünlü

Yasemin Yiğit

Mehmet Alemdar

26 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. İşte hizmet ve dayanışma budur.
    Tebrikler ve teşekkürler, Blog Hocam.

    YanıtlaSil
  3. Bloghocam farkını yine konuşturuyor. Takipteyiz

    YanıtlaSil
  4. Ali Cevat Ünsal
    Alicevatunsal@gmail.com
    Bireysel ik blogum da çığır açacağını düşündüğüm 46193 nolu temayı istiyorum. Bu sayede blogger ların bir meslek erbabı olabileceğini duyurmuş olacağım. Sevgiyle kalın
    Alicevatunsal.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Kemal BİLİR
    crazylion16@gmail.com
    Hosting satışı için kullanabileceğimiz #28378 numaralı temayı istiyorum. Etkili ve çok seçenek sunan bu tema ile iyi satışlar yapabilirim.

    YanıtlaSil
  6. Abide AYGÜN
    abideoz@mynet.com
    merhabalar, ben 17 aylık bebeği olan bir anneyim, hobi amaçlı olarak bir blog açtım, ancak bu koduna fazla bilgim yok, etrafımda bu işlerle uğraşan kimse de yok. İstiyorum ki oğlum biraz büyüyünce "bak annem neler yapıyor" diyebilsin, onun da övünecek bir şeyleri olsun, takipçiniz çok şansım yok gibi. Yine de şansımı denemek istedim, siteyi fazla gezemedim ancak sizin numarasını verdiğiniz #36392 tema çok güzel. kısmet, teşekkürler.
    bartununannesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten enfes bir sponsorluk çalışması olmuş hem hocamızı hem de tema site yönetimini tebrik ederiz.

    Çekilişe katılacak olan arkadaşlarımıza başarılar. Bir notta biz ekleyelim seçeceğiniz temanın güvenlik açıkları, seo uyumu ve kullanışlılığı hakkında çeşitli forum ve inceleme yazılarını okumanız kalıcı işler yapabilmek için avantaj sağlayacaktır.

    YanıtlaSil
  8. Zerrin Gönlüaçık
    zerrn@hotmail.com
    #45247 kodundaki tema ile blogum canlanacak,okunurluğu fazlalaşacaktır.Renkli olan düşüncelerim şekillenecek.

    Teşekkür ederiz Blog Hocam

    YanıtlaSil
  9. Sizi severek ve ilgiyle takip ediyorum hocam,bilgilerinize saygım sonsuz.

    Ad-Soyad : Nurgül Karış.

    Mail : ysmnmrt2010@hotmail.com

    Kozmetik ağırlıklı blogumun en büyük eksiğinin özgün bir tema olduğunu biliyorum :(

    #45247 çok uygun bana :)

    YanıtlaSil
  10. bende pek bu konularda şanslı olmasam da bir deniyim.
    Fatma Başaran
    fatmabasaran_78@hotmail.com
    #45714 bana uygun herhalde. teşekkürler blog hocam

    YanıtlaSil
  11. İsim:Ümit KÖSE
    E-mail: umit@ukose.com
    Seçim: Kendime ait olan e-ticaret web sitem için #47231 vazgeçilmez bir wordpress teması bu tema ile satışlarımı katlıyabilirim :)

    YanıtlaSil
  12. isim: zeritte briss
    mail: zeritte@gmail.com
    neden: #36392 çok cool bi tema zaten hayalini kuruyordum kişisil bloğum için.

    YanıtlaSil
  13. isim;Mehmet Alemdar
    mail;malemdar1@gmail.com
    kişisel bloguma bu temayı almak isterdim. #47352 eger bana cıkarsa pekte şansım olmaz ama bu cekilislerde yinede denemekte yarar var,ayrıca bloghocama tesekkurler.

    YanıtlaSil
  14. Temanızı kendiniz yapın. İşi öğrenin sonra footerin altında ki isimi kaldırmaya çalışırsınız ve sinirinizi bozar :D

    YanıtlaSil
  15. İsim:İsmail TAŞÇI
    E-mail: ismailtasci.com@gmail.com
    Seçim: Kendime ait bir kişisel blog sayfası kurmak istiyorum bu yüzden #46668 numaralı WordPress temanın benim için iyi bir başlangıç olabileceğine inanıyorum.

    YanıtlaSil
  16. İsim:Seyfettin Bozkurt
    E-mail: sekeno02@gmail.com
    Seçim: Yeni kuracağım e ticaret sitesi için #45717 numaralı wordpress teması harika görünüyor.
    Bu çok güzel bir hediye olacak hocam teşekkürler...

    YanıtlaSil
  17. İsim: Hüseyin Ünlü
    E-mail: huseyinunlu676@gmail.com
    Seçim: Kişisel blog sayfası açmak için istiyorum. Resimlerin sayfada dağılımı harika. Göze batan hiç bir yeri yok. Sade şık bir tasarım. O yüzden #46668

    YanıtlaSil
  18. Kerem Özdemir
    keremsamet@live.com
    After effects konusunda kaliteli bir şablona ihtiyacım olduğundan dolayı #32859 numaralı AE Intro Html After Effects Giriş Şablonunu (http://www.templatemonster.com/tr/after-effects-girisler-32859.html) kazanmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  19. inşaallah kazanırım.
    guldenercann@gmail.com

    YanıtlaSil
  20. Blogumun tasarımını değiştirmek istiyorum #45548 numaralı tema daha içerik fazla içeriği ön plana çıkaracağı için kazanmak istiyorum.

    http://www.templatemonster.com/tr/wordpress-temalar-45548.html

    mail: kendifikri@gmail.com

    YanıtlaSil
  21. Merhaba,
    Ben bloğumu domaine taşımak düşüncesindeyim, bu temalar işime yarar sanırım. Ama seçim yapamadım, eğer kazanırsam sonra seçim yapsam olur mu?
    evdeyazar@gmail.com

    YanıtlaSil
  22. Müzik alanında projelerimin tanıtımını gerçekleştirebilmek için #32372 numaralı After Effects Giriş Şablonunu (http://www.templatemonster.com/tr/after-effects-girisler-32372.html) kazanmak istiyorum.

    Rümeysa Osmanoğlu
    rumeysaosmanoglu@ceyizlikelisleri.com

    YanıtlaSil
  23. yarın büyük gün. herkese bol şans. Kazanan şanslı kişileri nerede duyuracaksınız?

    YanıtlaSil
  24. Gamze Saraçoğlu13 Aralık 2013 17:01

    #32859 numaralı AE Intro Html After Effects Giriş Şablonu (http://www.templatemonster.com/tr/after-effects-girisler-32859.html) hoşuma gitti bi şansımı denemek istiyorum.

    Gamze Saraçoğlu
    elinaroses54@gmail.com

    YanıtlaSil
  25. teşekürler serdar bey. promosyon kodum mailime geldi.

    YanıtlaSil
  26. ooo, epey geç haberim oldu. malum okul falan derken, sosyal medyadan epey uzak durmuşum. yakında yine böyle bir çekiliş olacak mı?

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.