Özgün Bir Blog Tasarımı İsteyen?

Bir ziyaretçi blogunuza giriş yaptığınıda, blogda kalıp kalmayacağı kararını 5 ile 10 saniye arasında verdiğini biliyor muydunuz? İçeriğiniz ne kadar iyi olursa olsun, bu kısa sürede ziyaretçiyi blogda kalmaya ikna edemezseniz, yazılarınızı okumadan blogu terk edecektir. Peki ziyaretçiyi 5-10 saniye gibi kısa sürede blogda kalmaya nasıl ikna edersiniz? Elbette şık ve kullanıcı dostu bir tasarımla.

Tasarımın ziyaretçi üzerinde olduğu kadar blog yazarı üzerinde de etkisi çok fazla. İnsan sevdiği, diğerlerinden farklı ve orijinal bir tasarıma sahip olunca daha bir şevkle yazıyor. İtiraf edin, blog tasarımı bir blog yazarı olarak ssizi de etkilemiyor mu? Tema seçimine ve araştırmasına günler harcamadınız mı? 

Tasarım madem bu kadar önemli, BH okurlarına güzel ve özgün bir blog tasarımı hediye etmek güzel olur öyle değil mi? Tasarımlarını çok beğendiğim Değmesin Yağlı Boya ile bir işbirliği yaptım ve resimde gördüğünüz blog tasarımını bir BH okuruna hediye etmek istedim.

cafe-huzur-blogger-tema
Görmüş olduğunuz bu tasarım, Değmesin Yağlı Boya tarafından Blog Hocam için yapılmıştır ve sadece 3 kişiye verilecektir. Şablon; hızı ve şık tasarımıyla kullannıcı dostu olup, kitap blogları başta olmak üzere her türlü blogda kullanılabilir.

!!! Cafe Huzur isimli bu şık tasarıma sahip olmayan isteyen bloggerlar,  bu postu Facebook veya Twitter hesaplarında paylaştıktan sonra linkini, 31 Ocak Cuma tarihine kadar  yorum bölümünden bırakabilirler. Başka hiç bir şarta gerek yok.

Şablonu düzenlemenize Değmesin Yağlı Boya’nın yardımcı olacağını da belirtmek isterim. Ayrıca Değmesin Yağlı Boya’nın kişiye özel tasarım hizmeti de var. Nasıl mı?

Değmesin Yağlı Boya Ve Kişiye Özel Blog Tasarımı

 

Değmesin Yağlı Boya tasarımlarıyla 2 yılı aşkın bir zamandır blog alemine yeni bir nefes,daha güzel bloglar kazandırmayı hedefleyerek aramıza katıldı.

Değmesin Yağlı Boya kişiye ve bloga özel şablonlar tasarlamaktadır. Tasarımların ana mantığı okuyucuya göz yormayan hoş vakit geçirebileceği yayınları okurken veya blogu dolaşırken kendini güzel bir yerde rahatsızlık verebilecek yanıp sönen eklentiler, yazılar, eklentileri kullanmadan blogun içeriğini önplana çıkartmaktır. Tasarımların işlevselliği özel tasarım sosyal ağ butonları menüleri resim galerileri resimli kategorileri kişiye göre özel ve özgün olarak tasarlanmaktadır.

Her tasarım hak ettiği ilgi, özen ve büyük bir titizlikle tasarlanmaktadır. Çalışmalar Değmesin Yağlı Boya imzasını taşıdıkları için pürüz, hata, çakışan görseller ve eklentilere rastlamak neredeyse imkansızdır. Tasarımların tüm özellikleri(kayıt metni,kayıt başlığı,kenar başlıkları:metni-yazı stili ve rengi) itina ile seçilir. Çalışma süreci şablonun ihtiyaçlarına ve istenilen özelliklerine bağlıdır.Bu süreç 3 ile 5 gün arasında değişiklik gösterebilir. Teslimat sonrası her tür destek, yardım düzeltme veya anlaşmaya göre eklemelerin yapılması ise her blog yazarının bir gün mutlaka ihtiyacı olacağı bir hizmettir ve bu hizmet ücretsiz olarak verilmektedir.

Herkese ferah temiz fonksiyonel, yayınların severek okunduğu, içinde zevk alarak büyük bir keyifle dolaşıldığı ve okunduğu güzel bir tasarım için degmesinyagliboya@gmail.com elektronik posta adresinden talepte bulunulabilir.

Değmesin Yağlı Boya’nın daha önce yaptığı 70 adet tasarımın arasından fikir almak için Galeri'ye bakabilir veya yapım aşamaları, çalışma süreci, özellikler yerleşim seçimi gibi detaylara ulaşmak için bilgi/seçim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Değişmek,tazelenmek yepyeni bir görünüme geçiş yapmak isteyenlerin yapması gereken şey çok kolay: Bloglarını Değmesin Yağlı Boya'nın şefkatli fırçasına bırakmak…

 

Kazananlar Belli Oldu!

 

Katılım süresi tamamlandı ve Cafe Huzur isimli bu şık Blogger tasarımını kazanan 3 kişi belli 

 


Şablonu kazananlar: Hilal Orhan, Kelimehan Deniz ve Ruhsuz Atmaca.

42 yorum:

  1. Evet görsel tasarımın, renklerin bu tür seçimlerde önemi büyük. Mesela kitaplar... Sadece kapağı bile size bir kitabı satın aldırabilir. Ama kitabı okuduktan sonraki düşünceniz bu baştaki düşüncenizi destekleyebilir veya yerle bir edebilir.

    Benim blogum çok sade bir tema kullanıyor. Header imajı olarak da klavye seçtim. (http://cancilar.net) bunun sebebi, kullanıcının sitenin konusu hakkında fikir sahibi olması. Yani örnek verdiğim bir konu nedeni ile arama motorundan siteme gelen ama sitenin genel konusuyla ilgilenmeyen ziyaretçi vakit kaybetmeden çıksın. Zaten kocaman "İnternet ve Teknoloji Blogu" yazmamın sebebi de budur.

    Bu hedef kitle ile ilgili bir karar. Ben ziyaretçilerimi tasarım ile etkilemek istemem. Zaten benim hitap ettiğim kesim bu konularda bilgili seviyede. Ama bir takı tasarım blogu varsa bu ilk izlenim çok faydalı olur.

    YanıtlaSil
  2. güzel tema gerçekten umarım özgün kalır :) Blogumuzda her ne kadar özgün olmazsa da çok az rastlanan ve kullanılan temalar paylaşımı yapıyoruz

    YanıtlaSil
  3. Guzel tema simdiden o 3 kisiye bol sans diliyorum bu temeya bakinca bide kendi temamin karisikligini gordum ama elimde deyil ben karisikligi seviyorum http://www.yazdirmaca.nl vede biraz agir sablon ama hala bekliyorum bir gun hakan bey ziyaret edip de sunu kaldir bu guzel deyil sunuda soyle yap demesini ama okadar cok isi varki daha benim bloguma bakamadi gerci bakmistir onun bakmadigi blog yok ozellikle takipcilerinin bloglarini muntazaman kontrol ettigini dusunuyorum
    degmesin yagli boya bloguna ve sevgili yazarina basarilar diliyorum serdar beyede paylastigi icin tesekkur ediyorum saygilar

    YanıtlaSil
  4. Bu temaya gerçekten ihtiyacım var. kitapkks.blogspot.com
    https://twitter.com/h_l_a_l/status/426337157171519488

    YanıtlaSil
  5. ben istiyorum bu tasarımı. twitter da paylaştım. paylaşım linkim https://twitter.com/mutluikizannesi. blog linkim:www. mutluikizannesii.blogspot.com.tr Benim olsun lütfen..

    YanıtlaSil
  6. Ben de twitterda paylaştım, linki https://twitter.com/MelissMum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Değmesin Yağlı Boya'nın daha önceki çekilişlerinden birine katılmıştım ancak nasipte yokmuş bana çıkmamıştı. Bu sefer umarım talihlerden biri ben olurum inşallah :)

    Facebooktaki paylaşım linkim:
    https://www.facebook.com/yenilerkendini.hayat

    YanıtlaSil
  8. Bende paylaştım hocam :))) https://twitter.com/ruhsuz_atmaca/status/426344074409287681

    YanıtlaSil
  9. Duzeltme : yukardaki yorumumda Serdar bey e Hakan bey demisim Hakan abim beni andi sanirim cok oruz diliyorum

    YanıtlaSil
  10. twitter da paylaştım,
    https://twitter.com/bademlebuduk/status/426356164079538176
    bademlebuduk@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. https://twitter.com/FilizMorkoc ben de twittrer da paylaştım.

    YanıtlaSil
  12. Merhaba
    Twitterda paylaştım
    https://twitter.com/OjeBalonjoje/status/426363170962169856
    ojebalonjoje@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. Çok ta zor bi tasarım değil aynısı yapılır :) Ama insanlara hazır olan bir şeyi alıp kullanmak daha kolay geliyor.

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar :)
    Twitterda paylaşım linkim;
    https://twitter.com/Senaybn/status/426388279491960832
    Bence bu tasarım bu siteye çok yakışır ;) http://senaybn.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  15. Bunu istiyoruuuum ! https://twitter.com/WennetReycox_/status/426400511965683712
    umarım benim oluur:D

    YanıtlaSil
  16. Herkese iyi şanslar!
    https://twitter.com/katilkelebek/status/426405475299516416

    YanıtlaSil
  17. https://www.facebook.com/Evdeyazarblog/posts/237447983101815?stream_ref=10

    Bol şans kendime, yeni yılda yeni tasarım hoş olabilir:)

    YanıtlaSil
  18. güzel temaymış :) twitterda paylastım
    https://twitter.com/makyajhanesi/status/426436030212743168
    makyajhanesi@gmail.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Twitter adresimde duruyor... Bazı arkadaşların paylaştıkları yazıyı nasıl kod numarası ile sunduğunu anlayamadım, daha doğrusu ben başaramadım :o) o nedenle sadece twitter adresimi verebiliyorum, kusura bakmayın...
    https://twitter.com/YaratiYorum

    YanıtlaSil
  20. Hocam biraz teknolojiye ayak uydurun kaldımı böyle temalar.

    YanıtlaSil
  21. çok güzel tasarım, şansımı denemek isterim :)

    https://twitter.com/supercellma/status/426630816043499520

    YanıtlaSil
  22. Merhabalarr herkese bol şans dilerm :)
    https://twitter.com/YazanBlogcu/status/426775234075578369

    Yazanblogcu'ye yakışır bir tema hayırlısı neyse o olsun

    YanıtlaSil
  23. İyi bir temaya ihtiyacım vardı. Şansımı deneyeyim...

    https://twitter.com/kelimedeniz/status/426792511642693633

    http://kelimedenizi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  24. Blog için hem yorum hem de yardıma ihtiyacım olduğunu düşünüyorum...
    Bilgilerinize Beher-tasarım/facebook sayfamda paylaştım!
    https://www.facebook.com/pages/Beher-tasar%C4%B1m/396422143792923

    YanıtlaSil
  25. İnşallah bana çıkar sübhaneke dinimiz amin :D Twitterda paylaştım https://twitter.com/ForBeautyy/status/427448099418537984
    for.beautyy@gmail.com

    YanıtlaSil
  26. temayı çok beğendim ama benim sitem wordpress olmaz sanırım :(

    YanıtlaSil
  27. Kısmetse olur ;
    https://twitter.com/leventerkoccom/status/427533370361274368

    YanıtlaSil
  28. Merhaba
    Çok zor bir tema değil aynısı yapılabilir diyen ve bu devirde böyle temalar kaldımı diyen arkadaşlarım ; sizden en kısa zamanda , değmesin yağlı boyanın yaptığı gibi bir güzellik yapıp, çekilişte dağıtacağınız ve sonrada aynı desteği sağlıyacağınız temalarınızı, burdan duyurmanızı bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  29. Ayhan Gümüşkılıç28 Ocak 2014 17:00

    Ben birine tema yapıp sonra yayınlayıp hatta sonra da destek olabilirim demedim ki.
    Temanın aynısı yapılabilir dedim.
    Ben tasarımı ya da degmesinyagliboyayi da küçümsemiyorum. Sadece insanların oturup uğraşmak emek vermek yerine hazır bir şeyi alıp kullanmalarını anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  30. Tema güzel bir benzerleride başka bloglarda da var. Fakat benim blog için güzel olmadı.Eklediğim sliderlar ile karışmalar meydana geldi.(Dediğim gibi bir benzeri olmasada yani birebir,benziyor.)
    http://toycitolgahan.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  31. ERKOÇ amca senin yeni temalardan hiç haberin yokmu allasen

    YanıtlaSil
  32. Merhabalaar ben www.bengilisular.com yazıyı paylaştığımın linki :)
    https://twitter.com/bengisubasaran/status/428601096060141568

    YanıtlaSil
  33. ADSIZ Yeğen ,
    Sende yap şu yeni temalardan , düzenle bir çekiliş , dağıt bedavaya 3-4 tane de fakir nasiplensin.
    ADSIZ olarak değil ADLI olarak yorum yapmaya çekinme ve tanıyalım seni de muhabbetle.
    Bu arada allasen nedir yav. ALLAHINI seversen diye yazmak , adını yazmak kadar zormu?
    Selam ve Muhabbetle

    YanıtlaSil
  34. Merhaba,
    Gerçekten ihtiyacım olan bir hediye, duyurumu yaptım: https://twitter.com/Sihirlimavi/status/429303905017528320

    Sevgiler...
    worldsameworld@hotmail.com

    YanıtlaSil
  35. Fazla söze gerek yok bu blogu istiyorum :)
    https://twitter.com/Nzl_2013 twitter da paylaştım :)

    YanıtlaSil
  36. Hiç beklemiyordum. Genelde şanssızımdır ama bu kez şans benden yana.
    Haydi hayırlısı...
    Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  37. kazananları tebrik ediyorum... Ruhsuz Atmacayı yorumlarından dolayı tanıyorum o yuzden onu 2. kez tebrik ediyorum ;)

    kazanmış kadar oldum valla...

    YanıtlaSil
  38. @ozgehan omag teşekkür ederim. Bu gibi durumlarda pek şansım olmadığı için beklemediğim durumdu. İnşallah hayırlısı olur :))

    YanıtlaSil
  39. https://twitter.com/safakkrdnz/status/429720059972313089
    hadi hayırlısı.
    safakkrdnz@gmail.com

    YanıtlaSil
  40. Bugünlerde çok şanslıyım . Değmesin Yağlı Boya ekibine ve Blog Hocam'a teşekkürler.

    YanıtlaSil
  41. @Erkoç amca yeni temaları dağıtan siteler var ben warez içerik olduğu için dağıtmak istemiyorum.
    Not: Ben kullanıyorum ama :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.