Tatil Her Blog Yazarının Hakkı!

BH okurları arasında tam zamanlı blog yazarlığı yapan var mı bimiyorum ama çoğumuz bütün sene işimizde veya okulumzda çok yoruluyoruz. Yetmiyormuş gibi akşamları evde bilgisayar başına geçip blogumzla ilglieniyoruz. Ben bu işi 3 senedir yapıyorum ama eminim benden daha uzun süre yapan ve çok daha fazla yorulanlar vardır.

Bu kadar yoğunluğun ve yorgunluğun ardından güzel bir yaz tatili hiç fena olmaz değil mi? Ben şimdiden yaz tatili için tatil programı yapmaya ve otel arayışına başladım. Tüm blog yazarlarının da iyi bir tatile ihtiyacı oluğunu düşünüyorum. Neden mi?

- Yukarıda da bahsettiğim gibi iş/okul yorgunluğunu üzerimizden atarak daha motive ve daha zinde bir şekilde blog yazmaya devam edebiliriz.

- Tatilde gördüklerimiz ve yaşadıklarımızdan ilham alarak yeni fikirler üretebiliriz. İlhamın ne zaman, nerede geleceği belli olmaz :)

- Gezi blogumuz veya kişisel blogumuz varsa, çektiğimiz fotoğraflar ve aldığımız notlarla ilgi çekici postlar oluşturabiliriz.

- Tatil süresince blogumuzla hiç ilgilenmeyerek blog yazmaya özlem duyabilir, böylece tatil dönüşü büyük bir şevk ve motivasyonla yazmaya başlayabiliriz.

Peki tatil için nereleri tercih edebiliriz? Benim tercihim bu yaz Antalya olacak. Antalya’da neresi olacağına ise henüz karar vermedim.Kafamda bazı alternatifler var ve bunları sizle de paylaşmak isterim.

Side

side
Antalya’nın doğusunda, İstanbul’a 800 Km mesafede bulunan Side aynı zamanda bir yarımada ve 1947yılında İstanbul Üniversitesince gerçekleştirilen kazıda Roma uygarlığına ait kalıntıların ortaya çıkarılmasıyla bu bölgede popülerliğini kazanmış. Side otelleri de koyları, plajları, tarihi eserleri, doğal güzellikleri ile tatilciler tarafından sıklıkla tercih edilen turistik yerlerden.

Kemer

kemer
Antalya'nın batısında bulunan ilçesi Kemer; Batı Toroslar ile Akdeniz arasında yer alan Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden biri. Çam ağaçları tarafından kuşatılmış sahil şeridi, sizi günümüzden alıp eski tarihe götürecek olan antik kentleri, bölgenin kendine has kokusu haline gelmiş narenciye bahçelerinden gelen portakal kokularıyla Kemer Otelleri bu yaz gidilebilecek en iyi yerlerden.

Alanya

alanya
Alanya bölgesi Türkiye nin en gelişmiş turizm bölgelerinden biri. Yılın 8-9 ayı suya girilebilecek seviyede su sıcaklığı olan bölge; yerli ve yabancı birçok turiste ev sahipliği yapıyor. Kilometrelerce uzanan sahil şeridi ve bu sahil boyunca dizilmiş birbirinden güzel Alanya otelleri, yaz tatili için güzel bir alternatif olabilir.

Belek

belek
Havaalanına ve Anltalya merkeze yakın olması sebebiyle alternatifler arasında Belek de var. Özellikle çam ağaçlarıyla kaplı bitki örtüsü, doğal kum kumsalları ve konforlu Belek otelleri tatil için bu bölgeyi çok cazip kılıyor.

Kışın ortasında bu yazı da nereden çıktı?” diye soranlara erken rezervasyon fırsatlarını hatırlamak isterim. Erken rezervasyon otelleri, bizlere erken rezervasyon yaptırdıüımız için çok özel fırsatlar sunuyor. Tatilinizi önceden organize ederek %40’lara varan indirimlerden faydalanabiliyorsunuz.

16 yorum:

  1. BU BİR ÖNERİ Mİ YOKSA reklam MI?

    YanıtlaSil
  2. @Serkan
    Reklam olduğu belli olmuyor mu?

    YanıtlaSil
  3. Hocam aslına bakarsan her iki linke de tıklayıp aynı adresin çıktığını görene kadar bende ayırt edemedim. Bu durumdan da "yazının ne derece içten yazıldığını görebiliriz" de diyebiliriz.

    YanıtlaSil
  4. @Caramba CARAMBİTA
    Süper!
    Amacım da bu zaten. Hem reklamvereni tatmin edecek, hem de okuru sıkmayacak içerik reklamları yayınlamak. Bu yüzden tanıtım yazıların kendim yazıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Reklam degildi sadece bir alternatifti o ilce benim degilki reklam yapayim

    YanıtlaSil
  6. @Ayşe'nin Mutfağı
    Sizin yorumunuz için demedi zaten, rahat olun :) Benim yayınladığım bu yazı için sordu.

    YanıtlaSil
  7. Kusura bakmayin yalnis anlamisim

    YanıtlaSil
  8. Biri tatilmi dedi :) her yaz turkiyeye gitmenin ve tatil zamaninin gelmesini belkliyorum tabiki tatili nerde gecirecegim konusunda bende arastirma yapiyorum Guzel paylasim olmus bence reklam yada deyil onemli olan faydalimi deyilmi ben faydali reklamlara bayilirim cittiye alirim bu yuzden tesekkur ederim saygilar

    YanıtlaSil
  9. @yazdirmaca makale
    Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. tatil için değil de normal zamanlarda da gidip görülmeli elin adamları yurt dışından kalkıp geliyo geziyo biz gezemiyoruz ya nakit yok ya vakit pehhhh.

    YanıtlaSil
  11. erken rezervasyonlardan faydalanmak için güzel bir hatırlatma oldu bence teşekkürler

    YanıtlaSil
  12. Tatil ve blog ikiside kolay kolay vazgeçilemeyecek konular.Bu arada erken rezervasyonun tam zamanı olduğunu hatırlatan yazı da tatil için düşünmeye başlamamız gerektiğinii hatırlamamıza sebep oldu..Favorim; Ayvalık ve Fethiye tarafları..
    Birde şu maliyetler yüksek olmasaydı ne kadar güzel olurdu!!!


    YanıtlaSil
  13. Alanyayı tercih etmelisiniz .) bence en güzel yer orası

    YanıtlaSil
  14. erken rezervasyon fırsatlarıyla da tatil alabiliyormuşuz http://www.gezinomi.com/erken-rezervasyon-otelleri

    YanıtlaSil
  15. Geçen sene çıralı'da bir kaç gün kaldım. Ailece gidilecek en güzel yerlerden biri diye düşünüyorum. tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  16. her ne kadar reklam gibi lanse edilse de gerçekten paylaşımdan yararlanarak tam istediğim gibi bir otel buldum.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.