Blogunuzla Bağınızı Koparmayın

Herkesin blog yazmaya başlama hikayesi farklı olabilir. Kimi bir heves için başlar, kimi içini dökmek için, kimi bir internet fenomeni olmak için, kimi de gelir elde etmek için. Blog yazmaya başlama sebebi ve hikayesi ne olursa olsun geldiğimiz nokta aslında aynıdır. Zamanla gelen ziyaretçiler, bırakılan yorumlar, alınan reklam teklifleri… Artık blogunuz sizin yanı başınızdan asla ayırmak istemeyeceğiniz bir oyuncağınız hatta bir çocuğunuzdur. Her an ziyaret emek, yorumları kontrol etmek, sosyal medya hesaplarını güncellemek, maillere cevap vermek istersiniz.

 

Yıllar önce bunları yapmak için bir laptop ve internet bağlantısı gerekirken artık cebimizde taşıyabildiğimiz akıllı telefonlarla blogumuzla her an birlikte olabiliyoruz. Bu yüzden her bloggerın bir akıllı telefonu olması gerektiğini düşünüyorum. Akıllı telefonu olmayanlar ve yenilemek isteyenler için de ekonomik, şık ve işlevsel bir cihaz önermek istiyorum.

 

Vestel Venus 5.0 X ile Blogunuzla Bağınızı Koparmayın

 

Sizlere tanıtmak istediğim Vestel Venus 5.0 X tamamen yerli üretim ve A Design Award & Competition, Plus X Award gibi prestijli tasarım yarışmalarında kendi kategorisinde ödüller almış bir ürün.

 

5.0 X TEL

 

Vestel Venus 5.0 X’in yerli üretim olduğundan bahsetmiştim yukarda. Yerli üretim olmasının etkilerini melodilerde, temalarda ve içeriklerde rahatlıkla görebiliyorsunuz. Örneğin Türkiye’nin 7 bölgesini temsil eden yöresel ezgilerden birini melodi olarak seçebilir, sadece Venus telefonlar için hazırlanmış Mevlevi ve Terapi temalarını kullanabilir, ihtiyacınıza göre “Sürüş Modu, Uyku Modu, Çocuk Modu ve Toplantı Modu”  gibi modlar arasında kolayca geçiş yaparak kullanım kolaylığını üst boyutlara taşıyabilirsiniz.

 

Gelelim en çok merak ettiğiniz konulardan biri olan fiyat konusuna. Akıllı telefonlara binlerce lira verilmesi taraftarı değilim. Venus 5.0 X’i önermemdeki en büyük etkenlerden biri de fiyat/performans oranı. Bu kadar özelliğe ve performansa rağmen 649 TL fiyat gerçekten çok cazip. Venus 5.0 X’e Vestel mağazalarından, Vestel’in Vestel e-mağazasından ve Turkcell İletişim Merkezleri’nden kolayca ulaşabilirsiniz.

 

Yukarıda Venus 5.0 X’in fiyatının özellikleri ve performansı fazlasıyla karşıladığnı yazdım. Dilerseniz 649 TL’ye nasıl bir akıllı telefon sahibi olacağınızdan bahsedeyim.

 

Vestel Venus 5.0 X’in Özellikleri

 

  • Siyah veya beyaz renk seçeneği ve 5.0 inç ekran boyutu.
  • 540x960 ekran çözünürlüğü ve yüksek görüntü kalitesi.
  • 8 MP arka, 2 MP ön kamerası. Üstelik hiç bir uygulamaya gerek duymadan uygulayabileceğiniz efektler ve ayarlarla QR kod okuyucu da mevcut.
  • Android 4.3 işletim sistemi ve Dört çekirdekli, 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 200 işlemci ile yükek performans.
  • Rahatlıkla her türlü uygulama ve oyunu çalıştırmanızı sağlayacak 1GB RAM ve 8GB ROM bellek.
  • Micro SD ile belleği 32 GB’a kadar çıkarabilme imkanı.
  • Micro USB girişi sayesinde farklı cihazlarda bağlantı kurma imkanı.
  • !!! Akıllı telefonlarda en büyük sorunun çabuk şarj bitmesini olduğunu bilirsiniz. Fakat Venus 5.0 X’in fazla güç tüketmeyen Snapdragon çipseti ve pil ömrü optimizasyonuna sahip olması sayesinde enerji tasarrufu sağlanıyor. Böylece cihaz, 1 tam gün boyunca rahatlıkla kullanılabiliyor.
  • Son olarak Vestel’in kendi uygulama ve hizmetlerinden bahsetmek istiyorum. Venus 5.0 X’in içindeki uygulamalardan Smart Remote ile telefonunuzu Vestel Smart TV kumandası olarak kullanabilir, faydalı ve eğlenceli bilgiler içeren Vestel Takvim uygulaması ile çeşitli sürpriz hediyeler kazanabilir, Smart Center uygulaması ile telefonunuzdaki resim, video ve müziklerinizi Vestel Smart TV’ye aktarabilirsiniz.
  • Ayrıca Vestel Cloud servisi ile 10 GB‘lık depolama alanı Venus Akıllı Telefon kullanıcıları için 2 yıl boyunca ücretsiz olarak sunuluyor.
  • !!! Venus 5.0 X’in Bluetooth ve GPS desteğinin yanında Wi-Fi ve 3G ile internete bağlanma imkanı mevcut. Ancak görüntülü konuşma ile ilgili yanlış bilinen bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Görüntülü konuşma bir telefon özelliği değildir. Telefonlara yüklenen Skype, Tango, Viber gibi uygulamalar aracılığıyla yapılır. Tüm bu uygulamaları Venus 5.0X’in içindeki Google Play’den ücretsiz indirebilirsiniz.

 

Ne dersiniz? Bu özelliklere bu fiyat sizce de çok cazip değil mi? Blogundan ayrı kalmak, bağını koparmak istemeyen bloggerlar için oldukça uygun bir akıllı telefon Vestel Venus 5.0 X. Akıllı telefon almak isteyenlerin mutlaka inceleyip değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum.

24 yorum:

  1. bunu bilmiyordum. ilginç..

    YanıtlaSil
  2. Ben de ilk kez duydum. Fiyatı çok cazip...

    YanıtlaSil
  3. Reklam kokan hareketler bunlar. :)

    YanıtlaSil
  4. Faydalı bir yazı olmuş hocam böyle bir üründen haberimiz yoktu teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Bizim alana giren ve ustalık kokan bir yazı olmuş hocam. Yine bana ilham verdiniz.

    YanıtlaSil
  6. yararlı bilgiler için teşekkürler hocam takipdesin :)

    YanıtlaSil
  7. Sar değerini bulamıyorum, Serdar bey...

    YanıtlaSil
  8. Serdarbey size ulasmaya calısıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz, blogger'da yer alan kendime özgü blogum bugün spam olarak işaretlendi ve silinen bloglarda yer almaya başladı fakat ben orada yer alan geri yükle butonuna basıyorum fakat bu buton işlemiyor bunun nedeni ne olabilir. Tüm tarayıcılardan hatta telefonumdan internet kafeden girdim bloguma fakat spam olarak işaretlenen blogumu geri yükleme isteği yolluyamadım yardımcı olun lütfen..

    YanıtlaSil
  9. Güzel bir ürüne benziyor, güzel bir ürün tanıtım yazısı olmuş... İyi çalışmalar...

    YanıtlaSil
  10. Güzel cazip bir teklif sunmuş olsanızda hala general mobile telefonlarının yerini tutan bu bütçeye yakın fiyatta bir telefon göremiyorum. Ne blok için derseniz tablet favorimdir :)

    YanıtlaSil
  11. Sanki bu bir reklam ;)

    YanıtlaSil
  12. Hoş bir telefon gerçekten.. http://etkiliyazar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  13. Söyleyin Ne Kadar Para Aldınız Bu Reklam İçin :)

    YanıtlaSil
  14. Bende yakın zamanda yeni bir telefon almayı düşünüyordum.

    YanıtlaSil
  15. Android cihazlardan blog yazarlığı çok zor bir iş! ben blogumu akıllı telefondan açtım ve her ihtiyacını akıllı telefon ile hallettim. Yayınları bile akıllı telefon ile yazdım gerçekten zorrr... webtekibilge.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  16. Gerçekten telefon alınırken çok düşünülür. Bu makaleyi çok yararlı buldum ve bir makale de ben yazdım. Ekonomik telefonları merak etmiyor musunuz ? Buradan ulaşabilirsiniz

    http://klavyeustasi.blogspot.com.tr/2015/02/ekonomik-telefon-tavsiyeleri.html

    YanıtlaSil
  17. Harika olmuş, güzel bir yazı teşekkürler.

    YanıtlaSil
  18. diger markalarla aynı özellik fiyat farkı var ama bizim millet illa samsung iphone :(

    YanıtlaSil
  19. bilinç altına güzel bir reklam yazısı :)

    YanıtlaSil
  20. uygun fiyata güzel donanım alınabilir

    YanıtlaSil
  21. Fikir iyi de cihaz eh işte. Yani en fazla 500 tl hatta o bile değil ederi 450 filan bu cihazın. Bunu derken atmıyorum. O fiyata snapdragon 400 barındıran cihazlar var yani 650 tl bandında. O yüzden bunun fiyatı biraz daha aşağıda olmalı.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.