Blog Tanıtımı: Teknobeyin

Blog yazarları aynı zamanda iyi birer blog okuyucusudur. Ve eminim ki takip ettiğiniz onlarca blog vardır. Kaliteli ve işini iyi yapan blogları takip etmek kendi blogunuzun gelişimine de faydalı olacağı için zaman zaman güncel bloglar tanıtmaya çalışıyorum.

Bu yazıda tanıtacağım blog olan Teknobeyin, “teknolojinin beyni” sloganına sahip olsa da teknoloji dışında aktüaliteden sağlığa, bilime kadar farklı konularda da güncel içerikler içerdiğinden geniş bir kitleye hitap etmektedir.

teknobeyin

5 yılı aşkın süredir yayın hayatına devam eden Teknobeyin’de Blog Hocam takipçilerinin fazlasıyla ilgisini çekeceğini düşündüğüm 2 kategoriden özellikle bahsetmek istiyorum.

Blogger Kategorisi

Blogger kategorisinde Blogger platformu ile ilgili püf noktaları, eklentiler ve ipuçları paylaşılıyor. Bu kategoriden sizler için seçtiğim yazı şunlar:


Webmaster Çantası Kategorisi

Webmaster çantası kategorisinde web sitesi sahipleri ve yöneticileri faydalı araçlar, bilgiler ve ipuçları paylaşılıyor. Bu kategoriden sizler için seçtiğim yazı şunlar:


Wordpress altyapısını kullanan Teknobeyin oldukça ciddi ve profesyonel bir bakış açısıyla yönetiliyor. Tasarımındaki ve statik sayfalarındaki özene baktığınızda bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Zaten 5 yıl boyunca blogu aktif ve belli bir standartta tutmak için böyle bir bakış açısı elzem değil midir?

6 yorum:

  1. iyiymiş, en kısa zamanda inceleyeceğim. kendi bloğum için çok faydalanıyorum yazılarınızdan, gerçekten teşekkür ederim. :)
    sonuçlarını henüz göremedim ama, olacağından eminim :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. İnceledim fakat mobil tasarım desteği olsa on numara olur diye düşünüyorum. Başarılar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  3. paylaşımları gerçekten iyi bazıları baştan savma yazıyor arıyarak bulanlar nadir

    YanıtlaSil
  4. Önemli bilgilendirme ve harcadığınız emek için teşekkürler. Daha sık aramızda olmanız dileğiyle hocam.

    YanıtlaSil
  5. Emeğinize sağlık hocam bende uzun süredir site üzerinde uğraşıyorum yayın aşamasına yeni başladım. Sitemi ziyaret etmenizi ve düşüncelerinizi öğrenmek çok isterim.Şimdiden çok teşekkürler hocam. www.gezingari.com

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir tanıtım olmuş sitede zaten tanıtılmaya değecek bir blog, elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.