Aslan Max Oyunları'nın En Yenisi: Max’ın Fabrikası

Bu oyunda Aslan Max ve arkadaşlarının senin yardımına ihtiyacı var! ​Max’ın çiftliğinde yetiştirdiğin ürünler ile birlikte çok sayıda dondurma üretebilir, Aslan Max’ın eğlence ve lezzetle dolu dünyasına dahil olabilirsin. Maceraya atılmak için kaybedecek vakit yok! Hayalindeki dondurma şehrini hemen kur, üretime geç ve onlarca eşsiz dondurma ile rakiplerine fark at!​

Eğlencenin Yeni Adı: Aslan Max’ın Fabrikası!

Online oyun anlayışına yepyeni bir boyut getirecek olan Aslan Max oyunları, her yaştan kullanıcılarıyla buluşuyor. Max ve arkadaşlarının kurduğu fabrikanın ilk dondurmasını üretmek için senin yardımın lazım! Max çiftliğinde birbirinden lezzetli meyveler yetiştirerek dilediğin dondurmayı hazırlayabilir, her seferinde farklı ürünler yetiştirerek çiftliğinini daha verimli hale getirebilirsin.

Oyuna başlamak için ilk ihtiyacın olan şey limon. Dondurma üretmek için ihtiyacın olan her şeyi üretebilir ve markette bulabilirsin. Dondurma yapma oyununda şehrini genişletmek ve yepyeni dondurmalar üretmek için her gün şehrini ziyaret etmeli ve üretimini arttırmalısın.



Aslan Max Oyunları ile Rekabete Hazır Ol!

Dilersen, oyunu oynayan arkadaşlarının şehirlerini dolaşabilir, o şehirlerden yetişen ürün ve hasatları toplayabilirsin. Ürettiğin ürünleri markette satışa çıkarabilir, ihtiyacın olan her şeyi bu alandan satın alabilir ya da takas edebilirsin. İste sana küçük bir ipucu; marketi sık sık ziyaret edip tüm ihtiyaçlarını kolayca elde ederek, rakiplerinden bir adım önde olman mümkün.

En yakın arkadaşlarınla birlikte Aslan Max’a yardım etmek ve yeni başarılara ulaşmak çok kolay! Arkadaşlarınla birlikte oyun oynamak ise çok daha zevkli. Arkadaşlarının şehir ve çiftlikleri hakkında yorumlar yazarak fikirlerini onlara söyleyebilirsin. Bu oyunda hem sevdiğin arkadaşlarına yardım edebilir, hem de onlarla kıyasıya yarışabilirsin. Yepyeni maceralar ve heyecan dolu bir serüven seni bekliyor!



Deneylerin Higga’nın Dondurma Ar-Ge Laboratuvarında Hayat Bulsun!

Aslan Max ve arkadaşlarının dünyasında hayal ettiğin her şeyi yapabilirsin. Higga’nın dondurma laboratuvarı hayalindeki dondurmayı yaratman ve ona dilediğin ismi vermen için eşsiz bir yer! Sana özel tarifler ile rengarenk dondurmalar hazırlayarak en sevdiğin lezzetleri bir araya getirebilirsin. Unutma, burada kararlar tamamen sana ait. Laboratuvarda hemen yerini al, hayal gücünü konuştur, yaratıcılığını herkese göster!



Max’ın heyecan dolu dünyasında seni bekleyenler bunlarda sınırlı değil. Aslan Max Oyunları içerisinde puzzle ve eşleştirme gibi birbirinden farklı oyunlar da seni bekliyor. Çiftliğindeki ürünlerin yetişmesini beklerken bu mini oyunlarla vaktini değerlendirebilirsin. Oyunda hızlıca ilerlemek ve sonraki aşamalarda seni bekleyen sürprizleri görmek için Max dondurma çubuklarında yer alan kodları kullanabilir ve bu heyecanı zirveye taşıyabilirsin.

Aslan Max’ın Fabrikası Dondurma Oyununu indirmek için:


17 yorum:

  1. Yaşasın aslan max ve arkadaşları....yazın en güzel şey buz gibi bir dondurma ve buz gibi bir yüzme havuzudur bence :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel paylaşım (Bu arada ülkede birşeyler oluyor)

    YanıtlaSil
  3. Gizli Kullanıcı17 Temmuz 2016 18:37

    Bir İsrail markasına reklam yapacak kadar düştünüz mü?

    YanıtlaSil
  4. Hiçbir zaman bıkmam herhalde Aslan Max'ı karşımda görmekten. Çocukluğumun karakteridir kendisi heey gidi günler hey..

    YanıtlaSil
  5. Daha önce de böyle yapımlar çıkarmışlardı fakat en eğlencelisi bu oluyor bence.

    YanıtlaSil
  6. Eğlenceli bir oyuna benziyor, denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  7. Bu oyunu oynarken Algida Max alıp bir de dondurmayı yemek harika oluyor.

    YanıtlaSil
  8. Google Play Store'a ilk başta gelmemişti yanımda arkadaşım oynuyordu hep, artık ben de oynayabilirim.

    YanıtlaSil
  9. Aslan Max her zaman efsanelerimden biri olacaktır. Teşekkürler!

    YanıtlaSil
  10. Aslan Max. canım dondurma çekti. ne oyun be.

    YanıtlaSil
  11. hediye kutusunda sifre istiyor nasil bulacagiz

    YanıtlaSil
  12. Aslan Max ile eğlencenin tadını çıkarma zamanı!

    YanıtlaSil
  13. Aslan Max ile maceraya atılmak isteyen tüm gençlerimizi bu oyuna davet edeceğim.

    YanıtlaSil
  14. Aslan max ile ilgili en dolu dolu yazı teşekkürler

    YanıtlaSil
  15. Oynama fırsatı bulduk gayet başarılı ve sürükleyici bir oyun

    YanıtlaSil
  16. Oldukça eğlenceli oyun. Yeğenim saatlerdir oynuyor.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.