Anne Bloggerlar İçin Network Marketing

“Blog açarak ya da yazarak para kazanılır mı?” sorusuna verdiğim “Evet” cevabından sonra gelen ikinci soru çoğunlukla “Hangi konuda yazarsam daha çok para kazanabilirim?” sorusu oluyor. Her konunun, her sektörün kendine has para kazanma yöntemleri ve fırsatları var.

Fakat bana sorarsınız en çok fırsat son yıllarda sayısı ve etkisi artan anne/kadın bloglarında. Gerek AdSense tıklama başı ücretleri, gerek bumerang tekliflerinin sayısı, erek de markaların reklamlar teklifleri açısından diğer sektörlerdeki bloglardan çok daha avantajlılar.

Blog Hocam’ı takip eden çok sayıda bayan blogger olduğunu biliyorum bu yazıda onlara geleneksel para kazanma yöntemleri dışında çok farklı, daha uzun ömürlü ve daha kazançlı bir yöntemden bahsetmek istiyorum. Network Marketing…

anne bloggerlar için network marketing


Eski takipçilerimden ve blogger dostlarımdan Soran Anne’nin bana bahsettiği LR (çoğunuzun duyduğunu tahmin ediyorum) firması ile iş ortağı olarak network marketing yapabilir ve ciddi kazançlar sağlayabilirsiniz.

Öncelikle LR Nedir? LR İş Ortağı Olmanın Avantajları Nelerdir?

Tam ismi LR Health & Beauty Systems olan, network sistemi ile çalışan bir sistem olup, ürün yelpazesi de çok geniş bir kozmetik firmasıdır.

Para kazanma fırsatına geçmeden önce LR iş ortağı olmanın temel avantajı firmanın ürünlerini piyasadan %40 indirimli olarak alabilmenizdir.

Bunun yanı sıra aylık satışlarınıza bağlı olarak prim alabilir ve firmanın size hediye ettiği araçlara binebilirsiniz. Bunun dışında çeşitli etkinliklere davetiyeler ve teknolojik cihazlar gibi hediyelerle ödüllendirilebilirsiniz.

LR İş Ortağı Nasıl Olunur?

LR iş ortağı olmak için hiçbir sermayeye ihtiyacınız yok. Sadece istediğiniz zaman feshedebileceğiniz bir sözleşme imzalıyorsunuz. Fakat iş ortağı olmak için başka bir LR iş ortağının sizi davet etmesi gerekiyor. Bu konuda size referans olabilecek iş ortağı ile ilgili iletişim ilgilerini yazının devamında vereceğim.

Referansınızla birlikte üye olurken LR başlangıç paketlerinden birini satın almanız gerekiyor. Fakat bunları da oldukça uygun ücretlerle ve taksit avantajıyla alabiliyorsunuz.

LR İş Ortaklığı Kazanç Sistemi

LR’a üye olarak ürünleri indirimli alırsınız. Satış yapmak isterseniz yaklaşık %40 kar oranı var. Yani 100 liraya alırsınız, 140 liraya satarsınız, 40 lirası sizin net kazancınızdır. Bu oran her üründe aynıdır.

Aylık olarak satış yapma veya ürün alma zorunluluğunuz yoktur. İsterseniz müşteri olarak kalabilir ve indirimli olarak sadece ihtiyaçlarınızı karşılamaya devam edebilirsiniz.

Sadece satış yaparak değil, ekip kurarak da para kazanırsınız. Eğer etrafınızda sizin gibi bu işi yapmak isteyen arkadaşlarınız varsa ve onları LR’a üye yaparsanız, şirket size onların toplam satışı, hatta ekibiniz ekiplerinin toplam satışı üzerinden belli oranda bir prim öder. Bu tip şirketlerde size düzenli olarak iyi para kazandıran şey bu prim sistemidir. Ekibiniz ne kadar büyürse, satış hacminiz de artacağından, alacağınız prim de sürekli artar.

Blogger Olmanın Avantajını Kullanın

Hali hazırda bir blogger iseniz size iyi haberlerim var. Çünkü bir anne/kadın blogger olarak bu ürünlere ve sisteme ilgi gösterecek ciddi bir kitleniz var demektir. Bu nedenle bloggerların kazanma oranı daha yüksek, yükselme süresi daha hızlıdır. Yapmanız gereken tek şey kitlenizi bilgilendirecek içerikler üretmek olacaktır.

  • Networkünüzü büyütmek için sistemin avantajlarını, size kazandırdıklarını ve gerçek başarı hikayelerini içeren yazılar yazın ve düzenli olarak bu yazıları takipçilerinizle paylaşın.
  • Satış yapmak için ürünlerle ilgili detaylı bilgiler verin, videolar çekin, deneyimlerinizi takipçilerinizle paylaşın.
  • Network marketingde başarının sırrı gerçekliktir. İnsanlara güven vermelisiniz. Kendi sesiniz ve kendi görüntünüzü kullanın. İlgilenenlere çeşitli iletişim seçenekleri sunarak onlarla samimi diyaloglar kurun.

LR İş Ortağı Olmak İçin

Yukarıda da belirttiğim gibi LR iş ortağı olmak için mevcut bir iş ortağının referansına ihtiyacınız var. Bu konuda bir çoğunuzun tanıdığı Soran Anne size yardımcı olacaktır. Soran Anne’nin LR ile ilgili sayfasına ulaşmak, detayları konuşmak ve kendisiyle iletişime geçmek için burayı ziyaret edebilirsiniz.

6 yorum:

  1. Öğrenciler için ne tür bloglar öneriyorsun abi.

    seofaresi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Network Marketing hakkında pek de hoş şeyler duymadık. Sen de duydun mu?

    YanıtlaSil
  3. Bu güzel tavsiye dolu yazınız için teşekkürler :) Çok aydınlatıcı, bilgi verici ve gerçekten bir çok blogger arkadaşlarımızın işine yarayabilecek bir yazı olmuş... Tebrik eder,başarılarınızın devamını diler, sizi takipte kalırım :D Sevgiler <3

    YanıtlaSil
  4. Reklam gibi geldi

    YanıtlaSil
  5. Hızlı Adam:

    Network Marketing, bir bloggerın kendi itibarına zarar verebileceği en güzel meslektir. Naçizane Yorumumum bu yöndedir

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.