Blog Tanıtımı: Ayhan Korkmaz

Benim okumayı en sevdiğim blog türlerinin başında “kişisel bloglar” geliyor. Gerek blog dünyası hakkında güncel bilgiler edinmek, gerek Blog Hocam’ın içeriğini güncel tutmak için sektörle ilgili onlarca blog takip ediyor, okuyorum. Ama kişisel bloglarda yazılan yazıları okumanın  tadı her zaman bir başka oluyor.

Siz de benim gibi kişisel blog okumayı seviyorsanız sizi Ayhan Korkmaz ve kişisel blog sitesi ile tanıştırmak istiyorum.

Ayhan Korkmaz – Kişisel Blog

ayhan korkmaz


Wordpress altyapısı kullanılarak oluşturulmuş ve Wohoo teması kullanılmış blogda Ayhan Korkmaz izlediği film ve dizileri, okuduğu kitapları, oynadığı oyunları, iş hayatı ile ilgili deneyimlerini, teknolojik gelişmeleri, blog dünyası ile ilgili bilgilerini ve kişisel hayatından birikimlerini okuyucuları ile paylaşıyor.

2013 senesinden beri blog yazarlığı yapan Ayhan Korkmaz’ın bloguna misafir yazar kabul ettiğini de belirtelim. Kaliteli bir blogda adınızı duyurmak ve backlink kazanmak isterseniz misafir yazar olmayı düşünebilirsiniz.

Kişisel bloglarda insanların kendi deneyimleri paylaşıldığı için bu tür blogları çok değerli buluyorum. Ayhan Korkmaz’ın da kendi deneyimlerini paylaştığı pek çok ilgi çekici yazısı var. Örneğin kullandığı bir telefon ile ilgili yaşadığı problemi anlattığı yazısı çok ilgi görmüş ve 165 yorum almış.

Ayrıca bilgi sahibi olduğu konularda da detaylı ve net yazıları var. Mesela podcast nedir başlıklı yazısında güvenilir kaynaklardan yaptığı araştırmaları kendi deneyimleri ile birleştirerek harika bir içerik çıkarmış ortaya.

Takip etmek için güncel ve kaliteli kişisel blog önerisi isteyenlere http://ayhankorkmaz.net ‘i tavsiye ederim.

13 yorum:

  1. Kesinlikle hemen ziyaret edeceğim..kişisel olup kaliteli de olan az sayıda blog bilirim tavsiye için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Sizin de yeni siteniz hayırlı olsun, mailinizi aldım. Bol şans ve başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Ben de kişisel blog yazıyorum. Güncel kalmak ve doğru içerik üretmek ciddi çaba gerektiriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişisel blog yazmak keyifli olduğu kadar zor da bir iş. Başarılar dilerim.

      Sil
  4. Hocam kişisel blog dediğiniz kadar zor gerçekten bunun farkındayım ve başarılı işler çıkarmak için çabalıyorum. Nuri ÖZKAN Blog

    inşallah blog hayatında olmak için daha fazla çalışacağım

    YanıtlaSil
  5. Ayhan Korkmaz Arkadaşımızın Sitesi'de Çok Güzel. Tabii ki Bu Yılların Getirdiği Bir Ürün. Emek, Çaba Olmadan Buralara Gelmek Çok Zor. Kendisini Tebrik Ederim.

    http://kafkasajans.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Çok Süper Olmuş Hayırlı OLsun Tema :)

    YanıtlaSil
  7. Bende bir kişisel blog yazariyim ve kişisel bloglar onu yazanlar için ayri bir keyif sağlayan bloglar benim açımdan. Çünkü diledigi istedigin gibi yaziyorsun. Belki çok tik alamazsin ama yine de yazdiklarini insanlarin okudugunu bilmek insana ayri bir zevk veriyor.

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. başarılı bir yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Birkaç yazısını okudum, çok beğendim. Konsept olarak benim bloğuma oldukça benziyor.

    YanıtlaSil
  11. Blogu takip ediyorum. Oldukça etkileyici cümleler kurması her seferinde daha bir dikkat çekici nitelikte. kendi bloğum hakkındaki yorumlarınızı da merak ediyorum açıkçası.
    https://grirengi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.