Blog Hocam Yeni Temasına Geçti

Bir süredir sürekli yeni bir tema üzerinde çalıştığımı belirtiyordum, ve nihayet temayı bitirdim ve kullanmaya başladım.

 

Temayı sırıfrdan kodlamak yerine hazır bir şablon kullanmak ve kodlarıdeğiştirerek kendi temamı oluşturmak daha kolay olacağı için daha önce paylaştığım BloggerMint temasından yola çıkarak ilk Blogger temamı oluşturdum.

 

Blog Hocam’da konusu ve içeriği itibariyle görsellikten ziyade sadeliği ve kullanılabilirliği ön planda olan bir tema kullanmam gerekiyordu ve eski temaya göre çok daha sade, basit ve kullanışlı temaya geçiş yaptım.

 

Temayla birlikte 2 değişiklik daha yaptım.Farkettiğinizüzere Blog Hocam’ın logosu ve bannerı artık daha farklı.Yeni yatığım bannerı blogun headerında görebiliyorsunuz zaten.Yeni logom ise şu..

Blog Hocam Logo

Fikirleriniz Önemli

Temayı geliştirmeye halen devam ediyorum.Fikirlerinize ve tavsiyelerinize göre temada değişiklikler yapacağım elbette.Yeni temam hakkında fikir ve önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

16 yorum:

  1. Sade temaları seviyorum..sade ve kaliteli..bence tema göreceli bir kavram herkesi beğendirmeniz imkansız..Önemli olan blogunuzu her açtığınızda içinizin huzurla dolması.....2 ana renk üzerinde çalışılmış bence çok hoş olmuş..Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  2. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. sade ve güzel tema olmuş hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  4. Temanız gayet güzel olmuş Serdar Bey. Ama biraz daha geliştirilebilir. Sizde zaten üzerinde çalışıyormuşsunuz. Daha iyi olacağına eminim. Hayırlı olsun...
    http://parlakfikirler.net

    YanıtlaSil
  5. Takipteyim.Güzel ve sade bir tema ve çok değerli yazılar..Tebrikler.

    YanıtlaSil
  6. Sade ve hoş bir tema.ELinize sağlık.
    Ama header sağa sola doğru genişletilirse ve sağ bloktaki kutucuklar header a göre genişletilir ve yazı kısmı da genişletilirse güzel olabilir kanaatimce.Ama şu anki durumda çok güzel.Ekleme veya eksiltmeyegerek yok.Zaten biz bloğunuzu temaya göre değil bilgiler için ziyaret ediyoruz ;)

    YanıtlaSil
  7. Yeni temanız çok hoş, gıpta ettim vallahi...Siz bu işi iyi biliyorsunuz ve bize de çok faydanız dokunuyor,teşekkürler beyefendi...

    YanıtlaSil
  8. Ben de sadelikten yana birisi olarak temayı beğendim. İyi çalışmalar :)

    YanıtlaSil
  9. Kendi ellerinle tek tek kodladığın belli eline sağlık. Biraz daha geliştirdiğinde daha güzel olacaktır

    YanıtlaSil
  10. güzel tema eline saglık bhocam

    YanıtlaSil
  11. bazi eksikler var gibi konununun gonderildigi tarih zaman saat yok :/

    YanıtlaSil
  12. Yorum yazan herkese teşekkür ederim.Evet eksikler var haklısınız.Umarım en kısa sürede eksikleri tamamlar ve isteklere göre yapılması gereken eklemeleri yaparak temamı sizlerin kullanımına sunarım.

    YanıtlaSil
  13. konu disi ama bisi sorucaktim
    blogspot icin resimleri otomatik kuculten kod varmi ?

    benim temam dar oldugu icin konularda paylastigim resimler buyuk ise o resimler temami asiyor goruntu bozuklugu oluyor varmi bi kod buyuk resim bile paylassam konuda o resmi otomatik kucuk yapsin ?

    YanıtlaSil
  14. Resimleri otomatik olarak küçültecek bir kod malesef bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  15. @Ferhat Bayram
    Otomatik küçük yapacak bir koddan çok siz de manuel olarak ayarlayabilirsiniz.Wl writer kullanıyorsanız resmin üzerine çift tıklayarak düzenleme yaparsınız ya da blogger ın yazı panelini kullanıyorsanız yine aynı şekilde resminizi küçültebilirsiniz

    YanıtlaSil
  16. Hayırlı olsun ama eski tema daha moderendi sanki. benim görüşüm :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.